ForsideFørste uge af sommerferieAnden uge af sommerferien10. kl.Information om 10. klasseKommende elev i 2020-21?Valg af fagpakke10EUDBusinessKunst & designKulturen kalderSport & sundhedSundhed, omsorg og livTech & scienceUd i verdenElev fra anden kommuneSkoleferieplanYderligere info 2019-20SkolekortSygdom & fraværUU-vejledningElevloginLæringscentretDanskEngelskMatematikTyskFysikOSOLærerloginInternationaliseringeFamily 4UEUneedsUUddannelsessystemerREFROEntreprenørskab10PlusUngdomsklassenUngdomsskoleUngdomsskole/holdoversigtSommerferieaktiviteterKnallertkørekortBetaling til holdGenerelle oplysningerOm UndervisningenTil undervisereJagten 20207'eren 2020KlubberAfd. Holbæk byVestergadeFritidscentretLadegårdsparkenAfd. KatrinedalSvinningeAfd. SkovvejenKlubben i JyderupKlubben i JernløseAfd. KildedamKlubben i VipperødKlubben i TølløseKontaktpersonerOm UngdomsklubberneUngkort og UngfestNetværksklubberSSPSSPArbejdsgrundlagTematikkerTyveriVold og truslerMobning og chikaneRusmidler og misbrugKriminalitet genereltSociale medierRadikaliseringStraffeattesterLinksKontakt SSPKreds- og lokalrådDe 4 Netværkget2sportDAMGrejbankUdlejning og reglerHvad er en grejbankTelte m.mKano,Kajak & udrustningDiverse udstyrKontakt vedr. GrejbankUngdomsrådKontaktKontakt osBestyrelseInterntOm osBrevkasserSSP og KriminalitetCorona / COVID-19Sex og SundhedVenskab og kærlighedMig og min famlieMisbrug og stofferUddannelse og ErhvervLinks til rådgivningSpørgsmål og kommentarerEnglish
Share on facebookShare on twitterNotify a friendPrint page

Corona / COVID-19

 
Billede 108

Hvad sker der for det her Corona?

Går du ligesom, klodens mange andre unge og tænker på hvad effekten af Corona vil være? Hvordan vil jeg, mine venner og min familie blive ramt af virussen? Går du og tumler med en masse tanker i forhold til det, som Corona virussen har bragt med sig, - så del dine tanker og bekymringer her, og få et svar tilbage fra os i UngHolbæk.  
Pia Heidi Madsen og Petter Bak, som begge har arbejdet i UngHolbæk i rigtig mange år, er de nye Corona-Brevkasseredaktører, som vil se frem til at besvare jeres spørgsmål på bedste vis fra hverdag til hverdag.

 

NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.

 

Spørg Pia Heidi Madsen


Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
 
Der er endnu ingen spørgsmål i brevkassen eller i den valgte kategori.
 

Spørg Petter Bak


Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
 
 
17.04.2020  
Corona
Hejsa!
min mor arbejder på et plejehjem, og hun har været i nærheden af 3 beboere som er blevet konstateret positive for corona.Uburde jeg blive hjemme fra arbejde (kontakte min chef først selvfølgelig) da der er ret stor risiko for at jeg kan bære smitten videre, hvis jeg har den?
 
21.04.2020
Sv: corona
hejsa!
tak fordi at du skrev, først tænker jeg at det er en god ide at du snakker med din chef. i anden omgang tænker jeg at du skal prøve at kontakte din læge for at hører mere om hvordan du skal forholde dig.
og husk endelig at snakke med din mor om din bekymring.
Petter.
Tags: covid 19
23.03.2020  
Hvorfor?
Hej petter - nu skal vi være hjemme i 14 dage mere, jeg savner at være sammen med mine venner.Hhvorfor må vi ikke mødes og være sammen?
øv fra mig
 
24.03.2020
Sv: hvorfor?
Hej ...
Det er en meget svær og underlig tid vi er i. noget som ingen af os har prøvet før.
Grunden til at vi og alle andre ikke må mødes er fordi at vi ikke skal risikere at sprede smitte af covid 19. selvom man, som person ikke føler at man har det er risikoen stor.
hvis der kommer mange smittede, så kan vores hospitaler ikke følge med.
jeg vil råde dig til at. snappe, facetime, skrive til dine venner i den her periode.
evt. gå igang med noget, som der har ventet i lang tid.
du er meget velkommen til at skrive igen.
Petter
 


Senest opdateret 24.04.2020 11:15 af PHM