Brevkasse: Venskab og Kærlighed
Mille Martha Hjort besvarer spørgsmål inden 7 dage.
 

NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.

.

 
Har du brug for et godt råd.
Går du og tumler med spørgsmål, omkring venskab og kærlighed du ikke kan få svar på, så har du chancen her. Skriv til Mille Martha Hjort som på bedste vis vil forsøge at hjælpe.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
Mille
 
 
Vis alle anonymt
24.03.2011  
Ok..
Jeg har taget startet med at gå nogle forkerte veje og vælge det dårlige, det har givet mange konsikvenser. Og jeg har lukket mange døre for mig selv. Jeg blev venner med de "forkerte" og kommet til at stå på kanten i et rigtig dårligt miljø som jeg endelig ikke har lyst til. Men jeg ved ikke hvordan jeg skal komme ud af alt det her, jeg har ikke selv set mig som en der var helt der ude før det var ved at være forsent. Så nu står jeg som sagt der på kanten, jeg vil bare gerne helt ud! jeg ved bare ikke hvordan, de venner betyder meget for mig og jeg vil ikke bare droppe dem men jeg vil jo ikke være der ude. Og jeg har påvirket en masse af mine gamle venner til at tage de samme fejl beslutninger som mig og jeg bliver sur hver gang jeg ser på sådan noget og det mister jeg dem på og det er jo endelig sådan nogle som holder mere af end noget andet for
 
29.03.2011
Sv: ok..
Hej med dig.
Jeg vil godt tilbyde dig at du kan snakke med mig om det i telefonen, hvis du har lyst?
Vi kan komme rundet om alle de ting der gør det svært for dig, og jeg vil kunne råde dig på en meget bedre måde!
Så er du frisk?
Du kan sende mig dit mobil nr. og et tidspunkt der passer dig, så vil jeg ringe.
Det er anonymt så du behøver ikke at bekymre dig om noget! Her er mit nr. 7236 5132
Håber at høre fra dig
Pia
 


Senest opdateret 23.12.2017 10:56 af MH