Brevkasse: Sex og sundhed
Hej med Jer. Jeg hedder Malene H. Madsen. Jeg er sundhedsplejerske, og har arbejdet i Holbæk kommune siden 2010. Som den nye brevkasseredaktør, glæder jeg mig til at besvare Jeres spørgsmål på bedste vis indenfor 7 dage.
 
Mangler du en voksen at spørge?
Har du nogle spørgsmål, der trænger sig på om sex, følelser, sundhed eller sygdom - også psykisk sygdom? Det er ikke altid let at tale med andre om sådan noget.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
20161004_115800 mm
 
 
Vis alle Homoseksuel
14.01.2010  
Er jeg bøsse.
Hejsa jeg er lidt i tvivl.. jeg onanere tit mens jeg tænker på mine venner, som er drenge.. og jeg har læst her på siden at mange gør det men det vil lige så stille holde op.. jeg er 14år nu og har gjort det i 2-3år. Jeg syntes også selv at jeg er lidt bøssed men jeg vil ikke være bøsse.? er jeg eller er jeg ikke? jeg har aldrig haft en kæreste men jeg vil godt have en kæreste som er en pige. Så er jeg bøsse
 
15.01.2010
Sv: er jeg bøsse.
Hej

Jeg ved ikke om du er homoseksuel. Hvis du faktisk gerne vil have en pige som kæreste, men alligevel også tænder på at tænke på drenge, ja så kan det være at du til begge køn.

Prøv at finde dig en pigekæreste. Hvis du med tiden synes, at du har det godt med det, så er det da fint. Det kan også være at du finder ud af, at det ikke fungerer med piger - men du har masser af tid foran dig til at finde ud af det.

Held og lykke

Hilsen fra Henrik
 
09.01.2010  
Er jeg bøsse
Hej :d jeg ville bare spørge om jeg er bøsse fordi jeg tænder på min gode ven og når jeg onanere så tænker jeg på at vi har sex sammen.

hilsen drengen.
 
10.01.2010
Sv: er jeg bøsse
Hej

Jeg ved ikke om du er homoseksuel, men det kan sagtens være sådan. Jeg ved ikke hvor gammel du er, men er du teenager, vil du i de kommende år finde ud af, om din seksualitet er rettet mod piger eller drenge - eller begge køn. Det vil du hurtigt erfare, når du starter på dit (praktiske) sexliv med en partner.

Hilsen fra Henrik
 
22.10.2009  
Menstruation mm.
Hej henrik.
jeg er en pige med flere spørgsmål.
15 år gammel og allerede i tvivl om min seksualitet.
det er efterhånden 3-4 år siden at jeg mistede min mødom. Det var til en fest og jeg kan ikke huske hvem der var min one-nights-partner. Det har efterfølgende været en pinlig affære hver gang jeg mødte op i min klasse og skulle se mine venner i ansigtet igen.
her på det sidste har jeg dog fundet ud af hvem der er den skyldige. Til min store overraskelse var det dog ikke en dreng. En god veninde stod bag. Her kommer mit spørgsmål: jeg væmmes slet ikke ved tanken om at det var hende, faktisk tænder det mig lidt. Jeg har siden haft hede fantasier der samtidig indebar offentlig steder og til tider også forskellige måltider. Sushi forekommer ofte. Altså ikke at jeg tænder på rå fisk, men går ud fra at der kan være en relation.
er jeg et misfoster? hvad stiller jeg op med min veninde? hvor kan jeg spise sushi med god samvittighed og er jeg stadig jomfru?
kærlige hilsner
katten - 1
 
24.10.2009
Sv: menstruation mm.
Hej

Ja, hvis du føler díg seksuelt tiltrukket af hende, må du jo afgøre med dig selv, om det er noget du skal forsøge dig med. Det er din egen fornemmelse der afgør det - ikke andres (eller min). Og et misfoster er du ihvertfald ikke. Du er måske blot lidt forvirret og ved at finde ud af, hvordan din seksualitet er.

Og det med fisk - nej, det har vist ingen betydning.

Om du stadig er jomfru kan jo diskuteres! De fleste mener nok, at man ikke længere er jomfru, når man har haft det første samleje med en af det modsatte køn (i det tilfælde en mand), men det er nok mere et et spørgsmål om ord.

Hilsen fra Henrik
 
 

NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.Senest opdateret 14.01.2019 13:21 af MHM