Brevkasse: Venskab og Kærlighed
Mille Martha Hjort besvarer spørgsmål inden 7 dage.
 

NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.

.

 
Har du brug for et godt råd.
Går du og tumler med spørgsmål, omkring venskab og kærlighed du ikke kan få svar på, så har du chancen her. Skriv til Mille Martha Hjort som på bedste vis vil forsøge at hjælpe.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
Mille
 
 
Vis alle jalousi
02.02.2014  
Aldersforskel
Hej pia, jeg skriver nu til dig, da jeg er begyndt at tvivle lidt. Jeg er 16 år gammel, og har en vidunderlig kæreste på 27. Vi har været sammen i snart 2 1/2 år, og vi lever et fantastisk liv sammen. Det er ham jeg ser mig selv få børn med, blive gift med og blive gammel sammen med. Men hvordan får jeg styr på min jalousi??
min dejlige kæreste gør alt for at jeg kan stole på ham, men alligevel kan jeg ikke slippe tanken om at der måske er en anden? på trods af at han har givet mig den smukkeste ring, og mere kærlighed end mange oplever i en hel levetid, så tvivler jeg. Jeg er 99.9% sikker på at der altså kun er mig. Det er bare besværligt pga af alderen. Der er kun én af hans venner som kender til mig. Dog kender de fleste af mine venner til ham. Hverken hans eller mine forældre kender til dette forhold som har stået på så længe. Vi venter så længe som muligt, inden vi fortæller dem det, da aldersforskellen kan lyde en smule voldsomt. Men dette er kærlighed på sit højeste, og intet kan få mig til at give slip på ham.

knus
 
12.05.2014
Sv: aldersforskel
Hej

Jeg kan godt forstå, at du synes det er en svær situation du står i. Jeg undrer mig over, hvorfor I bliver ved med at holde det skjult? Vil det hjælpe din jalousi, hvis I fortalte folk, at I er sammen? Hvordan tror du folk reagerer, og hvordan vil du helst have de tænker?

Hvad er det der gør, at hans venner ikke kender til dig, og hvem har taget den beslutning? Hvis du er usikker på nogle ting, så er det vigtigt at tale om det – hvad er det du allerhelst vil, og hvad er det han vil?

Ligegyldig hvor længe du venter, eller hvor lang tid i er sammen, vil aldersforskellen være den sammen. Derfor vil der måske altid være nogle ting, du/I kommer til at slås med, da I er to forskellige steder i jeres liv. Har I sammen snakket om, hvordan fremtiden skal se ud?

Jeg håber, at du kan bruge mit råd - prøv det, eller skriv igen.
 
07.06.2011  
Jalousi
Hej pia

jeg er en pige på 17 år.

jeg har et problem med min jalousi. Jeg er meget jaloux hvis jeg ser min kæreste snakke med en anden pige. Vi var venner i over et år før vi fandt sammen og har nu været sammen i et halvt års tid, så vi kender hinanden rimelig godt. Han er i et band og han er bestemt heller ikke grim. Jeg var med til en koncert med bandet, og så kom der selvfølgelig en masse med som han kendte i forevejen, jeg snakkede med nogle andre venner og han stod 3-4 meter fra mig og snakkede med to piger. Den ene tøs krammer ham da de siger hej, det er også helt fint for det gør jeg jo også selv når jeg hilser, men efter det, så lægger hun armen om ham og så har han også armen om hende... Og sådan står de i 5 minutter, 4 meter fra mig mens jeg bare ser på det. Jeg kunne bare mærke at vreden steg op i mig og resten af aftenen var jeg lidt kold over for ham. Jeg skulle have fortalt ham hvor meget det irriterede mig men jeg kunne ikke. Jeg har lovet mig selv at jeg vil gøre det hvis jeg ser det ske igen.

jeg føler bare nogle gange at jeg er for jaloux.... jeg vil faktisk godt bare af med jalousien, jeg ved godt at det er et tegn på at jeg faktisk elsker ham og hvis jeg ikke var jaloux ville han ikke betyde noget, men jeg er i tvivl om det er for meget eller ej.

har du nogle råd, links eller andet, der kan hjælpe mig med at være mindre jaloux?
 
10.06.2011
Sv: jalousi
Hej med dig.
Du er jo allerede på vej, du har erkendt at du skal være obs. på det, du skal bare finde ud af hvordan og hvorfor du bliver jaloux!
Hvis jeg var dig, ville jeg begynde med at snakke med din kæreste, det er vigtigt at I får laver "et sæt spilleregler" I begge kan leve med! Fortæl ham hvordan du får det, når du oplever ham ude med bandet, og lad ham sige det han ser og oplever. Jeg er sikker på at hvis du føler dig mere sikker på hans kærlighed og følelser så vil den jalousi du har forsvinde, men det er jo bare mit bud.
Pia
 


Senest opdateret 23.12.2017 10:56 af MH