ForsideFørste uge af sommerferieAnden uge af sommerferien10. kl.Information om 10. klasseKommende elev i 2020-21?Valg af fagpakke10EUDBusinessKunst & designKulturen kalderSport & sundhedSundhed, omsorg og livTech & scienceUd i verdenElev fra anden kommuneSkoleferieplanYderligere info 2019-20SkolekortSygdom & fraværUU-vejledningElevloginLæringscentretDanskEngelskMatematikTyskFysikOSOLærerloginInternationaliseringeFamily 4UEUneedsUUddannelsessystemerREFROEntreprenørskab10PlusUngdomsklassenUngdomsskoleUngdomsskole/holdoversigtSommerferieaktiviteterKnallertkørekortBetaling til holdGenerelle oplysningerOm UndervisningenTil undervisereJagten 20207'eren 2020UngdomsklubberAfd. Holbæk byVestergadeFritidscentretLadegårdsparkenAfd. KatrinedalSvinningeAfd. SkovvejenKlubben i JyderupKlubben i JernløseAfd. KildedamKlubben i VipperødKlubben i TølløseKontaktpersonerOm UngdomsklubberneUngkort og UngfestNetværksklubberSSPSSPArbejdsgrundlagTematikkerTyveriVold og truslerMobning og chikaneRusmidler og misbrugKriminalitet genereltSociale medierRadikaliseringStraffeattesterLinksKontakt SSPKreds- og lokalrådDe 4 Netværkget2sportDAMGrejbankUdlejning og reglerHvad er en grejbankTelte m.mKano,Kajak & udrustningDiverse udstyrKontakt vedr. GrejbankUngdomsrådKontaktKontakt osBestyrelseInterntOm osBrevkasserSSP og KriminalitetCorona / COVID-19Sex og SundhedVenskab og kærlighedMig og min famlieMisbrug og stofferUddannelse og ErhvervLinks til rådgivningSpørgsmål og kommentarerEnglish
Share on facebookShare on twitterNotify a friendPrint page

Udlejning Grejbank

 
logo 2

Regler for udlån

 

  • Grejet skal rengøres efter brug, hvis ikke andet er aftalt.
    Rengøring kan evt. aftales ved afhentning.

  • Det er til enhver tid låneren som har ansvar for sikkerhed og brugen af grejet.

  • Låner er erstatningspligtig, hvis grejet er bortkommet, ødelagt eller misligholdt.

  • Låner skal være indstillet på selv at hjælpe ved af og pålæsning af grejet.
    Når grejet hentes udfyldes skemaet “Udlånsaftale”. Herpå anføres oplysninger som skal bruges ved fremsendelse af regning. Det er muligt at afregne kontant (husk lige penge) Det allernemmeste er at afregne med MobilePay.

Grejbankernes udstyr er stillet til rådighed af FriluftsRådet. Udstyret administreres af grejbank-værter. I dette tilfælde UngHolbæk.
Al indtjening går til vedligeholdelse af udstyret.Senest opdateret 19.08.2019 12:45 af PEBAK