ForsideFørste uge af sommerferieAnden uge af sommerferien10. kl.Information om 10. klasseKommende elev i 2020-21?Valg af fagpakke10EUDBusinessKunst & designKulturen kalderSport & sundhedSundhed, omsorg og livTech & scienceUd i verdenElev fra anden kommuneSkoleferieplanYderligere info 2019-20SkolekortSygdom & fraværUU-vejledningElevloginLæringscentretDanskEngelskMatematikTyskFysikOSOLærerloginInternationaliseringeFamily 4UEUneedsUUddannelsessystemerREFROEntreprenørskab10PlusUngdomsklassenUngdomsskoleUngdomsskole/holdoversigtSommerferieaktiviteterKnallertkørekortBetaling til holdGenerelle oplysningerOm UndervisningenTil undervisereJagten 20207'eren 2020UngdomsklubberAfd. Holbæk byVestergadeFritidscentretLadegårdsparkenAfd. KatrinedalSvinningeAfd. SkovvejenKlubben i JyderupKlubben i JernløseAfd. KildedamKlubben i VipperødKlubben i TølløseKontaktpersonerOm UngdomsklubberneUngkort og UngfestNetværksklubberSSPSSPArbejdsgrundlagTematikkerTyveriVold og truslerMobning og chikaneRusmidler og misbrugKriminalitet genereltSociale medierRadikaliseringStraffeattesterLinksKontakt SSPKreds- og lokalrådDe 4 Netværkget2sportDAMGrejbankUdlejning og reglerHvad er en grejbankTelte m.mKano,Kajak & udrustningDiverse udstyrKontakt vedr. GrejbankUngdomsrådKontaktKontakt osBestyrelseInterntOm osBrevkasserSSP og KriminalitetCorona / COVID-19Sex og SundhedVenskab og kærlighedMig og min famlieMisbrug og stofferUddannelse og ErhvervLinks til rådgivningSpørgsmål og kommentarer
Share on facebookShare on twitterNotify a friendPrint page

Brevkasse: Venskab og Kærlighed

Mille Martha Hjort besvarer spørgsmål inden 7 dage.
 

Har du brug for et godt råd.

Går du og tumler med spørgsmål, omkring venskab og kærlighed du ikke kan få svar på, så har du chancen her. Skriv til Mille Martha Hjort som på bedste vis vil forsøge at hjælpe.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
Mille
 
 
Vis alle forældre
30.09.2011  
Hjælp..
Der er 7 år mellem mig og min kæreste og vi elsker hinanden men alle er imod det :( vi har det sindssyg godt sammen og er meget glade for hinanden folk siger jeg er sindssyg men handler det ikke om og være glad og forelsket :i jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre mine forældre er imod det men mine veninder har det fint nok med det hans forældre og venner er glade på hans vejene hjælp
 
28.11.2011
Sv: hjælp..
Hej med dig. Kærlighed kan gøre blind, og kærlighed kan være svær. 7 år er ingenting, men det kommer an hvor de 7 år ligger.
Er det feks. at du er 15 år og han er 21 år?
eller er det 17 år og 25 år?
eller er det 13 år og 20 år?
Kan du godt selv se at der er kæmpe forskel, da de to aldresskel er på forskellige niveauer og at de interesserer sig for forskellige ting?
De modstand du møder er helt naturlig, de er bekymret for dig! Du kan prøve at spørge hvorfor de er bekymret og imod? På den måde får du et svar du evt. kan bruge og derved har en chanche for at fortælle din historie.
Held og lykke
Pia
09.05.2011  
Hjælp! fra den bange dreng
Jeg er dreng på 15 år, og lige for tiden har jeg haft det svært.Edet hele startede med at jeg fik min kæreste som jeg stadig har, men i løbet af det sidste stykke tid har jeg det, som om at jeg har mistet mine følelser for hende.Aog da jeg var til fest med min kusine endte jeg med at forelske mig i hendes veninde.J
så jeg tog hjem og hørte min kæreste ad hvordan hun ville forholde sig til at miste en kæreste som mig, og i det jeg spurgte hende kom et svar som rystede mig.E
hun skrev at hun ikke ville kunne klare at miste en person som hun holdte så meget af engang til, og at hun ville prøve at begå selvmord (hun har prøvede at begå selvmord en gang for længe siden men blev reddet fra det) hvis det skete, og den her gang gøre sit liv færdigt.E
så nu har jeg den følelse af at jeg ikke har lyst til at slå op med hende da jeg er bange for at hun kan finde på at begå selvmord..H så jeg håber du kan hjælpe mig pia.
 
18.05.2011
Sv: hjælp! fra den bange dreng
Hej med dig.
Sikke noget, hva?
Hvis du vælger at blive sammen med hende, er det jo pga. den forkerte grund! Du er jo ikke forelsket i hende, men bliver pga. medlidenhed. Kan du det? Kan du lægge låg på dine følelser? Hvordan tror du I får det? Og kan hun med sine trusler får dig til alt?
Hun er jo syg, og har brug for hjælp, kan du ikke snakke med nogen som kan hjælpe hende eller sige det til hendes forældre?
Fra man siger, at man vil begå selvmord, og til at man rent faktisk gør det, er der lang vej! Ofte sker det slet ikke, men er derimod et råb om hjælp fra personen af.
Det er ikke dit ansvar, og du holder ikke hendes liv i dine hænder, hun er selv ansvarlig for sit liv, men du kan hjælpe hende til at få hjælp!
Du skal snakke med hendes forældre eller hendes venner og fortælle hvor bekymret du er.
Håber at det hjælper.
Pia
20.04.2011  
Skal jeg !!!!!!????
Hej jeg er en pige på 14, der har en kæreste på 15 og han vil rigtig gerne i seng med mig og jeg er ikke jomfru mere, og jeg vil rigtig oss gerne, men jeg ved ikk hvad min mor, siger og jeg tør ikk sige det til hende for jeg er vildt bange for at hun siger at han ikk må komme hjem til mig mere..H.O hvordan skal jeg sige det til hende hjælp miig!!!!!
 
02.05.2011
Sv: skal jeg !!!!!!????
Hej med dig.
Jeg vil foreslå at du melder klart ud, eller du kan spørge din mor til råds. Måske vil I på den måde komme ind på det.
Det bedste er at du er ærlig og ikke går bag hendes ryg.
Pia
16.04.2011  
Hej pia..
Hej ..
jeg er en pige på 14 år der har været sammen med min kærste i 3-4 måneder nu vi er rigtig glade for hinanen og han er bare dejlig! jeg elsker ham!
mine forældre har os mødt ham og de synes han virker flink osv.Edet betyder meget for mig. O
mig og min kærste vil rigti gerne prøve at sove sammen ikke fordi vi vil bolle eller noget, vi vil bare prøve at sove samn.G
men jeg må bare ikke før jeg er 15 jeg fylder 15 om nogle måneder og aner ikke hva jeg skal gøre for tænk hvis ikke jeg er sammen med min kærste der jeg har snakket med mine forælder om vi ikke går i seng sammen men jeg må alligevel ikke og det gør mig irriteret.Emig og min kærste er enig om det for tidligt at være i seng sammen det har vi snakket om han er et år yngre end mig hva skal jeg gøre har ikke lyst til at være uvenner med mine forældre jeg vil bare sove sammen med min kærste
 
02.05.2011
Sv: hej pia..
Hej med dig.
Du gør klogest i at respekterer det dine forældre har sagt, og vente de 2 måneder, det er jo ikke så lang tid!
Det bliver rigtigt svært for dig, hvis du går imod deres ønske, og især hvis du går bag om deres ryg, for så kan de jo ikke stole på dig, og så bliver det svært i fremtiden!
Din søde kæreste skal nok vente på dig og til du får lov.
Pia
14.04.2011  
Jeg må ikke se ham.
Hej pia, jeg er en pige på 15år bor ude på landet med mine to søskende og min mor og papfar, jeg ser ikke min far.Nmen fordi jeg skriver er fordi - hej pia, jeg er en pige på 15år bor ude på landet med mine to søskende og min mor og papfar, jeg ser ikke min far.Rmen fordi jeg skriver er fordi - jeg har mødt den her dreng kasper, jeg er virkelig glad for ham og vi har der virkelig rigtig godt sammen! men i fortiden har han lavet meget lort, han er 16. Ian har ikke lige været den perfekteste dreng, men efter han mødte mig har alle sagt at han har forandret sig rigtig meget, og det er jeg self glad for fordi jeg gider ikke have en kæreste der laver altmuligt. Sen han er stoppet og jeg har givet ham en change nu har vi set hinanden i 4måneder hvor der ikke er sket noget, men han er ikke min kæreste endnu fordi der er et lille problem.R mine forældre.V de ved alt hvad han har lavet, og de kan ikke lide ham.Mjeg startede med at se ham uden de vidste noget men der gik en måned også fandt de ud af det.,de blev rasende, og jeg kunne slet ike holde tårende inde jeg spurgte dem om en change for mig og ham.Tså de kunne se at han var blevet god igen. Ien de ville slet ikke, jeg ved ikke hvad jeg skal gøre.Oså gik der en uge og jeg kunne ikke lade vær jeg blev nød til at se ham igen.Nså nu har vi set hinanden i 2måneder hvor min mor og papfar ikke har vidst noget, og troet jeg har været ved nogle andre s; det er ritgtig svært og jeg får det dråligt med mig selv når jeg er sammen med ham, men jeg kan ikke bare give slip, for han har sku en stor betydning for mig.Vjeg skændes med min papfar hver eneste dag, fordi han bestemmer over mig hele tiden, men det har han jo endelig ingen ret til når han ikke er min far? og jeg ville bare gerne have at mine forældre ville indse det, og give ham en change for at se hvordan han er.K så de også kan begynde og snakke med ham, og vi kan ses hele tiden, så mine forældre også ved det.Mjeg håber virkelig at du kan hjælpe mig mvh
 
02.05.2011
Sv: jeg må ikke se ham.
Hej med dig.
Det er rigtigt svært og jag kan godt forstå at du ikke ved hvad du skal gøre.
Som jeg ser det, er der ingen vej udenom, du skal fortælle din mor/papfar hvad du har gang i! Tænk dig, NÅR de finder ud af det, for det gør de på et tidspunkt, ja så skal regningen betales, og hvordan bliver det?
Kan du ikke fortælle dem alt det du lige har fortalt mig? Samt hvor meget du bliver stresset af at leve "er dobbelt liv" og hvor svært det er for dig evigt at have dårlig samvittighed.
Du skal ikke tvinge dem til at vælge om du skal det ene eller det andet, eller true dem med at flytte hjemmefra! Du skal blot have dem til at forstå hvordan du har det og hvor meget du gerne vil være sammen med Kasper.
Prøv det og se om det virker.
Pia
28.03.2011  
Jeg har brug for hjælp
Jeg startede på en skole og gik der fra 0. Til 4. Der jeg flyttede skole pga. Dårligt kammeratskab og drillerier.Jjeg fyttede skole og var så lykkelig over at komme på en skole hvor folk holdt af en for den man er og jeg havde det så godt, men så styrtede vores økonomi og jeg skulle flytte skole igen..G jeg græd så forfærdeligt meget for jeg ville ikke væk fra dem jeg elskede.Ejeg skulle flytte tilbage på den gamle skole.Gder gik rygter om at jeg var en forkælet snob, så jeg fik af vide at jeg først ville blive taget godt imod men bagefter ville blive mobbet ud.Kjeg kom i en klasse hvor der ikke var blevet sagt at jeg skulle mobbes ud. Get gik meget godt istarten.M cirka nogle måneder.D(jeg har gået der i 8 måneder nu) men nu får jeg af vide at jeg er klam og min kæreste er klam og at ingen kan lide mig fordi jeg er grim og jeg hele tiden skifter stil (som jeg ikke gør!) mine forældre er skilt og jeg kan ikke lide min far.Ghan er en narrøv, sagt ligeud.Eder er ingen jeg bryder mig om fordi de er sådan over for mig.Njeg har ikke nogle venner..Kkun dem fra min gamle klasse som jeg er ved at miste kontakten til.Rjeg kan bare ikke ignorere alt det lort folk siger til mig.Ejeg har flere gange overvejet selvmord! selvmord! tænk på at der virkelig er folk der kan være så hjerteløse at ødelægge folks liv!!! jeg havde forresten indbrud i mit hjem i går nat. Keg ville ønske jeg stod på en klippe hvor jeg kunne skrige ud i verden at folk skulle respektere hinanden som den de er! jeg vil ikke leve i denne onde verden mere....
 
29.03.2011
Sv: jeg har brug for hjælp
Hej med dig.
Jeg vil godt tilbyde dig at du kan snakke med mig om det i telefonen, hvis du har lyst?
Vi kan komme rundet om alle de ting der gør det svært for dig, og jeg vil kunne råde dig på en meget bedre måde! Vi vil også kunne få en snak om de overvejelser du har haft i forhold til selvmord, og alle de tanker der ligger bag.
Så er du frisk?
Du kan sende mig dit mobil nr. og et tidspunkt der passer dig, så vil jeg ringe.
Det er anonymt så du behøver ikke at bekymre dig om noget! Her er mit nr. 7236 5132
Håber at høre fra dig
Pia
25.03.2011  
Hej igen pia
Det er mig med de 4 år der var imellem os. Hm, altså jeg er meget moden af min alder og jeg er bestemt ikke som en pige på 15 år.Gjeg er meget stædig og står ved mine svar, så jeg tror saktens at det kan gå på den måde.Vmen jeg ved heller ikke hvad jeg skal sige til mine forældre??? jeg tror at de bliver meget sure, men jeg ved det selvfølgelig ikke.R.Jmen nu er jeg bare blevet i tvivl om jeg egentlig er glad for ham.E. Sår jeg er sammen med ham, lyver jeg for mine forældre og siger at jeg skal være sammen med nogle veninder, men så tager jeg et eller andet sted hen og mødes med ham og ja, han har kørekort. Sen jeg vil ikke sige noget til mine forældre, før jeg er sikker på mig og ham.Lfor hvis ikke der bliver noget, syntes jeg ikke der er nogen grund til, at mine forældre bør vide noget??? men jeg ved det sgu ikke, det er også bare så irriterende at jeg skal gå og lyve om det og sige at jeg skal noget helt andet, end det jeg faktisk skal :( knus mig.
 
29.03.2011
Sv: hej igen pia
Hej igen.
Ja du er jo selv inde på det, tænk nu hvis de opdager det, eller får det af vide af andre! Det er bedst at spille med åbne kort, for det betaler sig altid i den sidste ende. Det er også svært for at dig hele tiden at skulle lyve dig et andet sted hen! Jeg håber at du finder ud af det.
Pia
16.03.2011  
Min skinhead kæreste.
Hey pia
jeg har fået en kæreste som jeg holder så ufatteligt meget af han er sød og sjov og han fulender mig helt kort sagt jeg elsker ham!!!.


men han har også været hjemme hos mig - og der skal det siges at han er skinhead han er ikke nazist men bare traditionel skinhead- og første aften han var hjemme hos mig var ingen succes da min forældre så ham første gang gik han bare i sit almindlige tøj - dvs.Ndoc martens støvler, bomber jakke og meget kort hår for min dejlige kæreste er ikke skaldet - gloede de meget på ham min far virkede som om han godt kunne lide min kæreste men min mor begynte at spørge ind til hvad har politiske holdninger var og hans videre uddanelse, han svarede ærligt som det var og det fik mor til at "zip it" min kæreste var sød og høflig og sprugte om han skule hjælpe med noget.S

her er mit spørgsmål: min perfkete og dejlige kæreste "og hans slags" som min mor sagde har flere gange været grunden til dårlig stemmning hjemme hos mig skal jeg blive ved med at holde fast i min kæreste selvom det er dømt til at give mage flere skænderrier og jeg er så træt af at skulle skændes med min mor over min dejlige kæreste?

please hjælp.
 
25.03.2011
Sv: min skinhead kæreste.
Hej med dig.
Det er ærgeligt for dig, for du er sat lige midt i mellem. Du kan jo evt. prøve at fortælle dem det, for at de skal forstå hvordan du har det! Dine forældre må jo også huske på at de skal møde og acceptere dem du vælger at være kæreste med, for ellers ender det med at du holder tingene for dig selv og at de i sidste ende ikke ved hvad du foretager dig. Hvis du elsker din kæreste, så hold fast i ham og prøv at få lavet aftaler mellem ham og dine forældre, så I alle kan være sammen uden at der bliver problemer. Dine kæreste kunne også prøve at tilsasse sig lidt, så dine forældre og ham kunne mødes på midten, til ære for dig.
Håber at det hjalp lidt.
Pia
07.02.2011  
Hjælp!!
Hej jeg har en veninde som har nogen problemer hun har skåret i sig selv og har nogen forældre som er alkoholiker og tager stoffer.Mmin mor og far er bange for at jeg bliver som hende og vil ik have at jeg går sammen med hende
hvad skal jeg gøre!! ??
hilsen lille mig
 
14.03.2011
Sv: hjælp!!
Hej med dig.
Jeg kan godt forstå at du ikke helt ved hvad du skal gøre! Der er to problemer i dette, et din veninde og to dig selv.
Kan du ikke i forhold til dig selv, snakke med dine forældre om din veninde, om at du ikke agter at blive som hende. Måske kan du berolige dem, og I kan måske få en snak om det. Du kan jo også fortælle dem at du agter at hjælpe hende. Vi har et telefonnr som din veninde er velkommen til at ringe til, måske kan du sidde i baggrunden og hjælpe hende.
Ring til 7236 3738. Der vil hun kunne få en snak og hjælp til at få løst sit problem.
Jeg vil også gerne hjælpe, hvis hun vil snakke med mig, mit nr. er 7236 5132.
Håber at det hjælpe lidt.
Pia
 

NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.

.Senest opdateret 01.04.2019 18:25 af MH