ForsideFørste uge af sommerferieAnden uge af sommerferien10. kl.Information om 10. klasseKommende elev i 2020-21?Valg af fagpakke10EUDBusinessKunst & designKulturen kalderSport & sundhedSundhed, omsorg og livTech & scienceUd i verdenElev fra anden kommuneSkoleferieplanYderligere info 2019-20SkolekortSygdom & fraværUU-vejledningElevloginLæringscentretDanskEngelskMatematikTyskFysikOSOLærerloginInternationaliseringeFamily 4UEUneedsUUddannelsessystemerREFROEntreprenørskab10PlusUngdomsklassenUngdomsskoleUngdomsskole/holdoversigtSommerferieaktiviteterKnallertkørekortBetaling til holdGenerelle oplysningerOm UndervisningenTil undervisereJagten 20207'eren 2020UngdomsklubberAfd. Holbæk byVestergadeFritidscentretLadegårdsparkenAfd. KatrinedalSvinningeAfd. SkovvejenKlubben i JyderupKlubben i JernløseAfd. KildedamKlubben i VipperødKlubben i TølløseKontaktpersonerOm UngdomsklubberneUngkort og UngfestNetværksklubberSSPSSPArbejdsgrundlagTematikkerTyveriVold og truslerMobning og chikaneRusmidler og misbrugKriminalitet genereltSociale medierRadikaliseringStraffeattesterLinksKontakt SSPKreds- og lokalrådDe 4 Netværkget2sportDAMGrejbankUdlejning og reglerHvad er en grejbankTelte m.mKano,Kajak & udrustningDiverse udstyrKontakt vedr. GrejbankUngdomsrådKontaktKontakt osBestyrelseInterntOm osBrevkasserSSP og KriminalitetCorona / COVID-19Sex og SundhedVenskab og kærlighedMig og min famlieMisbrug og stofferUddannelse og ErhvervLinks til rådgivningSpørgsmål og kommentarer
Share on facebookShare on twitterNotify a friendPrint page

Brevkasse: Venskab og Kærlighed

Mille Martha Hjort besvarer spørgsmål inden 7 dage.
 

Har du brug for et godt råd.

Går du og tumler med spørgsmål, omkring venskab og kærlighed du ikke kan få svar på, så har du chancen her. Skriv til Mille Martha Hjort som på bedste vis vil forsøge at hjælpe.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
Mille
 
 
Vis alle skændes
04.06.2011  
Hjæææææælp
Hjæææælp!
jeg har en kæreste som ikke er fra danmark og min mor kan ikke li!!
hvad skal jeg gøre vi kommer tit op og skændes over det
og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre for jeg elsker ham rigtig meget
 
10.06.2011
Sv: hjæææææælp
Hej med dig.
Prøv at finde ud af hvorfor og hvilke ting det er, din mor ikke kan li'. Prøv at spørge hende hvorfor hun reagerer sådan? Kender hun ham?
Vil hun lære ham at kende?
Det er nogen gange det ukendte vi reagere på, vi bliver usikkere og tør ikke at lære det at kende!!
Måske gælder det samme for din mor.
Pia
14.04.2011  
Jeg må ikke se ham.
Hej pia, jeg er en pige på 15år bor ude på landet med mine to søskende og min mor og papfar, jeg ser ikke min far.Nmen fordi jeg skriver er fordi - hej pia, jeg er en pige på 15år bor ude på landet med mine to søskende og min mor og papfar, jeg ser ikke min far.Rmen fordi jeg skriver er fordi - jeg har mødt den her dreng kasper, jeg er virkelig glad for ham og vi har der virkelig rigtig godt sammen! men i fortiden har han lavet meget lort, han er 16. Ian har ikke lige været den perfekteste dreng, men efter han mødte mig har alle sagt at han har forandret sig rigtig meget, og det er jeg self glad for fordi jeg gider ikke have en kæreste der laver altmuligt. Sen han er stoppet og jeg har givet ham en change nu har vi set hinanden i 4måneder hvor der ikke er sket noget, men han er ikke min kæreste endnu fordi der er et lille problem.R mine forældre.V de ved alt hvad han har lavet, og de kan ikke lide ham.Mjeg startede med at se ham uden de vidste noget men der gik en måned også fandt de ud af det.,de blev rasende, og jeg kunne slet ike holde tårende inde jeg spurgte dem om en change for mig og ham.Tså de kunne se at han var blevet god igen. Ien de ville slet ikke, jeg ved ikke hvad jeg skal gøre.Oså gik der en uge og jeg kunne ikke lade vær jeg blev nød til at se ham igen.Nså nu har vi set hinanden i 2måneder hvor min mor og papfar ikke har vidst noget, og troet jeg har været ved nogle andre s; det er ritgtig svært og jeg får det dråligt med mig selv når jeg er sammen med ham, men jeg kan ikke bare give slip, for han har sku en stor betydning for mig.Vjeg skændes med min papfar hver eneste dag, fordi han bestemmer over mig hele tiden, men det har han jo endelig ingen ret til når han ikke er min far? og jeg ville bare gerne have at mine forældre ville indse det, og give ham en change for at se hvordan han er.K så de også kan begynde og snakke med ham, og vi kan ses hele tiden, så mine forældre også ved det.Mjeg håber virkelig at du kan hjælpe mig mvh
 
02.05.2011
Sv: jeg må ikke se ham.
Hej med dig.
Det er rigtigt svært og jag kan godt forstå at du ikke ved hvad du skal gøre.
Som jeg ser det, er der ingen vej udenom, du skal fortælle din mor/papfar hvad du har gang i! Tænk dig, NÅR de finder ud af det, for det gør de på et tidspunkt, ja så skal regningen betales, og hvordan bliver det?
Kan du ikke fortælle dem alt det du lige har fortalt mig? Samt hvor meget du bliver stresset af at leve "er dobbelt liv" og hvor svært det er for dig evigt at have dårlig samvittighed.
Du skal ikke tvinge dem til at vælge om du skal det ene eller det andet, eller true dem med at flytte hjemmefra! Du skal blot have dem til at forstå hvordan du har det og hvor meget du gerne vil være sammen med Kasper.
Prøv det og se om det virker.
Pia
16.03.2011  
Min skinhead kæreste.
Hey pia
jeg har fået en kæreste som jeg holder så ufatteligt meget af han er sød og sjov og han fulender mig helt kort sagt jeg elsker ham!!!.


men han har også været hjemme hos mig - og der skal det siges at han er skinhead han er ikke nazist men bare traditionel skinhead- og første aften han var hjemme hos mig var ingen succes da min forældre så ham første gang gik han bare i sit almindlige tøj - dvs.Ndoc martens støvler, bomber jakke og meget kort hår for min dejlige kæreste er ikke skaldet - gloede de meget på ham min far virkede som om han godt kunne lide min kæreste men min mor begynte at spørge ind til hvad har politiske holdninger var og hans videre uddanelse, han svarede ærligt som det var og det fik mor til at "zip it" min kæreste var sød og høflig og sprugte om han skule hjælpe med noget.S

her er mit spørgsmål: min perfkete og dejlige kæreste "og hans slags" som min mor sagde har flere gange været grunden til dårlig stemmning hjemme hos mig skal jeg blive ved med at holde fast i min kæreste selvom det er dømt til at give mage flere skænderrier og jeg er så træt af at skulle skændes med min mor over min dejlige kæreste?

please hjælp.
 
25.03.2011
Sv: min skinhead kæreste.
Hej med dig.
Det er ærgeligt for dig, for du er sat lige midt i mellem. Du kan jo evt. prøve at fortælle dem det, for at de skal forstå hvordan du har det! Dine forældre må jo også huske på at de skal møde og acceptere dem du vælger at være kæreste med, for ellers ender det med at du holder tingene for dig selv og at de i sidste ende ikke ved hvad du foretager dig. Hvis du elsker din kæreste, så hold fast i ham og prøv at få lavet aftaler mellem ham og dine forældre, så I alle kan være sammen uden at der bliver problemer. Dine kæreste kunne også prøve at tilsasse sig lidt, så dine forældre og ham kunne mødes på midten, til ære for dig.
Håber at det hjalp lidt.
Pia
15.11.2010  
Uvenner....
Hej, jeg går i en klasse hvor vi har et rigtig dårligt sammehold! pigerne og drengene skændes konstant, men alligevel vil man gerne blive "godkendt" af de "seje drenge.Uquot; igår kom jeg op og skændes med en af de "seje" drenge, og selvom det var ham der var en rigtig idiot og jeg bare forsvarede mig selv, så følte jeg alligevel at jeg skulle sige undskyld så jeg ikke blev uvenner med ham.Amen hvad får jeg ud af at være venner med ham? han behandler mig alligevel rigtig dårligt i skolen! jeg er ikke en der kan lide at have konflikter eller at nogen ikke kan lide mig.Mmen skal man alligevel stå op for sig selv eller bare være sød imod en som aldrig kommer til at respektere mig? hvad gør jeg? :s
 
30.11.2010
Sv: uvenner....
Hej med dig.
Du skal vælge dine kampe, og finde ud af, hvem du bakker op, og om det giver mening.
Kan du ikke snake med din klasselærer om at gøre noget, det er jo også i hans/hendes interesse at klassen trives.
Pas på dig selv.
Pia
 

NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.

.Senest opdateret 01.04.2019 18:25 af MH