ForsideFørste uge af sommerferieAnden uge af sommerferien10. kl.Information om 10. klasseKommende elev i 2020-21?Valg af fagpakke10EUDBusinessKunst & designKulturen kalderSport & sundhedSundhed, omsorg og livTech & scienceUd i verdenElev fra anden kommuneSkoleferieplanYderligere info 2019-20SkolekortSygdom & fraværUU-vejledningElevloginLæringscentretDanskEngelskMatematikTyskFysikOSOLærerloginInternationaliseringeFamily 4UEUneedsUUddannelsessystemerREFROEntreprenørskab10PlusUngdomsklassenUngdomsskoleUngdomsskole/holdoversigtSommerferieaktiviteterKnallertkørekortBetaling til holdGenerelle oplysningerOm UndervisningenTil undervisereJagten 20207'eren 2020UngdomsklubberAfd. Holbæk byVestergadeFritidscentretLadegårdsparkenAfd. KatrinedalSvinningeAfd. SkovvejenKlubben i JyderupKlubben i JernløseAfd. KildedamKlubben i VipperødKlubben i TølløseKontaktpersonerOm UngdomsklubberneUngkort og UngfestNetværksklubberSSPSSPArbejdsgrundlagTematikkerTyveriVold og truslerMobning og chikaneRusmidler og misbrugKriminalitet genereltSociale medierRadikaliseringStraffeattesterLinksKontakt SSPKreds- og lokalrådDe 4 Netværkget2sportDAMGrejbankUdlejning og reglerHvad er en grejbankTelte m.mKano,Kajak & udrustningDiverse udstyrKontakt vedr. GrejbankUngdomsrådKontaktKontakt osBestyrelseInterntOm osBrevkasserSSP og KriminalitetCorona / COVID-19Sex og SundhedVenskab og kærlighedMig og min famlieMisbrug og stofferUddannelse og ErhvervLinks til rådgivningSpørgsmål og kommentarerEnglish
Share on facebookShare on twitterNotify a friendPrint page

Tech & science

 

Denne fagpakke er for dig, der synes, at naturfag, teknologi og videnskab er spændende. 

Vi kommer til at beskæftige os med: 

Hvilke udfordringer står menneskeheden overfor nu og i fremtiden? Og hvordan kan robotter, teknologi og kunstig intelligens hjælpe os med at løse udfordringerne med fx. klimaet og overbefolkning i fremtiden?

Alle skal kunne kode i fremtiden! Sådan siger eksperterne. Vi skal også beskæftige os med teknologiens sprog - kodning. Du lærer hvordan man koder en hjemmeside, du får kendskab til blokprogrammering og mikrocontrollere.

 

Du vil også lære at skabe 3D-grafik og små animationer.

Vi undersøger hvor vi kommer fra. Der vil være en god blanding af emner som naturvidenskab, kultur, religion, historie og teknologi, med fokus på at forstå verden, vores egen oprindelse og vores fantastiske krop. 

 

Vi vil, i det omfang det er muligt, besøge virksomheder, tage på ture og få besøg af gæstelærere, så du kommer til at møde dygtige nørder indenfor flere områder af naturvidenskaben. 

Så går du med en drøm om f.eks. at blive programmør, automatik- og procestekniker, ingeniør, sygeplejerske, laborant, webdesigner osv., så kan fagpakken Tech og Science klæde dig godt på, både praktisk og fagligt til en sådan fremtid.

 

Præsentationsvideo - Tech & science

Senest opdateret 18.05.2020 13:35 af BB