Brevkasse: Venskab og Kærlighed
Mille Martha Hjort besvarer spørgsmål inden 7 dage.
 

NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.

.

 
Har du brug for et godt råd.
Går du og tumler med spørgsmål, omkring venskab og kærlighed du ikke kan få svar på, så har du chancen her. Skriv til Mille Martha Hjort som på bedste vis vil forsøge at hjælpe.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
Mille
 
 
Vis alle facebook
09.01.2012  
Forelsket eller ej - kæreste e
Hej !
jeg er en 15 årig pige, der ikke kan finde ud af om jeg er forelsket eller ej. Nogle gange får jeg den fornemmesle, hvor jeg føler mig tryg, har det dejligt inden i, jeg kommer tænker andet ennd min hårde hverdag, som er en hel anden ting. Men det er kun når jeg ser og er sammen med ham.(det ikke alle jeg har det sådan med). Men jeg ved heller ikke om det bestyder, at jeg kan lide ham eller ej. Har kunnet lide han før, men det var hurtigt over igen, det var kun be grund af jeg havde sagt det til en ad min venninde, at jeg synes var dejlig og gerne vil komme sammen med ham. Min venninde blev meget overrasket og ikke viste hvad hun skulle sige.
senere samme dag, begyndte ham, jeg kunne lide, at skrive til mig over facebook og han ville så gerne have mig som ven på messenger. Sådan noget var jeg ikke vantil på det tids punkt, jeg blev også meget glad fo.Jeg tænkte, at jeg måske havde en chance til at få min første rigtige kæreste.
der gik flere dage hvor vi snakket og hyggede sig og min venninde virkede mega glad, hver gang hun så mig, altså det var jo også fint, at hun er det. Men hun var meget mere glad end hun plejede at være, og hun spurgte også tit indtil ham, jeg kunne lide.
på det tidspunkt ville jeg lide prøve, at se hun ville sige til, at jeg sagde" ikke kunne lide han længer", fordi det virkede somom de to havde snakket sammen og ikke ville sige det til mig, og det ville jeg jo gerne vide om hun havde. Pusit nok stoppede "han" også med at skrive.
det gik et halv år før vi sådan snakket sammen igen i virkeligheden mellem mig og "ham".
nu har min vennide sprugte mig, her i skoleåret, om jeg kunne lide ham, hvor jeg svarede " jeg ved det ikke" og der så min vennide lidt nedtrygt ud, da jeg sagde det, og hun har ikke sprugte min lige siden.
men det er der, at mig og "ham" vi snakker og hygger os rigtig meget, og han driller mig meget med forskelle ting. Det er jo også rigtig hyggeligt, jeg nyder at få opmærkesomligheden fra ham.
jeg er også tvivel om jeg skal gøre noget det eller om vi bare forbliver venner.
hjælp mig please!!!!

mvh
mig^^
 
09.02.2012
Sv: forelsket eller ej - kæres
Hej med dig.
Jeg kan ikke helt finde ud om om du er forelsket i ham, eller om du blot kan lide at ham giver dig opmærksomhed? På mig virker det ikke som en forelskelse, for der kan man ikke undvære hinanden, man skriver og ringer sammen hele tiden! Det virker også mere som om at det er en facebook ven, som du vil have for dig selv og ikke dele med andre. tror du ikke at din veninde er lun på ham? Ville det være ok hvis hun "gik efter ham"?
Hvis jeg var dig, ville jeg nok forblive venner med ham. På den måde er du også åben for at finde en anden kæreste, en du føler noget for.
Pia
 
09.01.2012  
Dødforelsket
Hej pia.
jeg er en pige på 13, snart 14 år.
jeg er gået hen og blevet død forelsket i en dreng, lad os bare kalde ham x. Han er på samme alder som mig.
han bor i en by ret tæt på mig.
jeg så ham første gang, da jeg var til en fødselsdag hos min mors veninde. X er min mors venindes søns ven.
vi har ikke så meget tilfælles, x går til fodbold og jeg til svøming. Vi ser hindanden typisk 2 gange om året.
jeg skal først se ham til foråret, hvor min mors venindes søn skal konfirmeres.
x og jeg er venner på facebook, jeg har skrevet med ham nogle gange, men det er kun mig der har skrevet til ham og så har han svaret og så er chatten gået lidt død. Jeg har bare skrevet nogle få ret ligegyldige ting som "har du haft en god jul?" og sådan.
jeg savner ham vildt megt, og jeg tænker på ham konstant. Jeg vil meget gerne i kontakt, men er en meget genert pige, og er meget bange for at få en afvisning, jeg er også bange for, at hvis jeg skriver at jeg synes han er vildt sød, at han så viser det til min mors venindes søn.
jeg kunne godt tænke mig at du kunne rådgive mig lidt om hvad jeg skal skrive for at få ham til at forstå at jeg er hel dødeligt forelsket i ham.
skal jeg sende på sms eller på facebook elller skal jeg vente helt jeg foråret.
jeg er begyndt at gå meget op i min vægt spiser kun hvad der er sundt, men ofte synder jeg og så får jeg så dårligt med mig selv. Jeg har svært ved at tale med min familie om det for de siger bare pjat med dig du er fin som du er. Jeg har tabt 2 kilo hen over julen. (jeg er 176 og vejer 62 kg)
jeg håber du kan hjælpe mig.
m.V.H den fortvivlede, forelskede og generte pige.
 
09.02.2012
Sv: dødforelsket
Hej med dig.
Det er helt naturligt at opleve det du gør, du er forelsket og så sker der underlige ting. Jeg vil råde dig til at sende en besked til ham via sms. Hvis du sender via facebook, så kan alle jo følge med i det, sms er trods alt mere privat. Du skal i teksten bare være dig selv og skrive at du glæder dig til at I ses igen, spørg lidt ind til hans fodbold, hvordan det går i skolen, hvad han skal lave i sin vinterferie osv. Prøv at spille bolden over til ham, og se så om han skriver tilbage til dig. Hvis han gør, kunne du jo spørge ind til næste gang I skal ses, hvilken gave man kunne give konfirmanten?
Du kunne også spørge ham om råd i forhold til en bestemt forboldklub eller forboldspiller.
I forhold til din vægt, er det da godt at du er obs. på det du spiser, men husk nu at det er det indre der tæller! Det ydre er kun skallen, det er din personlighed og din væremåde folk falder for og kan li'
Held og lykke med din sms, håber det virker.
Pia
 
11.05.2011  
Forvirret.
Jeg er en pige på 14 år. Jeg har en kæreste som jeg har haft i omkring 4 måneder. Vi har det rigtig godt sammen og sådan noget. Så en dag mødte jeg en dreng som jeg så fandt på facebook da jeg kom hjem. Vi har nu skrevet sammen i noget tid, og jeg er faktisk blevet lille smule forelsket i ham.
hvad skal jeg gøre?.. nu da jeg er begyndt at skrive med ham, er jeg begyndt at tvivle på mit og min kærestes forhold... Jeg er begyndt at se alle de dårlige ting ved min kæreste...
hjælp mig..

mvh. "ole"
 
18.05.2011
Sv: forvirret.
Hej Ole.
Husk på at din kæreste kan du se, føle og snakke med. Ham på nettet kan du kun skrive med! Hvordan kan du vide om han er den, han udgiver sig for at være? Hvis du er tvivl så snak med din kæreste om det, for jeres forhold er så nyt, at I stadig skal lære hinanden at kende, og det tager tid.
Hvis du er interesseret i at beholde ham du har kendt i 4 måneder, så bliver du nød til at snakke med ham!
Pia
 


Senest opdateret 23.12.2017 10:56 af MH