ForsideFørste uge af sommerferieAnden uge af sommerferien10. kl.Information om 10. klasseKommende elev i 2020-21?Valg af fagpakke10EUDBusinessKunst & designKulturen kalderSport & sundhedSundhed, omsorg og livTech & scienceUd i verdenElev fra anden kommuneSkoleferieplanYderligere info 2019-20SkolekortSygdom & fraværUU-vejledningElevloginLæringscentretDanskEngelskMatematikTyskFysikOSOLærerloginInternationaliseringeFamily 4UEUneedsUUddannelsessystemerREFROEntreprenørskab10PlusUngdomsklassenUngdomsskoleUngdomsskole/holdoversigtSommerferieaktiviteterKnallertkørekortBetaling til holdGenerelle oplysningerOm UndervisningenTil undervisereJagten 20207'eren 2020UngdomsklubberAfd. Holbæk byVestergadeFritidscentretLadegårdsparkenAfd. KatrinedalSvinningeAfd. SkovvejenKlubben i JyderupKlubben i JernløseAfd. KildedamKlubben i VipperødKlubben i TølløseKontaktpersonerOm UngdomsklubberneUngkort og UngfestNetværksklubberSSPSSPArbejdsgrundlagTematikkerTyveriVold og truslerMobning og chikaneRusmidler og misbrugKriminalitet genereltSociale medierRadikaliseringStraffeattesterLinksKontakt SSPKreds- og lokalrådDe 4 Netværkget2sportDAMGrejbankUdlejning og reglerHvad er en grejbankTelte m.mKano,Kajak & udrustningDiverse udstyrKontakt vedr. GrejbankUngdomsrådKontaktKontakt osBestyrelseInterntOm osBrevkasserSSP og KriminalitetCorona / COVID-19Sex og SundhedVenskab og kærlighedMig og min famlieMisbrug og stofferUddannelse og ErhvervLinks til rådgivningSpørgsmål og kommentarerEnglish
Share on facebookShare on twitterNotify a friendPrint page

Brevkasse: Venskab og Kærlighed

Mille Martha Hjort besvarer spørgsmål inden 7 dage.
 

Har du brug for et godt råd.

Går du og tumler med spørgsmål, omkring venskab og kærlighed du ikke kan få svar på, så har du chancen her. Skriv til Mille Martha Hjort som på bedste vis vil forsøge at hjælpe.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
Mille
 
 
Vis alle alder
02.02.2014  
Aldersforskel
Hej pia, jeg skriver nu til dig, da jeg er begyndt at tvivle lidt..jeg er 16 år gammel, og har en vidunderlig kæreste på 27.Ivi har været sammen i snart 2 1/2 år, og vi lever et fantastisk liv sammen. Eet er ham jeg ser mig selv få børn med, blive gift med og blive gammel sammen med.Vmen hvordan får jeg styr på min jalousi??
min dejlige kæreste gør alt for at jeg kan stole på ham, men alligevel kan jeg ikke slippe tanken om at der måske er en anden? på trods af at han har givet mig den smukkeste ring, og mere kærlighed end mange oplever i en hel levetid, så tvivler jeg.Ijeg er 99.9D sikker på at der altså kun er mig.det er bare besværligt pga af alderen.Ader er kun én af hans venner som kender til mig.Edog kender de fleste af mine venner til ham.Mhverken hans eller mine forældre kender til dette forhold som har stået på så længe.Uvi venter så længe som muligt, inden vi fortæller dem det, da aldersforskellen kan lyde en smule voldsomt.Imen dette er kærlighed på sit højeste, og intet kan få mig til at give slip på ham.

knus
 
12.05.2014
Sv: aldersforskel
Hej

Jeg kan godt forstå, at du synes det er en svær situation du står i. Jeg undrer mig over, hvorfor I bliver ved med at holde det skjult? Vil det hjælpe din jalousi, hvis I fortalte folk, at I er sammen? Hvordan tror du folk reagerer, og hvordan vil du helst have de tænker?

Hvad er det der gør, at hans venner ikke kender til dig, og hvem har taget den beslutning? Hvis du er usikker på nogle ting, så er det vigtigt at tale om det – hvad er det du allerhelst vil, og hvad er det han vil?

Ligegyldig hvor længe du venter, eller hvor lang tid i er sammen, vil aldersforskellen være den sammen. Derfor vil der måske altid være nogle ting, du/I kommer til at slås med, da I er to forskellige steder i jeres liv. Har I sammen snakket om, hvordan fremtiden skal se ud?

Jeg håber, at du kan bruge mit råd - prøv det, eller skriv igen.
06.02.2012  
Ulykkelig i-:'
Hej brevkasse! :-)
jeg er en pige på 13 år og er meget på et spil der hedder imvu.E(et chatspil) jeg får massere af venner og jeg ved de er der for mig i tykt og tyndt.Nmen altså inde på det her spil/chat mødte jeg en fyr(d) på 17, som jeg faldt for med det samme! vi skrev sammen i et par uger og det endte med vi kom sammen over nettet.Mproblemet er bare at jeg kom til at sige jeg var 16 og ikke min rigtige alder :-/ men da han opdagede det blir han rigtigt skuffet og slog op.Ejeg blev knust..nu (ca.D2 måneder senere) er jeg stadig håbløst forelsket i ham men jeg kan ikke skrive til ham da han her blockeret mig.A. Jvad skal jeg gøre for at få ham tilbage? i-:'
han er mit et og alt :-((

kh.9mig i-:'
 
09.02.2012
Sv: ulykkelig i-:'
Hej med dig.
Jeg ville ønske at jeg kunne skrive noget andet til dig, men...... med ærlighed kommer man længst!!
Det er jo rigtigt svært for ham, når du ikke har skrevet din rigtige alder. tænk nu hvis det var dig, der chattede med en du troede kun var et år yngre end dig selv, og så viste det sig at han var 9 år!!! Hvordan tror du, at du ville have det, når du rent faktisk også kom sammen med ham og havde fortalt dine venner om det??
Det du skal tage med dig, er den oplevelse du har følt og mærket, og de konsekvenser det giver når man ikke er ærlig, og når man "lyver" sig ældre end man er!
Jeg ved ikke hvordan du kan få ham tilbage, for det virker ikke som om at han vil dig, idet du er lukket ude.... Du skal hellere bruge din energi på finde en anden og så huske at opgive din rigtige alder:)
Pia
Tags: alder | chat | forelsket | lyve
24.08.2011  
I tvivl
Hej..jeg er damn forelsket i min 16-årige kæreste.Jjeg er selv 14.Oog vi har lavet seksuelle ting i en måned nu.Lalt andet end sex, da jeg stadig er jomfru.M men jeg føler mig klar til det nu, og han siger også til mig, at han virkelig ikke vil tvinge mig, for så ville han få det dårligt med sig selv. Fg jeg føler mig virkelig klar, men stadig siger min far, at det jo egentlig er ulovligt.G men jeg elsker ham jo, og føler mig klar.Rog jeg er egentlig også bange for om folk vil synes jeg er for nem, at få fat på.J hvad skal jeg gøre? ):
 
30.09.2011
Sv: i tvivl
Hej med dig.
Du skal tænke dig godt om, for hvornår er man virkelig klar? Det er en stor ting, som du skal være sikker på. Har du tiltro til ham? Vil han behandle dig ordenligt, også bagefter? Der er jo en aldersgrænse på 15 år, i forhold til at dyrke sex, der mener eksperter at man er klar!
Mit råd er derfor også at du bør vente og huske at beskytte dig, når tiden kommer.
Pia
Tags: alder | erfaring | sex | tvivl | vente
28.03.2011  
Hej er 12 år og har en kæreste
Hej har to spørgsmål
1.Hhvor gammel skal man være for at have en kæreste
2.Ohvordan kysser jeg min kæreste. ..?
 
29.03.2011
Sv: hej er 12 år og har en kær
Hej med dig.
Det er da dejligt og hvor er du heldig! Man kan have kærester i alle aldere, det kommer jo ikke an på hvor gammel eller ung man er, men mere på hvad man laver med sin kæreste. I børnehaven var men jo bare gode venner, holdt i hån og gav et kram! Når man bliver lidt ældre, så begynder man at kysse og få føelser for hinanden og senere begynder at dyrke sex. Det med at kysse er der kun et at sige til, øvelse gør mester! Du må bare kaste dig ud i det!
Held og lykke med hele.
Pia
 

NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.

.Senest opdateret 01.04.2019 18:25 af MH