Brevkasse: Venskab og Kærlighed
Mille Martha Hjort besvarer spørgsmål inden 7 dage.
 

NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.

.

 
Har du brug for et godt råd.
Går du og tumler med spørgsmål, omkring venskab og kærlighed du ikke kan få svar på, så har du chancen her. Skriv til Mille Martha Hjort som på bedste vis vil forsøge at hjælpe.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
Mille
 
 
Vis alle svigtet
02.12.2010  
Svigtet af mine veninder?
Hej, jeg er 13 år, og jeg har to bedste veninder. Men jeg har det bare som om de svigter mig nogle gange. Og det sker oftere, og oftere. Jeg er den meget seriøse og stille pige, lidt nørden i klassen. Jeg føler mig bare efterhånden som en ingen vil være sammen med. Mine veninder lader tit som om jeg ikke er der, og der opstår tit situationer som: "jeg vil sidde sammen med hende, så kan du ikke flytte dig", eller "ej, det er så kedeligt uden vores anden veninde". Det er hårdt når man står midt i situationen hvor man føler sig udenfor blandt sine bedste veninder. Er der en måde at løse det på? måske uden at snakke med dem om det?
på forhånd tak!
 
07.12.2010
Sv: svigtet af mine veninder?
Hej med dig.
Jeg kan godt forstå at du har det svært og jeg syntes ikke at dine veninder behandler dig godt, tænk nu hvis det var dig, som behandlede dem på denne måde! Når de siger det til dig, så skal du spørge dem, "hva' mere I med det?" Få dem til at forklare, og på den måde blive flove over at de behandler dig sådan. Du kunne jo også prøve kun at være sammen med den ene af gangen, måske ville det hjælpe?? Det er svært at ændre på ting som går en på, uden at sige det til dem som står bag handlingen. Det bedste ville nok være at du fortæller dem hvordan du har det, når de siger ting som gør dig ked af det.
Pia
 


Senest opdateret 23.12.2017 10:56 af MH