ForsideFørste uge af sommerferieAnden uge af sommerferien10. kl.Information om 10. klasseKommende elev i 2020-21?Valg af fagpakke10EUDBusinessKunst & designKulturen kalderSport & sundhedSundhed, omsorg og livTech & scienceUd i verdenElev fra anden kommuneSkoleferieplanYderligere info 2019-20SkolekortSygdom & fraværUU-vejledningElevloginLæringscentretDanskEngelskMatematikTyskFysikOSOLærerloginInternationaliseringeFamily 4UEUneedsUUddannelsessystemerREFROEntreprenørskab10PlusUngdomsklassenUngdomsskoleUngdomsskole/holdoversigtSommerferieaktiviteterKnallertkørekortBetaling til holdGenerelle oplysningerOm UndervisningenTil undervisereJagten 20207'eren 2020UngdomsklubberAfd. Holbæk byVestergadeFritidscentretLadegårdsparkenAfd. KatrinedalSvinningeAfd. SkovvejenKlubben i JyderupKlubben i JernløseAfd. KildedamKlubben i VipperødKlubben i TølløseKontaktpersonerOm UngdomsklubberneUngkort og UngfestNetværksklubberSSPSSPArbejdsgrundlagTematikkerTyveriVold og truslerMobning og chikaneRusmidler og misbrugKriminalitet genereltSociale medierRadikaliseringStraffeattesterLinksKontakt SSPKreds- og lokalrådDe 4 Netværkget2sportDAMGrejbankUdlejning og reglerHvad er en grejbankTelte m.mKano,Kajak & udrustningDiverse udstyrKontakt vedr. GrejbankUngdomsrådKontaktKontakt osBestyrelseInterntOm osBrevkasserSSP og KriminalitetCorona / COVID-19Sex og SundhedVenskab og kærlighedMig og min famlieMisbrug og stofferUddannelse og ErhvervLinks til rådgivningSpørgsmål og kommentarer
Share on facebookShare on twitterNotify a friendPrint page

Brevkasse: Venskab og Kærlighed

Mille Martha Hjort besvarer spørgsmål inden 7 dage.
 

Har du brug for et godt råd.

Går du og tumler med spørgsmål, omkring venskab og kærlighed du ikke kan få svar på, så har du chancen her. Skriv til Mille Martha Hjort som på bedste vis vil forsøge at hjælpe.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
Mille
 
 
Vis alle blowjob
15.05.2011  
Hej
Hej pia, jeg skrev med dig d..3..i 4..om drengen fra min klasse som jeg havde haft "sex" med tideligere..jeg mandede mig nok op til at spørge om han kunne huske det... Senere spurgte han hvad jeg ville med det. Jeg svarede at jeg godt ville have en "afslutning" på det vi engang havde.Hhan sagde ok, og i skjul gav vi hinanden blowjob nogle gange (hans var større end forventet så det var svært).Esenere foreslog han at vi skulle prøve anal, det var fint, men han sprang fra og sagde at han suttede på mig fordi han ikke ville skuffe mig.Idet giver jo bare ikke nogen mening da det var ham som ville anal mm.Phan spurgte så senere om vi skulle igen og jeg ville self.R(jeg er ikke glad for at give blowjob, så ved ikke hvor bøsse jeg er hvis jeg bare lader ham sutte fordi jeg kun kan forestille mig ham) så sprang han fra og til og fra og til så det blev kun til at han gav et blowjob mere og så holdt det.R

mine spørgsmål:
er jeg bøsse hvis jeg (mest) kun er glad for at få den suttet af?
jeg bliver nok bare tiltrukket af at få den suttet, (det kunne jo lige så godt være en pige), men gan er bare god til det (i forhold til hvad jeg har prøvet).Vhan siger han bare ville eksperimentere (hvilket jeg forstår) men jeg forstår ikke hvorfor han ikke sagde det, så han ikke efterlod mig i denne her ophidsede situtation.
 
18.05.2011
Sv: hej
Hej med dig.
Du gik jo ind i dette for at få en "afslutning" og det var jo ikke lige det som skete!!
Nu sidder du der igen, ved ikke fra eller til!
Så inden du gør mere vil jeg råde dig til at;
få styr på om du ønsker at være sammen med ham - inden du evt. ser ham igen.
få styr på dine følelser i forhold til drenge eller piger. Lav ent. en liste hvor du sætter + og - ved det du forbinder med begge køn. det kan være at det giver mening og du derved får et svar. Måske er du til begge køn?
Hold fast i det som virker rigtigt for dig, og gør kun det du selv har lyst til!
Håber at det hjalp lidt.
Pia
02.03.2011  
Blowjob
Hej pia..jeg er en dreng på 14 år.Jjeg og min (første) kæreste har været sammen i 5 måneder.Hjeg har op til flere gange understreget at jeg -ikke- var intresseret i at få et blowjob, og jeg var under den opfattelse at hun heller ikke specielt gerne ville give et.Eneedless to say, gav hun mig et den anden dag, og siden, har jeg følt det som om at dét ligesom var enden på vores romantiske forhold, og jeg synes, præcist som jeg frygtede, at det var helt forkert.A. Jvad skal jeg gøre? hvordan kan jeg få denne følelse til at forsvinde?
 
24.03.2011
Sv: blowjob
Hej med dig.
Jeg tror at det er et udtryk for at du ikke har været klar endnu, og at det derfor virker forkert. Tror at du skal sige det til hende at det ikke er pga hende, men at det føles forkert, foreslå at I venter lidt indtil du bliver klar.
ved godt at det er svært, men hvis ikke I får snakket om det, kan det ende med at I slår op.
Tag' mod til dig og prøv at sige det til hende.
Pia
 

NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.

.Senest opdateret 01.04.2019 18:25 af MH