Brevkasse: Sex og sundhed

Hej med Jer. Jeg hedder Malene H. Madsen. Jeg er sundhedsplejerske, og har arbejdet i Holbæk kommune siden 2010. Som den nye brevkasseredaktør, glæder jeg mig til at besvare Jeres spørgsmål på bedste vis indenfor 7 dage.
 

NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.

 
Mangler du en voksen at spørge?
Har du nogle spørgsmål, der trænger sig på om sex, følelser, sundhed eller sygdom - også psykisk sygdom? Det er ikke altid let at tale med andre om sådan noget.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
20161004_115800 mm
 
 
Vis alle Impotens
05.10.2017  
Tror jeg er blevet impotent
Okay jeg har været sammen med denne en pige 3-4 gange nu og hvergang jeg skal til st få den op, bliver den ikke stiv nok! har aldrig haft det problem før?! og har været sammen med en del?
 
09.10.2017
Sv: tror jeg er blevet impoten
Hejsa.

Det er svært for mig at sige, hvorfor du oplever problemer med at få den op at stå/blive stiv nok. Om det "bare" er en periode i dit liv nu, f.eks. med mere stress, eller det handler om følelserne for den pige du er sammen med, eller det I gør samme seksuelt - tænder/tænder ikke dig.
Impotens hos unge mænd skyldes oftest psykologiske ting, det være sig stress, angst, depression. Men det kan også være livsstil relateret, såsom rygning, alkohol, stoffer - disse ting hæmmer de signalstoffer der giver og opretholder en erektion.
Hvis du bliver ved med at opleve problemet, bør du snakke med din egen læge. Han eller hun vil være i stand til at rådgive dig mod den rette behandling, så du kan have et godt sexliv.

Med venlig hilsen Malene.
Tags: Impotens


Senest opdateret 06.12.2019 10:42 af MEJ