ForsideFørste uge af sommerferieAnden uge af sommerferien10. kl.Information om 10. klasseKommende elev i 2020-21?Valg af fagpakke10EUDBusinessKunst & designKulturen kalderSport & sundhedSundhed, omsorg og livTech & scienceUd i verdenElev fra anden kommuneSkoleferieplanYderligere info 2019-20SkolekortSygdom & fraværUU-vejledningElevloginLæringscentretDanskEngelskMatematikTyskFysikOSOLærerloginInternationaliseringeFamily 4UEUneedsUUddannelsessystemerREFROEntreprenørskab10PlusUngdomsklassenUngdomsskoleUngdomsskole/holdoversigtSommerferieaktiviteterKnallertkørekortBetaling til holdGenerelle oplysningerOm UndervisningenTil undervisereJagten 20207'eren 2020UngdomsklubberAfd. Holbæk byVestergadeFritidscentretLadegårdsparkenAfd. KatrinedalSvinningeAfd. SkovvejenKlubben i JyderupKlubben i JernløseAfd. KildedamKlubben i VipperødKlubben i TølløseKontaktpersonerOm UngdomsklubberneUngkort og UngfestNetværksklubberSSPSSPArbejdsgrundlagTematikkerTyveriVold og truslerMobning og chikaneRusmidler og misbrugKriminalitet genereltSociale medierRadikaliseringStraffeattesterLinksKontakt SSPKreds- og lokalrådDe 4 Netværkget2sportDAMGrejbankUdlejning og reglerHvad er en grejbankTelte m.mKano,Kajak & udrustningDiverse udstyrKontakt vedr. GrejbankUngdomsrådKontaktKontakt osBestyrelseInterntOm osBrevkasserSSP og KriminalitetCorona / COVID-19Sex og SundhedVenskab og kærlighedMig og min famlieMisbrug og stofferUddannelse og ErhvervLinks til rådgivningSpørgsmål og kommentarer
Share on facebookShare on twitterNotify a friendPrint page

Brevkasse: Venskab og Kærlighed

Mille Martha Hjort besvarer spørgsmål inden 7 dage.
 

Har du brug for et godt råd.

Går du og tumler med spørgsmål, omkring venskab og kærlighed du ikke kan få svar på, så har du chancen her. Skriv til Mille Martha Hjort som på bedste vis vil forsøge at hjælpe.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
Mille
 
 
Vis alle probelmer
06.08.2011  
Må lyve for vennerne, begrund
Hej..:-)

jeg har en rigtig sød kæreste, som jeg elsker og holder af.Vvi var engang rigtig meget sammen med min omgangskreds, så han lærte mine mennesker at kende.Si starten kunne han godt lide dem, men fordi han er et år ældre og måske lidt mere moden, så er de ikke lige hans typer og nok ikke dem han ville vælge at være sammen med.Sdet synes jeg også er fint nok, men både ham, mig og alle de andre har efterhånden været sammen i rigtig lang tid, hvor vi hygger os, og derfor ved jeg heller ikke hvordan jeg skal forklare mine venner at min kæreste ikke gider med til alt det vi laver mere.Kfor jeg vil ikke fortælle dem grunden, og det må jeg heller ikke for min kæreste.R.O men jeg bliver også ked af det når han nu i sidste måned fortalte at han ikke kunne lide min bedsteven, eller den type han er.Emin kæreste og ham er nok også rigtig forskellige, men han har aldrig gjort ham noget så jeg synes det lidt underligt at han skal gå og være sur hvis min bedsteven nu er sammen med os.Njeg er da også tit sammen med nogle som ikke lige er min kop te, men jeg smiler da alligevel. Hen nu her igår fortæller han mig at han heller ikke bryder sig om min bedsteveninde.Dså jeg blev selvfølgelig ked af det, for jeg kan ikke se hvad det er de gør galt.Nmen når jeg forklare de her ting, lyder han også rigtig dum fordi han ikke kan lide mine nærmeste.Emen der er selvfølgelig også mange af mine venner, som han synes er fine nok..M men det bare dem jeg holder aller mest af han ikke kan lide, og det svært for mig at skulle håndtere det, når min bedsteveninde eller bedsteven spørg om vi alle sammen skal være sammen.Enu er jeg begyndt at lyve overfor dem, begrund af min kæreste..Sog jeg har aldrig løjet overfor dem før, så det gør rigtig ondt indeni.I. Kå jeg ved ikke hvordan jeg skal forklare min kæreste det.Lfor jeg vil rigtig gerne have at han i hvert fald fortæller min bedsteveninde hvad det er hun gør galt nogle gange, for hun kan jo ikke vide det hvis hun ikke får det fortalt..Jmen det vil han ikke, så har du nogle råd om hvad jeg kan sige til ham, og hvordan jeg undgår at lyve for mine venner?

hilsen pigen.
 
28.11.2011
Sv: må lyve for vennerne, begr
Hej med dig.
Det er ikke en god situation du sidder i, du begynder at gøre ting, som du ellers ikke ville. Du er i klemme mellem din kærsete og dine venner. Der er et ordsprog, man kan ikke både puste og have mel i munden. Det kan du heller ikke, derfor skal du overveje hvordan du tacker det. Det er godt nok dig der er i midten, og derved også dig der skal tage stilling til det som skal ske. Du er selv inde på at du bliver nød til at snakke med ham, for at fortælle ham om det, det gør ved dig, når han vælger dine venner fra!
Det bliver ikke bedre, sikkert blot værer, derfor skal du nok ikke vente far lang tid. Tænk dig, hvis dine venner tager dig i at lyve? Hvad tror du de gør? Vælger de dig fra på grund af ham?
Valget er dit, og hvordan du gør, er op til dig.
Pia
30.04.2011  
Jeg ved ikke om jeg skal misfo
Hej pia..hør her.
jeg har haft noget kørende med en i 4 uger snart , og vi har nogen problemer , han bliver ved med og skrive at han aldrig kan ''give sin kærlighed ud'' altså at han altid ville blive hos mig , men jeg har jo så sagt til ham at det kan han ikke sige , for en eller anden dag sker det? - men så er der det jeg forvirret om , det er at han har sagt er at '' mens vi har noget kørende , ville jeg aldrig finde en anden'' og det gør mig ked af det , fordi så hentyder han jo næsten til at den dag vi kommer sammen , ville han give sin kærlighed til en anden ? - eller misforstår jeg det ? - jeg har virkelig brug for hjælp , ? !
 
02.05.2011
Sv: jeg ved ikke om jeg skal m
Hej med dig.
Der er alt for mange spørgsmål, og alt for meget der er usikkert, i det han siger og i det du tolker!
Mit råd, sæt jer ned og få snakket om betydningen af det han siger og få styr på det du opfatter. Det er den eneste måde I kan få styr på det I mener om hinanden og det I tilægger jers forhold.
Pia
17.04.2011  
Kørt fast ?
Hej..min kæreste og jeg har været sammen i halvandet år nu og sidste weekend da vi var samme snakkede han om at slå op.Tdet gjorde mig utrolig ked af det og da jeg spurgte hvorfor han ville det sagde han at han skam stadig elskede mig, men han følte vi var kørt fast.Dhvordan kan vi finde gnister igen og tilføre lidt spænding i forholdet? hotel ophold eller hvordan?

kh the fighter

ps.Bvi er begge 18
 
02.05.2011
Sv: kørt fast ?
Hej med dig/jer.
Finde gnisten igen, jeg vil nok begynde med at finde ud af hvorfor den er forsvundet og hvordan I havde det, da det gik godt.
På den måde har I noget at snakke om og gå ud fra. Er i begge interesseret i at få det til at fungere igen?
Snak med ham og tag' kampen op.
Held og Lykke
Pia
14.04.2011  
Jeg må ikke se ham.
Hej pia, jeg er en pige på 15år bor ude på landet med mine to søskende og min mor og papfar, jeg ser ikke min far.Nmen fordi jeg skriver er fordi - hej pia, jeg er en pige på 15år bor ude på landet med mine to søskende og min mor og papfar, jeg ser ikke min far.Rmen fordi jeg skriver er fordi - jeg har mødt den her dreng kasper, jeg er virkelig glad for ham og vi har der virkelig rigtig godt sammen! men i fortiden har han lavet meget lort, han er 16. Ian har ikke lige været den perfekteste dreng, men efter han mødte mig har alle sagt at han har forandret sig rigtig meget, og det er jeg self glad for fordi jeg gider ikke have en kæreste der laver altmuligt. Sen han er stoppet og jeg har givet ham en change nu har vi set hinanden i 4måneder hvor der ikke er sket noget, men han er ikke min kæreste endnu fordi der er et lille problem.R mine forældre.V de ved alt hvad han har lavet, og de kan ikke lide ham.Mjeg startede med at se ham uden de vidste noget men der gik en måned også fandt de ud af det.,de blev rasende, og jeg kunne slet ike holde tårende inde jeg spurgte dem om en change for mig og ham.Tså de kunne se at han var blevet god igen. Ien de ville slet ikke, jeg ved ikke hvad jeg skal gøre.Oså gik der en uge og jeg kunne ikke lade vær jeg blev nød til at se ham igen.Nså nu har vi set hinanden i 2måneder hvor min mor og papfar ikke har vidst noget, og troet jeg har været ved nogle andre s; det er ritgtig svært og jeg får det dråligt med mig selv når jeg er sammen med ham, men jeg kan ikke bare give slip, for han har sku en stor betydning for mig.Vjeg skændes med min papfar hver eneste dag, fordi han bestemmer over mig hele tiden, men det har han jo endelig ingen ret til når han ikke er min far? og jeg ville bare gerne have at mine forældre ville indse det, og give ham en change for at se hvordan han er.K så de også kan begynde og snakke med ham, og vi kan ses hele tiden, så mine forældre også ved det.Mjeg håber virkelig at du kan hjælpe mig mvh
 
02.05.2011
Sv: jeg må ikke se ham.
Hej med dig.
Det er rigtigt svært og jag kan godt forstå at du ikke ved hvad du skal gøre.
Som jeg ser det, er der ingen vej udenom, du skal fortælle din mor/papfar hvad du har gang i! Tænk dig, NÅR de finder ud af det, for det gør de på et tidspunkt, ja så skal regningen betales, og hvordan bliver det?
Kan du ikke fortælle dem alt det du lige har fortalt mig? Samt hvor meget du bliver stresset af at leve "er dobbelt liv" og hvor svært det er for dig evigt at have dårlig samvittighed.
Du skal ikke tvinge dem til at vælge om du skal det ene eller det andet, eller true dem med at flytte hjemmefra! Du skal blot have dem til at forstå hvordan du har det og hvor meget du gerne vil være sammen med Kasper.
Prøv det og se om det virker.
Pia
28.03.2011  
Jeg har brug for hjælp
Jeg startede på en skole og gik der fra 0. Til 4. Der jeg flyttede skole pga. Dårligt kammeratskab og drillerier.Jjeg fyttede skole og var så lykkelig over at komme på en skole hvor folk holdt af en for den man er og jeg havde det så godt, men så styrtede vores økonomi og jeg skulle flytte skole igen..G jeg græd så forfærdeligt meget for jeg ville ikke væk fra dem jeg elskede.Ejeg skulle flytte tilbage på den gamle skole.Gder gik rygter om at jeg var en forkælet snob, så jeg fik af vide at jeg først ville blive taget godt imod men bagefter ville blive mobbet ud.Kjeg kom i en klasse hvor der ikke var blevet sagt at jeg skulle mobbes ud. Get gik meget godt istarten.M cirka nogle måneder.D(jeg har gået der i 8 måneder nu) men nu får jeg af vide at jeg er klam og min kæreste er klam og at ingen kan lide mig fordi jeg er grim og jeg hele tiden skifter stil (som jeg ikke gør!) mine forældre er skilt og jeg kan ikke lide min far.Ghan er en narrøv, sagt ligeud.Eder er ingen jeg bryder mig om fordi de er sådan over for mig.Njeg har ikke nogle venner..Kkun dem fra min gamle klasse som jeg er ved at miste kontakten til.Rjeg kan bare ikke ignorere alt det lort folk siger til mig.Ejeg har flere gange overvejet selvmord! selvmord! tænk på at der virkelig er folk der kan være så hjerteløse at ødelægge folks liv!!! jeg havde forresten indbrud i mit hjem i går nat. Keg ville ønske jeg stod på en klippe hvor jeg kunne skrige ud i verden at folk skulle respektere hinanden som den de er! jeg vil ikke leve i denne onde verden mere....
 
29.03.2011
Sv: jeg har brug for hjælp
Hej med dig.
Jeg vil godt tilbyde dig at du kan snakke med mig om det i telefonen, hvis du har lyst?
Vi kan komme rundet om alle de ting der gør det svært for dig, og jeg vil kunne råde dig på en meget bedre måde! Vi vil også kunne få en snak om de overvejelser du har haft i forhold til selvmord, og alle de tanker der ligger bag.
Så er du frisk?
Du kan sende mig dit mobil nr. og et tidspunkt der passer dig, så vil jeg ringe.
Det er anonymt så du behøver ikke at bekymre dig om noget! Her er mit nr. 7236 5132
Håber at høre fra dig
Pia
16.03.2011  
Min skinhead kæreste.
Hey pia
jeg har fået en kæreste som jeg holder så ufatteligt meget af han er sød og sjov og han fulender mig helt kort sagt jeg elsker ham!!!.


men han har også været hjemme hos mig - og der skal det siges at han er skinhead han er ikke nazist men bare traditionel skinhead- og første aften han var hjemme hos mig var ingen succes da min forældre så ham første gang gik han bare i sit almindlige tøj - dvs.Ndoc martens støvler, bomber jakke og meget kort hår for min dejlige kæreste er ikke skaldet - gloede de meget på ham min far virkede som om han godt kunne lide min kæreste men min mor begynte at spørge ind til hvad har politiske holdninger var og hans videre uddanelse, han svarede ærligt som det var og det fik mor til at "zip it" min kæreste var sød og høflig og sprugte om han skule hjælpe med noget.S

her er mit spørgsmål: min perfkete og dejlige kæreste "og hans slags" som min mor sagde har flere gange været grunden til dårlig stemmning hjemme hos mig skal jeg blive ved med at holde fast i min kæreste selvom det er dømt til at give mage flere skænderrier og jeg er så træt af at skulle skændes med min mor over min dejlige kæreste?

please hjælp.
 
25.03.2011
Sv: min skinhead kæreste.
Hej med dig.
Det er ærgeligt for dig, for du er sat lige midt i mellem. Du kan jo evt. prøve at fortælle dem det, for at de skal forstå hvordan du har det! Dine forældre må jo også huske på at de skal møde og acceptere dem du vælger at være kæreste med, for ellers ender det med at du holder tingene for dig selv og at de i sidste ende ikke ved hvad du foretager dig. Hvis du elsker din kæreste, så hold fast i ham og prøv at få lavet aftaler mellem ham og dine forældre, så I alle kan være sammen uden at der bliver problemer. Dine kæreste kunne også prøve at tilsasse sig lidt, så dine forældre og ham kunne mødes på midten, til ære for dig.
Håber at det hjalp lidt.
Pia
09.02.2011  
Help my
Hej pia
jeg kan ikke finde ud af at have en kæreste og mine venner hos mig samtidig og det ender altid med at jeg vælger mine venner
hvad skal jeg gøre med min kæreste problemer
 
14.03.2011
Sv: help my
Hej med dig.
Jeg kan godt forstå at du ikke helt ved hvad du skal gøre, her et par råd;
Du kunne sige det til dem, at du føler dig splittet, og ikke kan vælge mellem dem.
Du kan planlægge hvem, hvor og hvordan du er sammen med dem, hver for sig.
Håber at det vil hjælpe lidt.
Pia
 

NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.

.Senest opdateret 01.04.2019 18:25 af MH