Brevkasse: Sex og sundhed

Hej med Jer. Jeg hedder Malene H. Madsen. Jeg er sundhedsplejerske, og har arbejdet i Holbæk kommune siden 2010. Som den nye brevkasseredaktør, glæder jeg mig til at besvare Jeres spørgsmål på bedste vis indenfor 7 dage.
 

NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.

 
Mangler du en voksen at spørge?
Har du nogle spørgsmål, der trænger sig på om sex, følelser, sundhed eller sygdom - også psykisk sygdom? Det er ikke altid let at tale med andre om sådan noget.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
20161004_115800 mm
 
 
Vis alle Selvtillid
22.10.2009  
!!!? jeg ved jeg er dum
Heeej! min bryster sys jeg er store [85 d-e] jeg er træt af dem fordi at hver gang nogen siger et eller andet til mig kigger de kun på mine bryster min veninder bruger det mod mig!!! er det noget jeg kan gøre

p.J jeg har ikk været i seng med nogen men der er 3 det vil med mig men de 2 er grimme og de vil ikk lade mig være ifred! og den siste vil kun kneppe!? hvem skal ejg vælge de grimme en den sex glsde eller ingen
 
24.10.2009
Sv: !!!? jeg ved jeg er dum
Hej

Jeg ved ikke, om der er noget at gøre. Om dine bryster er for store, kan kun du afgøre. Man kan ikke få medicin, som kan gøre brysterne mindre, men hvis brysternes størrelse generer kosmetisk (udseendet), eller at du ligefrem føler tyngden generende (man kan få ondt i ryggen/skuldrene), kan man foretage operation, som kan gøre brysterne mindre. Hvis det skulle være tilfældet, skal du søge en læge, som kan vurdere.

De fleste har altid et eller andet ved deres krop, som de er mere eller mindre tilfreds med. Imidlertid kan andre oftest ikke se, at der skulle være noget galt eller unormalt. Man er nok selv mere fokuseret på de skavanker man har og tænker ikke, at andre jo oplever dig som et individ - og ikke som en krop med store bryster. Faktisk er det sådan, at vores tilbøjelighed til utilfredshed med vores krop hænger sammen med, hvordan vi i øvrigt opfatter os selv. Har man f. eks. dårligt selvværd/selvtillid, vil man oftere også være utilfreds med sin krop, uanset hvad andre synes om den.

Og det med drengene og sex - det kan kun du afgøre. Det lyder for mig som om, at du ikke er helt parat til det endnu, men kun du kan fornemme det.

Hilsen fra Henrik


Senest opdateret 06.12.2019 10:42 af MEJ