Forside10. kl.Kommende elev i 2019-20?Ud i verdenBusinessSundhed, omsorg og livTech & scienceKreativSport & sundhedKulturen kalderYderligere info 2018-19Bus- og togkortSygdom & fravær10EUDElev fra anden kommuneUU-vejledningSkoleferieplanElevloginLæringscentretDanskEngelskMatematikTyskFysikOSOLærerloginNyhederInternationaliseringeFamily 4UEUneedsUUddannelsessystemerREFROEntreprenørskab10plusUngdomsklassenFritidSommerferieaktiviteterKlubberOm UngdomsklubberneUngkort og UngfestKlubben i Vestergade4300 AgervangAfd. KatrinedalAfd. SkovvejenAfd. KildedamKlubben i LadegårdsparkKontaktpersonerNetværksklubberSkriv til Mads7´erenUngdomsskolen holdplanKnallertkørekortBetaling til holdGenerelle oplysningerOm UndervisningenSkriv til UngdomsskolenTil undervisereJagten på den gode idéUngdomsrådetForebyggelseSSPArbejdsgrundlagTematikkerTyveriVold og truslerMobning og chikaneRusmidler og misbrugKriminalitet genereltSociale medierRadikaliseringStraffeattesterLinksKontaktKreds- og lokalrådDe 4 NetværkRådgivning & brevkasserSex og SundhedVenskab og kærlighedMig og min famlieMisbrug og stofferSSP og KriminalitetUddannelse og ErhvervLinks til rådgivningSpørgsmål og kommentarerProjekterDIF get2sportFritidsjobDet Aktive MedborgerskabGrejbankUdlejning og reglerKano,Kajak & udrustningTelte m.mDiverse udstyrKontakt vedr. GrejbankHvem er vi?Kontakt osUngHolbækKontakt osBestyrelseInterntEnglish
Udlejning Grejbank
 
Regler for udlån

 

  • Grejet skal rengøres efter brug, hvis ikke andet er aftalt.
    Rengøring kan evt. aftales ved afhentning.

  • Det er til enhver tid låneren som har ansvar for sikkerhed og brugen af grejet.

  • Låner er erstatningspligtig, hvis grejet er bortkommet, ødelagt eller misligholdt.

  • Låner skal være indstillet på selv at hjælpe ved af og pålæsning af grejet.
    Når grejet hentes udfyldes skemaet “Udlånsaftale”. Herpå anføres oplysninger som skal bruges ved fremsendelse af regning. Det er muligt at afregne kontant (husk lige penge) Det allernemmeste er at afregne med MobilePay.

Grejbankernes udstyr er stillet til rådighed af FriluftsRådet. Udstyret administreres af grejbank-værter. I dette tilfælde UngHolbæk.
Al indtjening går til vedligeholdelse af udstyret.Senest opdateret 22.05.2019 14:54 af CAMHJ