Gå til sideindhold
ForsideFørste uge af sommerferieAnden uge af sommerferien10. kl.Information om 10. klasseKommende elev i 2020-21?10EUDBusinessKunst & designKulturen kalderSport & sundhedSundhed, omsorg og livTech & scienceUd i verdenElev fra anden kommuneSkoleferieplanYderligere info 2020-21SkolekortSygdom & fraværUU-vejledningElevloginLæringscentretDanskEngelskMatematikTyskFysikOSOLærerloginInternationaliseringeFamily 4UEUneedsUUddannelsessystemerREFROEntreprenørskabRefugees and MigrantsA Better Life10PlusUngdomsklassenUngdomsskoleUngdomsskole/holdoversigtKnallertkørekortSommerferieaktiviteterBetaling til holdGenerelle oplysningerOm UndervisningenTil undervisereJagten 20207'eren 2020UngdomsklubberOm UngdomsklubberneDistrikt Holbæk byUngdomsklub VestergadeKlubVestKlubØstDistrikt KatrinedalUngdomsklub i SvinningeDistrikt SkovvejenUngdomsklub i JyderupUngdomsklub i RegstrupDistrikt KildedamUngdomsklub i VipperødUngdomsklub i TølløsePersonaleUngkort og UngfestNetværksklubberSSPSSPArbejdsgrundlagTematikkerTyveriVold og truslerMobning og chikaneRusmidler og misbrugKriminalitet genereltSociale medierRadikaliseringStraffeattesterLinksKontakt SSPKreds- og lokalrådDe 4 Netværkget2sportGrejbankUdlejning og reglerHvad er en grejbankTelte m.mKano,Kajak & udrustningDiverse udstyrKontakt vedr. GrejbankUngdomsrådKontaktKontakt osBestyrelseInterntOm osBrevkasserSSP og KriminalitetCorona / COVID-19Sex og SundhedVenskab og kærlighedMig og min famlieMisbrug og stofferUddannelse og ErhvervLinks til rådgivningSpørgsmål og kommentarer
Share on facebookShare on twitterNotify a friendPrint page

Kulturen kalder

 

Her har du en fagpakke, der åbner op for alle kulturens farver. Kulturen lever i os alle, og vi nyder godt af den hver dag.

Elsker du at lytte til musik? Kan du godt lide at arbejde på forskellige måder? Synes du, det er vigtigt at respektere og anerkende forskellige mennesker kulturelle baggrunde? Kunne du tænke dig at smage kulturelle lækkerier hver uge i 10. klasse? Så er fagpakken Kulturen Kalder lige noget for dig!

Vi bruger forskellige værktøjer (film, musik, dans, sang, klippe/klistre, bage osv.) til at zoome ind på kulturen, både herhjemme og ude i verden, før, nu og i fremtiden.

Kulturen Kalder vil også arbejde med fx byen Rom. Under emnet Rom vil vi lytte til italiensk musik, se filmklip fra landet, lære samfundsforhold i Rom, snakke fodbold, smage italiensk mad på en restaurant, selv lave en lille film, snakke sproget og fortælle historier om byen og landet. Vi bruger også fortælletimen til at fortælle alle mulige slags historier om kultur, alt kan blive fortalt, mens vi nyder en kop te eller et stykke chokolade.

 

 

Præsentationsvideo - Kulturen kalder

Senest opdateret 18.05.2020 18:29 af JJ