Forside10. kl.Information om 10. klasseKommende elev i 2020-21?Ud i verdenBusinessSundhed, omsorg og livTech & scienceKreativSport & sundhedKulturen kalder10EUDElev fra anden kommuneSkoleferieplanYderligere info 2019-20SkolekortSygdom & fraværUU-vejledningElevloginLæringscentretDanskEngelskMatematikTyskFysikOSOLærerloginNyhederInternationaliseringeFamily 4UEUneedsUUddannelsessystemerREFROEntreprenørskab10plusUngdomsklassenFritidKlubberOm UngdomsklubberneUngkort og UngfestKlubben i Vestergade4300 AgervangAfd. KatrinedalAfd. SkovvejenAfd. KildedamKlubben i LadegårdsparkKontaktpersonerNetværksklubber7´erenUngdomsskole/holdoversigtKnallertkørekortBetaling til holdGenerelle oplysningerOm UndervisningenSkriv til UngdomsskolenTil undervisereHolbæk UngdomsrådJagten 20197'eren 2019SommerferieaktiviteterForebyggelseSSPArbejdsgrundlagTematikkerTyveriVold og truslerMobning og chikaneRusmidler og misbrugKriminalitet genereltSociale medierRadikaliseringStraffeattesterLinksKontakt SSPKreds- og lokalrådDe 4 NetværkRådgivning & brevkasserSSP og KriminalitetSex og SundhedVenskab og kærlighedMig og min famlieMisbrug og stofferUddannelse og ErhvervLinks til rådgivningSpørgsmål og kommentarerProjekterDIF get2sportFritidsjobDet Aktive MedborgerskabGrejbankUdlejning og reglerHvad er en grejbankTelte m.mKano,Kajak & udrustningDiverse udstyrKontakt vedr. GrejbankHvem er vi?Kontakt osUngHolbækKontakt osBestyrelseInterntEnglish
Udlejning Grejbank
 
logo 2
Regler for udlån

 

  • Grejet skal rengøres efter brug, hvis ikke andet er aftalt.
    Rengøring kan evt. aftales ved afhentning.

  • Det er til enhver tid låneren som har ansvar for sikkerhed og brugen af grejet.

  • Låner er erstatningspligtig, hvis grejet er bortkommet, ødelagt eller misligholdt.

  • Låner skal være indstillet på selv at hjælpe ved af og pålæsning af grejet.
    Når grejet hentes udfyldes skemaet “Udlånsaftale”. Herpå anføres oplysninger som skal bruges ved fremsendelse af regning. Det er muligt at afregne kontant (husk lige penge) Det allernemmeste er at afregne med MobilePay.

Grejbankernes udstyr er stillet til rådighed af FriluftsRådet. Udstyret administreres af grejbank-værter. I dette tilfælde UngHolbæk.
Al indtjening går til vedligeholdelse af udstyret.Senest opdateret 19.08.2019 12:45 af PEBAK