ForsideFørste uge af sommerferieAnden uge af sommerferien10. kl.Information om 10. klasseKommende elev i 2020-21?Valg af fagpakke10EUDBusinessKunst & designKulturen kalderSport & sundhedSundhed, omsorg og livTech & scienceUd i verdenElev fra anden kommuneSkoleferieplanYderligere info 2019-20SkolekortSygdom & fraværUU-vejledningElevloginLæringscentretDanskEngelskMatematikTyskFysikOSOLærerloginInternationaliseringeFamily 4UEUneedsUUddannelsessystemerREFROEntreprenørskab10PlusUngdomsklassenUngdomsskoleUngdomsskole/holdoversigtSommerferieaktiviteterKnallertkørekortBetaling til holdGenerelle oplysningerOm UndervisningenTil undervisereJagten 20207'eren 2020UngdomsklubberAfd. Holbæk byVestergadeFritidscentretLadegårdsparkenAfd. KatrinedalSvinningeAfd. SkovvejenKlubben i JyderupKlubben i JernløseAfd. KildedamKlubben i VipperødKlubben i TølløseKontaktpersonerOm UngdomsklubberneUngkort og UngfestNetværksklubberSSPSSPArbejdsgrundlagTematikkerTyveriVold og truslerMobning og chikaneRusmidler og misbrugKriminalitet genereltSociale medierRadikaliseringStraffeattesterLinksKontakt SSPKreds- og lokalrådDe 4 Netværkget2sportDAMGrejbankUdlejning og reglerHvad er en grejbankTelte m.mKano,Kajak & udrustningDiverse udstyrKontakt vedr. GrejbankUngdomsrådKontaktKontakt osBestyrelseInterntOm osBrevkasserSSP og KriminalitetCorona / COVID-19Sex og SundhedVenskab og kærlighedMig og min famlieMisbrug og stofferUddannelse og ErhvervLinks til rådgivningSpørgsmål og kommentarerEnglish
Share on facebookShare on twitterNotify a friendPrint page

Brevkasse: Venskab og Kærlighed

Mille Martha Hjort besvarer spørgsmål inden 7 dage.
 

Har du brug for et godt råd.

Går du og tumler med spørgsmål, omkring venskab og kærlighed du ikke kan få svar på, så har du chancen her. Skriv til Mille Martha Hjort som på bedste vis vil forsøge at hjælpe.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
Mille
 
 
Vis alle ekskæreste
07.01.2012  
Venindes ekskæreste
Hej pia :)..jeg har haft det svært med kærlighed her for tiden i: min veninde har lige haft en kæreste hun så slog op med efter 1 måned og nu er hun hos en anden, jeg synes hendes eks er utrolig sød! hvad skal jeg gøre ved det? og jeg er bange for at sige det til ham..Ghvad gør jeg her? hjælp! mig.. :(
 
09.02.2012
Sv: venindes ekskæreste
Hej med dig.
Ja jeg kan godt se at det er noget rod, men hvad tror du der vil ske, hvis du siger det til din veninde? Hun er jo ikke sammen med ham mere?
Hvordan ville du tage det, hvis det nu var omvendt?? Den eneste måder der sker noget på, er hvis du tager dig sammen og siger det til din veninde. Tænk nu hvis hun syntes at det er da helt ok? Det kunne jo også være at han, var lidt lun på dig! Du skal gøre op med dig selv om du vil prøve chancen på kærligheden eller om du ikke vil udfordre venskabet.
Det er op til dig og din mavefornemmelse.
Pia
07.11.2011  
Min ex..
Hej pia..

jeg står med et stort problem!

min kæreste gennem et halvt år har lige slået op med mig eller det vil sige at vi var enige om at det ikke gik fordi jeg fandt ud af hun havde skrevet rigtig meget med en anden fyr "altså hjerter og søde og det var dejligt at ligge med dig og sådan" han er hendes bedste "ven" og da jeg konfronterede hende med det sagde hun først at hun ikke havde ligget med ham men da jeg så sagde at jeg havde beviser på det, indrømmede hun det, og dagen efter vi har slog op, fortæller han hende at han har følelser for hende og sådan.Ijeg har stadigvæk følelser for hende som kæreste og har spurgt og har spurgt om vi skal prøve igen og hun har sagt hun er meget i tvivl for hun har også følelser for mig som kæreste, men hun siger at hun er i tvivl om hun måske også har følelser for ham den anden, som hun kyssede med 3 dage efter vi havde slået op og dagen efter kyssede hun med mig.L

hvad er dit råd?
hilsen den fortvivlede.
 
28.11.2011
Sv: min ex..
Hej med dig.
Du skylder dig selv at være glad og lykkelig, hvad skal der til? Lige nu er dit liv på stand by, hun har kontrollen over dig, og hun "leger" med dig. Vil du hende 100% og stoler du på hende100%? Hvordan tror du det vil blive at du hele tiden skal være på vagt, når hun er sammen med vennen? Du bliver nødt til at gøre op med dig selv om du tror på at der er fremtid i det! Hun kan jo ikke få jer begge to! Så du må bede hende om at vælge, så du på den ene eller anden siden kan komme videre med dit liv, og give dig selv mulighed for at finde en anden.
Pia
01.06.2011  
Hjælp med kæreste og veninder.
Hej pia..jeg står i dilemma, da jeg er vildt forelsket i en fyr og har været det i 3 kvart år.Gog han har det på samme måde, men sidst vi var kærester skuffede han mig virkelig meget :-( han var mig utro men mine følser har stadig holdt ved de 6 måneder vi har været uvenner.Aså nu har jeg tilgivet ham, og vi er begyndt at have lidt kørende igen.Rjeg kommer fra en lidt "fint" hjem.Khvor han kommer fra en roddet bondegård, og han forældre er skilt.Than mener at det er for "fint" nogle gange, når han er hjemme hos mig.E så han bliver flov over det.Nmen jeg har intet i mod at han kommer fra en anden type familie end mig, men det røre åbenbart ham meget.R
mine veninder kan ikke lide ham fordi han sårede mig sådan sidst, så jeg er også bange for at miste dem hvis vi begynder aat blive kærester igen.
E
så mine spørgsmål er:
hvorfor betyder det så meget for ham at jeg kommer fra en lidt "finere" familie end mig?

kan jeg godt risikere min egen sårbarhed for at være sammen med ham igen?

skal jeg lade værre på grund at mine veninder?
håber du vil hjælpe mig! :-)
 
10.06.2011
Sv: hjælp med kæreste og venin
Hej med dig.
Ja hvordan skal du vælge og på baggrund af hvad? Ham du godt kan li' kender du jo, på både godt og ondt! Dine veninder går jeg ud fra at du har haft i rigtigt lang tid, og I kender hinanden og har været igennem meget sammen.
Måske kan du lave en liste hvor du skriver det gode og dårlige du kommer i tanke om hos dine veninder og din ekskæreste. Måske giver det dig et billede af i hvilken retning du skal, og hvem du skal vælge!
Hvorfor han har det svært ved at du kommer fra et fint hjem, det må du spørge ham om. Måske kan det hænge sammen med at du/I har noget han aldrig har haft, og som han måske gerne ville have. Der kan være mange forklaringer, men kun den han giver, vil give dig det svar du har brug for.
Pia
01.06.2011  
Mine veninder og ham jeg er fo
Jeg er en pige på 13 der efterhåneden har haft mnge kærester.Emen der er en jeg er meget mere forelsket i end jeg nogensinde har været før. Han har såret mig virkelig dybt før, og der droppede jeg ham.Imen mine følser har været der gennem det halve år hvor vi ikke har snakket sammen.Hjeg har haft mange drømme om mig og ham, og jeg er kommet frem til at tilgive ham, og vi er begyndt at have lidt kørende igen.Dmine veninder kan ikke lide ham fordi han er som han er.Gjeg er bange for at de dropper mig hvis jeg begynder at blive kærester med ham igen.J hvad skal jeg gøre? knus en fortvivlet pige :-(
 
10.06.2011
Sv: mine veninder og ham jeg e
Hej med dig.
Ja hvordan skal du vælge og på baggrund af hvad? Ham du godt kan li' kender du jo, på både godt og ondt! Dine veninder går jeg ud fra at du har haft i rigtigt lang tid, og I kender hinanden og har været igennem meget sammen.
Måske kan du lave en liste hvor du skriver det gode og dårlige du kommer i tanke om hos dine veninder og din ekskæreste. Måske giver det dig et billede af i hvilken retning du skal, og hvem du skal vælge!
Pia
08.03.2011  
Hej
Jeg har fået en kæreste for en måned siden cirka og nogengange føler jeg bare at han ikke kan lide mig.Nkun som ven.Nhan er stadig ikke kommet over sin eks!
er bare så forvirret. Veg ved jo godt at han elsker mig, men jeg ved bare ikke hvordan han elsker mig. Eeg elsker ham højt.Rhøjere end mine forældre. Nilsen nana
 
24.03.2011
Sv: hej
Hej Nana.
Den eneste der kan give dig det svar du har brug, er ham! Prøv at fortælle ham hvor meget du er i tvivl om hans følelser for sin eks. Hvis han via hans handlinger kan gøre dig mere tryg, så er alt jo godt.
Håber at det vil hjælpe.
Pia
16.01.2011  
Hvordan får jeg ham tilbage?
Min ekskæreste, som også var min rigtig gode ven inden vi blev kærester slog op med mig for et stykke tid siden og jeg vil rigtig gerne have ham tilbage, men ved bare ikke hvordan? han har allrede fået en ny kæreste og her igår skrev han til mig om vi ikke godt kunne starte på en frisk, hvad betyder det?
og hvad skal jeg gøre?
 
24.01.2011
Sv: hvordan får jeg ham tilbag
Hej med dig.
Du bør nok spørge ham, hvad han mener i forhold til en frisk? Det er jo kun ham der kan svare på det! Hvis du har følelser for ham, ja så lad ham vide det, for ellers sker der jo nok ikke noget.
Fat mod og spørg og fortæl ham det du føler.
Pia
28.12.2010  
Eks kæreste eller min egen kær
Hej s-: jeg er en pige på 14. Jeg har en kæreste og ham er jeg rigtigt glad for, men her for omkring en ugesiden skrev min gamle eks til mig og han va´r min første rigtige kærlighed. Eeg er bange for jeg er ved og blive glad for ham? jeg sad og snakket med ham den anden dag og da jeg så hans øjne ig hans smil blev jeg helt varm inden i.Rjeg er blevet ret forviret for jeg elsker også min egen kæreste, skal jeg give eks kæresen en chance til, eller skal jeg bare helt droppe ham og beholde min egen kæreste.Djeg er sådan i tvivl for mit hjerte går to veje! s-:
 
04.01.2011
Sv: eks kæreste eller min egen
Hej med dig.
Det er jo ikke kun op til dig, men du skal jo også vide om han vil have dig tilbage? Det handler jo også om de føelser i mellem jer, kan han stole på dig fremover og hvilket forohold ønsker du? Ja det er mange spørgsmål, som du bør tage stilling til! Tænk på hvis det var omvendt, hvordan ville du så have det, og hva' ville du sige til ham, hvis han foreslog at I skulle komme sammen igen?
Håber at det hjælper lidt.
Pia
18.12.2010  
Hjælp!
Jeg er en pige på 14 år og for to måneder sinden slog jeg op med min kæreste og såret ham virkelig men lige sinden jeg gjore det har jeg tænkt på ham og ved ik om du kan hjælpe mig men ved ik om jeg slal tage ham tilbage for savner ham en lidt mere ind starten efter vi bliv ekskærester
p.I vi skriver sammen igen
 
04.01.2011
Sv: hjælp!
Hej med dig.
Det er jo ikke kun op til dig, men du skal jo også vide om han vil have dig tilbage? Det handler jo også om de føelser i mellem jer, kan han stole på dig fremover og hvilket forohold ønsker du? Ja det er mange spørgsmål, som du bør tage stilling til! Tænk på hvis det var omvendt, hvordan ville du så have det, og hva' ville du sige til ham, hvis han foreslog at I skulle komme sammen igen?
Håber at det hjælper lidt.
Pia
25.11.2010  
Kæresen og hans eks )-:
Hej pia jeg har en kæreste og hans eks kæreste skriver hele tiden og når han snakker om hende kan man se på ham at der er noget ved hende og han skal hjem til sine forældre her i weekenden og hun bor lige ved siden af hans forældre jeg er virkelig bange for at se stadig har noget lidt for de skrver skat og at de savner hianden osv.Gdet gør mig rigtigt ked af det også selv om jeg prøver at stole på ham. Jvad kan jeg gøre? )-:
 
30.11.2010
Sv: kæresen og hans eks )-:
Hej med dig. kan godt forstå at det er svært, men du kan jo ikke stille noget på, medmindre at du tager med ham hjem!
Du må håbe på at han kun vil være sammen med dig, og at det blot er et venskab med hende han søger. Du kunne jo også fortælle ham, hvordan du har det i forhold til det som sker lige nu!
Håber at du kan bruge det.
Pia
 

NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.

.Senest opdateret 01.04.2019 18:25 af MH