Brevkasse: Venskab og Kærlighed
Mille Martha Hjort besvarer spørgsmål inden 7 dage.
 

NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.

.

 
Har du brug for et godt råd.
Går du og tumler med spørgsmål, omkring venskab og kærlighed du ikke kan få svar på, så har du chancen her. Skriv til Mille Martha Hjort som på bedste vis vil forsøge at hjælpe.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
Mille
 
 
Vis alle trist
30.09.2011  
Hjælp..
Der er 7 år mellem mig og min kæreste og vi elsker hinanden men alle er imod det :( vi har det sindssyg godt sammen og er meget glade for hinanden folk siger jeg er sindssyg men handler det ikke om og være glad og forelsket :i jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre mine forældre er imod det men mine veninder har det fint nok med det hans forældre og venner er glade på hans vejene hjælp
 
28.11.2011
Sv: hjælp..
Hej med dig. Kærlighed kan gøre blind, og kærlighed kan være svær. 7 år er ingenting, men det kommer an hvor de 7 år ligger.
Er det feks. at du er 15 år og han er 21 år?
eller er det 17 år og 25 år?
eller er det 13 år og 20 år?
Kan du godt selv se at der er kæmpe forskel, da de to aldresskel er på forskellige niveauer og at de interesserer sig for forskellige ting?
De modstand du møder er helt naturlig, de er bekymret for dig! Du kan prøve at spørge hvorfor de er bekymret og imod? På den måde får du et svar du evt. kan bruge og derved har en chanche for at fortælle din historie.
Held og lykke
Pia
 
02.01.2011  
Udnyttede
Hej
her ved nytår var jeg lidt stiv og vildt forelskede. Jeg fandt ham for at fortælle min følgser for han han sage det samme og at han havde kigget på mig hele aften.Jeg blev virkelig glad. Vi gik tilbage til fest og drak lidt mere. Han kommer hen og hvisker mig i øret at jeg skulle gå med han. Vi fandt et værelse hvor vi havde sex. Jeg var virkelig glad for jeg kunne jo godt lide han dagen efter ringede jeg til han for at sige tak han sage at du var dumt af han og at jeg bare skulle skride og jeg var dårlig i sengen jeg blev vildt ked af det så jeg ringede til min bedsteveninde. Og fandt ud af at de var gået bag min ryg for at gøre mig til grin for alle. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. De har sagt det til alle de unde i min omgangskreds du må hjælpe mig
 
04.01.2011
Sv: udnyttede
Hej med dig.
Det er noget rod, og jeg kan godt forstå at du er ked af det. Du skal tage ved lære af dette, så du undgår det en anden gang! Den omgangskreds du er i, er da ikke værd at samle på. Kan du evt. få hjælp i din skole, det kan være at din klasselærer kan bistå med lidt hjælp? På din skole er der også en SSP tilknyttede måske kan hun hjælpe. Hvis du vil kan du skrive igen og jeg skal formidle kontakten. Jeg vil også godt tilbyde at tage en snak med dig, hvis ikke det andet virker. Du er velkommen til at sms dit mobil nr. til mig, så vil jeg kontakte dig.
Mit nr. er 72365132
Pia
 
Tags: sex | trist | udnyttede


Senest opdateret 23.12.2017 10:56 af MH