Brevkasse: Venskab og Kærlighed
Mille Martha Hjort besvarer spørgsmål inden 7 dage.
 

NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.

.

 
Har du brug for et godt råd.
Går du og tumler med spørgsmål, omkring venskab og kærlighed du ikke kan få svar på, så har du chancen her. Skriv til Mille Martha Hjort som på bedste vis vil forsøge at hjælpe.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
Mille
 
 
Vis alle
  1  2  
forvirret
29.10.2012  
Kan kan ikke få ham ud af mit
Hej pia.
jeg er en pige på 14 år der har et problem som jeg håber at du vil hjælpe mig med. Her i fredags holdte to af mine veninder en fest i anledning af deres fødselsdage, der var en vildt sød dreng som jeg nogenlunde kendte, men ikke privat. Vi faldt hurtigt i snak og fandt ud af at vi havde gået til judo sammen for ca. 3 år siden. Min veninde var fast besluttet på at jeg skulle score ham, og sagde at jeg skulle prøve at kysse ham. Jeg syntes egentlig også selv at han var vildt dejlig, så hvorfor ikke. Vi havde den bedste kemi når vi snakkede, og han var bare så skøn at se og høre på. Vi satte os nogle stykker udenfor og han spurgte mig og en veninde om vi var fulde. Vi svarede self. Nej, men det var vi nok lidt alligevel. Han sagde at mig og min veninde skulle kysse for at bevise det og det gjorde vi så, min veninde sagde at han skulle kysse hende for at bevise at han ikke var fuld og så gav han hende et tantekys, bare sådan venskabeligt. Der udbrød jeg at jeg ville da også have et kys af ham og det fik jeg, han kyssede mig men blev ved med det, vi snavede og holdte rigtig tæt om hinanden resten af aftenen var vi sammen som om der var noget mellem os og vi havde det vildt hyggeligt. Da festen var slut snakkede jeg med en af hans bedste veninder som også er min veninde og hun fortalte mig at han havde sagt at jeg virkelig skulle bevise noget overfor ham hvis vi skulle få noget kørene. Det satte lidt nogle tanker i gang, for han er både sygo lækker, mega sød og en enhver pige ville falde for og så er han et år ældre end mig…
nu er det bare sådan at jeg er blevet lidt halv varm på ham og tænker virkelig på ham hele tiden, altså vi skriver sammen, men ikke sådan ”intimt” hvis man kan sige det sådan, men jeg vil gerne være sammen med ham, han har bare ikke spurgt mig og jeg ved ikke rigtig hvordan jeg skal give udtryk for at jeg gerne vil være sammen med ham eller spørge ham om det, for måske er jeg mere interesseret i ham end han er i mig og jeg ved hvordan drenge har det med desperate piger, så jeg aner ikke hvad jeg skal gøre?? please hjælp!
 
31.10.2012
Sv: kan kan ikke få ham ud af
Hej med dig.
Det virker som om at han er interesseret i dig, det du bare skla finde ud af, hvor meget?
Du skal nok lige tænke over, hvad det er du skal bevise, hvad er det han vil ha du skal gøre?
Hvis du vil ham, så er mit råd til dig, kontakt ham og snak med ham om det I lavede til festen, og spørg ham hvordan han har det med det? Det kan jo være at han slår det hen, eller måske byder han dig op til dans?
En ting er sikkert, hvid du ikke gør noget, sker der nok heller ikke noget! Du kunne jo også få en af dine veninder til at lade det sive at du er lidt vild med ham, måske bidder han på, på den måde.
Prøv at gøre noget aktivt, så får du svar.
Pia
 
30.10.2012  
Forvirring.
Hej. Jeg har har, været meget frem og tilbage med den her dreng i de sidste 9,5 måned. Jeg var meget klar på at komme videre, noget vi havde sagt var det bedste. Vi snakkede stadigvæk sammen engang i mellem og kunne endda finde på, at hænge ud sammen. Han fortalte mig, at han kunne lide en anden pige, men han har før sagt at han kun sagde han havde noget med hende for at gøre mig jaloux. Jeg syntes det var helt fair, det gjorde at jeg vidste det var afsluttet mellem os. En aften er vi til den samme fest, det resultere i, at vi går udenfor og snakker. Han begynder og sige i lidt fuld tilstand, at han elsker mig og at han aldrig helt har været ovre mig, det er derfor han har holdt fast i mig så længe og har smidt andre væk med det samme og at han altså elsker mig. Jeg bliver rigtig forvirret over det her, for jeg har stadigvæk følelser for ham. Jeg vælger derfor at konfrontere ham 3 dage efter med det, men så siger han noget helt andet. Han siger, at han er ovre mig og vil gerne have at jeg skulle kunne komme videre. Jeg ender med at blive utrolig ked af det og forvirret, jeg ved ikke helt om han så stadigvæk kan lide mig, eller bare holder mig for nar? hvad tror du?
 
31.10.2012
Sv: forvirring.
Hej med dig.
Det lyder som om at han blot "leger" med dig og dine følelser. Han bruger dig og siger de rigtigte ting til dig, på de rigtige tidspunkter!
Drop ham og ret dine øjne op og kig efter en anden. Han har fået for meget magt over dig, og kun hvis du dropper ham helt, kommer du over ham, og har derved mulighed for at finde en anden!
Tag kontrollen tilbage og lad ham ikke "lege" med dig mere.
Pia
 
Tags: forvirret
25.09.2012  
Selvtillid.
Hej heidi.

jeg er en pige på 16 år, der har en ekstrem dårlig selvtillid. Jeg hader min krop og mig selv. Jeg føler mig hele tiden tyk - bmi? jeg er 1.65 høj og vejer imellem 57-58 kg. Mit problem er at jeg ikke kan have en kæreste. Jeg vil bare så gerne! at blive elsket for den man er, det ville jo være fantastisk!! men mit hovede bliver ved med at sige at jeg ikke er god nok til nogen. Hver gang jeg har haft en kæreste har jeg ikke kunnet holde ud at være tæt på ham. Jeg føler mig ulækker og har ikke villet have at han rørte ved mig, fordi jeg tænkte at han garanteret ville føle det samme. Hvordan får jeg min selvtillid tilbage? den var der engang!!

kh den usikre pige.
 
08.10.2012
Sv: selvtillid.
Hej med dig.
Jeg kan så godt li' det ordsprog;
Det du fokuserer på, får du mere af!
I dit tilfælde er det alle de negative tanker du tænker om dig selv(altså det du fokuserer på) Det bekræftigere du også ved at "holde dig selv nede" og ikke tillade dig at opleve kærligheden eller det at være tæt!
Det hele begynder med dig selv, og hvis du vil træne dig i at få bygget din selvtillid op, så kan du via Ungdomsskolen i Holbæk melde dig til et hold, hvor man arbejder med det. Prøv at kigge på lystavlen.dk under DU skal tro på dig selv.

et hold som køre om Onsdagen, første gang d. 24/10-12 16:00-18:00 Holbæk Ungdomscenter

Omhandler dette; dU skal tro på dig selv
Bliv opmærksom på dine STYRKER
Bliv opmærksom på dine SVAGHEDER
Få styr på din NERVØSITET - og kom ud over kanten

Sted: Holbæk Ungdomscenter, 69-bygningen/Gym.salen, Gl. Ringstedvej 32, Holbæk
Dag: Onsdag kl.16.00-18.30
Start: Onsdag d. 24/10-12 - 24/4-13 NB: se start tidspunkt
Antal gange: 23

Prøv at se om det er noget for dig, hvis ideen er dum, så skriv til mig igen. Husk blot på, at hvis du ikke selv aktivt gør noget, så ændre tingene sig heller aldrig. Tro på det, og hop ud i det.
Pia
 
18.05.2012  
Vild med en fra tiende..
Hej pia!
jeg er en pige der går i 8 klasse, der har været vild med en dreng fra 10 klasse i godt en år nu. Vi har udtrykfag sammen én gang om ugen. Vi har tjattet lidt og haft det ret sjovt nogle gange. Jeg fik en kæreste her for lidt tid siden, men jeg kunne ikke slippe tanken om ham fra tiende. Så jeg slog op med min daværende kæreste. Nu har mig og ham fra tiende det sjovt sammen igen, og vi var til en fest sammen her den anden dag, hvor vi var meget sammen. Jeg var ret fuld, og han "reddede" mig fra nogle af de desparate drenge. Så slog vi nogle vejrmøller og havde det vildt sjovt. Han krammede og skulle hele tiden holde om mig/í hånden. Jeg havde det selvfølgelig fantastisk da jeg kom hjem.
jeg gad godt vide hvad jeg mere kan gøre, da jeg er lidt genert i ædru tilstand. Han er jo super sød og nem at snakke med, men alligevel er jeg bange for at jeg bliver mærket som "hende den desparate fra 8"
så hvad kan jeg gøre?
og er han for gammel til mig?
håber at du vil hjælpe mig, da jeg er ret forelsket i ham.
hilsen hende fra 8 klasse ;-)
 
14.06.2012
Sv: vild med en fra tiende..
Hej med dig.
Sikke en sød historie, jeg vil råde dig til at være ærlig, og næste gang fortælle ham at du synes at I havde en dejlig aften, men at du ikke helt ved havd der nu skal ske? Måske vil det få ham til at snakke, det kan jo være at han har det på samme måde! Prøv at snakke eller skrive en sms til ham, for på den måde vil der ske et eller andet.
Held og lykke
Pia
 
19.05.2012  
Ked af det...
Hej pia,
jeg skriver fordi jeg lige for tiden hele tiden føler mig ked af det. Jeg ved ikke rigtig hvorfor, men jeg går hele tiden og føler at jeg ikke er god nok og sådanne ting. Jeg forstår ikke rigtig hvorfor især ikke da jeg næsten lige har fået en kæreste som hele tiden fortæller mig hvor dejlig og smuk han synes jeg er. Han har sagt til mig at han synes jeg virker lidt fraværende her for tiden og jeg tror at disse følelser har skylden, men jeg ved ikke rigtig hvordan jeg skal forklare ham dem når ikke engang selv forstår dem.... jeg føler også hele tiden at min kæreste er for god til mig og helt sikkert ringer lige om lidt og slår op.... hjælp? p.S. Jeg er 15 og har fået min menstruation kan det måske have noget at gøre med harmoner?
 
14.06.2012
Sv: ked af det...
Hej med dig.
Jeg er sikker på at du er god nok, men jeg kan også godt forstå at du engang imellem føler dig usikker og ikke helt kan finde ud af hvilket ben du skal stå på. Det er naturligt at der sker en masse med din krop og sind, når du får din menses, men du bør være opmærksom på om det fortsætter, for så ville jeg råde dig til at kontakte din læge. I forhold til din kæreste, kan du jo prøve at fortælle ham hvordan du har det, måske kan I få en snak om det, måske vil det hjælpe! Der er jo også SSP på din skole, som du evt. kan tage en snak med.
Hvis nu ikke det hjælper, så skriver du igen, for jeg kan også tilbyde at snakke med dig.
Pia
 
07.04.2012  
Besværlig forelskelse
Hej, jeg er en dreng på 15, som har kærligheds-problemer.

det var fordi, jeg og nogle venner tog til en fest. Det skal siges at det er under en måned siden, jeg slog op med min kæreste. Så jeg har ikke planer om at finde en ny.
men til festen får jeg pludselig øje på en virkelig smuk pige. Som jeg bare forelskede mig i det allerførste blik. Hun dansede sammen med sin veninde, og min ven begyndte pludselig at danse med hendes veninde. Så jeg tænke at nu havde jeg chancen. Da vi mødtes, begyndte vi at danse, og vi udspurgte hinanden om navne. Men så siger hun pludselig, at hun blev nødt til at gå. Jeg tænkte selvfølgelig på, at hun nok ikke mente, at jeg var hendes type. Så hende snakkede jeg ikke mere med den aften.
men to dage senere opsøger hun mig på facebook. Hun skriver undskyld for, at hun gik, men det var fordi hun havde slået op med sin kæreste for under en måned siden. Jeg bliver utrolig glad,og skriver tilbage, at jeg kender følelsen. Den dag skrev vi meget med hinanden, og vi har skrevet siden.
men problemet er, at jeg er meget forelsket i hende. Jeg føler noget for hende, som jeg aldrig har følt for nogen anden, og heller ikke min ekskæreste har jeg haft så stærke følelser for. Måske er det bare et lille problem, men det holder mig vågen i timevis, og jeg føler, at jeg bliver nødt til at gøre noget. Vi kender jo ikke hinanden særlig godt, men jeg vil bare tage skridtet videre fra kun at være bekendte. Men jeg er bange for, at hun ikke føler sig klar til at gå ud med andre mennesker efter bruddet med kæresten. Hun bor i holbæk, og jeg bor 20 kilometer udenfor. Så har virkelig brug for nogle tips, så måske har du nogle råd?
 
13.04.2012
Sv: besværlig forelskelse
Hej med dig.
Jeg kan da godt forstå at du syntes at det er svært, men du er jo selv inde på det!
Du bliver nød til at nævne det for hende, for det holder dig vågen og fylder meget i dit liv.
Du har ret med hensyn til hvordan og om hun er klar!
Du om nogen kan sætte dig ind i det med at "slå op" og blive såret! Derfor kan du jo nævne det for hende at du selv også er "på vagt"
En ting du kan være sikker på er, at hvis du ikke gør noget, så sker der heller ikke noget!
Du kunne jo evt. prøve at sende hende en invitation på en tur i biffen eller sådan noget, så I to bare er sammen, prøv at lægge mærke til hvordan hun er og hvad hun siger m.m.
Det kan være at der viser sig noget der. Prøv at lægge ud med at du godt kunne tænke dig at komme sammen med en pige igen og at du savner det med at "være samme" læg mærke det hendes svar.
Prøv dig frem, det er mit bedste råd.
Pia
 
18.02.2012  
Kæresten.
Hej pia,
jeg har lige et par ting du meget gerne må svare mig på..
jeg er lidt rundt på gulvet, og ved ikke hvad jeg skal gøre..
1) min kæreste er super sød, dejlig og totalt charmerende når vi er sammen, men har det med at være ret jaloux hvad gør jeg? han blev sur på mig fordi jeg havde skrevet noget stille og roligt til en anden dreng, bare venskabeligt, og så sagde jeg bare til ham at det ville jeg da godt stoppe med hvis det var det, dette er sket 2-3 gange, men så har jeg enten senere fundet ud af, allerede vidst eller begge dele at han ikke bare har skrevet det samme, men også det der var værre til andre piger, og har sagt det til ham, men nu er det jo sket et par gange, så hvad skal jeg gøre?

2) så ved jeg også at han på et tidspunkt da han har skrevet med nogle piger har benægtet at han havde noget med en pige, og vi er altså kærester og var det også der, og jeg forstår ikke hvorfor han gør det? og hvad skal jeg gøre ved det? han ved ikke jeg ved det da det er noget jeg har fået fortalt af en anden.

kh
 
27.03.2012
Sv: kæresten.
Hej med dig.
Sikke nogt rod! Jeg vil råde jer til at sætte jer ned og få talt ud om dette her, hvis I skal videre og vil bygge på jeres forhold, så skal alt på bordret.
Hvis ikke i har tillid til hinanden , så kan det godt bliver svært! prøv at spørg dig slev om du tror på at I forbliver kærester?????
Har du og vil du invisterer tid i dette forhold, når han er dig utro? Prøv at se om I kan, og om I vil få snakket tingene igennem og da begynde på en frisk.
Held og lykke
Pia
 
01.02.2012  
Skoleskift
Jeg er en pige på 13 der skal skifte skole her i februar men jeg ved ikke hvordan jeg skal sige det til dem fra min klasse. For tidligere har jeg sagt at jeg ville prøve en ny skole, og nok ville flytte. Men nogen blev endda lidt halv-sure fordi de ikke ville have jeg flyttede.

jeg vil godt kunne sige det, uden det lyder som om jeg ikke kan lide dem. For de er en super fantastisk klasse.
jeg vil bare godt prøve noget nyt og møde nye mennesker.

hvordan siger man det lige? det er meget snart jeg flytter!
 
09.02.2012
Sv: skoleskift
Hej med dig.
Med ærlighed kommer man længst, så fortæl du dem det, du lige har skrevet til mig. Du vælger dem ikke fra, du tilvælger blot en anden klasse, fordi du vil prøve noget nyt. Det er ok at fortælle dem at du er lidt nervøs for deres måde at reagerer på! Du er jo stadig interesseret i at være venner med dem, ikk'?
Det skal du nok fortælle dem, I kan jo stadig være sammen og skrive på facebook, twitter, sms m.m.
Prøv at sige det på den måde, så må du se hvem der hænger på og hvem der vælger fra. Brug ikke energi på dem, som evt. ikke vil dig, eller som bliver sure.
Pia
 
31.01.2012  
Løgne
Har lidt brug for et råd.. min kæreste er begyndt på ikke at fortælle mig sandheden.. han sagde til mig, at han ikke ville gå til teater i år fordi, at han ikke havde tid til det.. og så spurgte jeg ham om vi ikke kunne tage til københavn på fredag for at fejre halvårsdag, og først sagde han ja, men så sagde han at han ikke havde tid til det... Men nu er han alligevel begyndt til teater, og har tid til det, men ikke at holde halvårsdag med mig i københavn... Det gør mig ked af det, men jeg ved ikke om jeg skal konfrontere ham med det, eller bare lade det ligge..
 
09.02.2012
Sv: løgne
Hej med dig.
Hvis ikke du får sagt det til ham, vil du komme til at gå og bruge meget energi på at tjekke og betvivle ham, hver gang I skal noget eller hver gang I snakker sammen!
Der er jo mange måder at konfronterer ham på, du kan jo undre dig over at han har tid, og hvordan kan det være??? Du kan spørge indtil hans måde at bruge sin fritid på? Du kan spørge ham hvordan ham syntes at I har det? Du kan direkte spørge ham, hvorfor han har valgt dig fra??(i forhold til teater og Københavnertur)
Jeg ville afkræve ham et svar, så du får vished.
Pia
 
11.01.2012  
Min dreng fra centerfest
Hej pia
jeg er en pige på 14, der har mødt en dreng til centerfest i holbæk vi dansede og kysse også den aften, vi skriver meget sammen, og jeg er begyndt og få følser for ham, han er en utrolig sød dreng. Og vi skal være sammen i weekenden også ville jeg høre om det er forkert at spøger ham om nogle ting som
1. Er det bare sjov det hele?
2 ligger du noget i det vi har?
det er nogle spørgsmål jeg har tænkt meget over og jeg pejler ikke og være pigen det er genter men jeg ved ikke hvad der er med ham men jeg smiler bare når jeg ser ham og jeg kan ikke rigtigt for ham ud af mit hoved.
hjælp mig
hilsen hende pigen som er usikker
 
09.02.2012
Sv: min dreng fra centerfest
Hej med dig.
Det er da en god ide at du vil spørge ham, og der er gode spørgsmål du stiller. Prøv at få dem ind i en af jeres samtaler, når i snakker om noget andet. Lad vær' med at stille dem som det første. Det er da også relevant, når du nu ikke er fra Holbæk, for der er jo lang vej til og hvis nu ikke han mener det.
Jeg syntes bare at du skal spørge ham, for så ved du selv besked.
 
09.01.2012  
Forelsket eller ej - kæreste e
Hej !
jeg er en 15 årig pige, der ikke kan finde ud af om jeg er forelsket eller ej. Nogle gange får jeg den fornemmesle, hvor jeg føler mig tryg, har det dejligt inden i, jeg kommer tænker andet ennd min hårde hverdag, som er en hel anden ting. Men det er kun når jeg ser og er sammen med ham.(det ikke alle jeg har det sådan med). Men jeg ved heller ikke om det bestyder, at jeg kan lide ham eller ej. Har kunnet lide han før, men det var hurtigt over igen, det var kun be grund af jeg havde sagt det til en ad min venninde, at jeg synes var dejlig og gerne vil komme sammen med ham. Min venninde blev meget overrasket og ikke viste hvad hun skulle sige.
senere samme dag, begyndte ham, jeg kunne lide, at skrive til mig over facebook og han ville så gerne have mig som ven på messenger. Sådan noget var jeg ikke vantil på det tids punkt, jeg blev også meget glad fo.Jeg tænkte, at jeg måske havde en chance til at få min første rigtige kæreste.
der gik flere dage hvor vi snakket og hyggede sig og min venninde virkede mega glad, hver gang hun så mig, altså det var jo også fint, at hun er det. Men hun var meget mere glad end hun plejede at være, og hun spurgte også tit indtil ham, jeg kunne lide.
på det tidspunkt ville jeg lide prøve, at se hun ville sige til, at jeg sagde" ikke kunne lide han længer", fordi det virkede somom de to havde snakket sammen og ikke ville sige det til mig, og det ville jeg jo gerne vide om hun havde. Pusit nok stoppede "han" også med at skrive.
det gik et halv år før vi sådan snakket sammen igen i virkeligheden mellem mig og "ham".
nu har min vennide sprugte mig, her i skoleåret, om jeg kunne lide ham, hvor jeg svarede " jeg ved det ikke" og der så min vennide lidt nedtrygt ud, da jeg sagde det, og hun har ikke sprugte min lige siden.
men det er der, at mig og "ham" vi snakker og hygger os rigtig meget, og han driller mig meget med forskelle ting. Det er jo også rigtig hyggeligt, jeg nyder at få opmærkesomligheden fra ham.
jeg er også tvivel om jeg skal gøre noget det eller om vi bare forbliver venner.
hjælp mig please!!!!

mvh
mig^^
 
09.02.2012
Sv: forelsket eller ej - kæres
Hej med dig.
Jeg kan ikke helt finde ud om om du er forelsket i ham, eller om du blot kan lide at ham giver dig opmærksomhed? På mig virker det ikke som en forelskelse, for der kan man ikke undvære hinanden, man skriver og ringer sammen hele tiden! Det virker også mere som om at det er en facebook ven, som du vil have for dig selv og ikke dele med andre. tror du ikke at din veninde er lun på ham? Ville det være ok hvis hun "gik efter ham"?
Hvis jeg var dig, ville jeg nok forblive venner med ham. På den måde er du også åben for at finde en anden kæreste, en du føler noget for.
Pia
 
09.01.2012  
Dødforelsket
Hej pia.
jeg er en pige på 13, snart 14 år.
jeg er gået hen og blevet død forelsket i en dreng, lad os bare kalde ham x. Han er på samme alder som mig.
han bor i en by ret tæt på mig.
jeg så ham første gang, da jeg var til en fødselsdag hos min mors veninde. X er min mors venindes søns ven.
vi har ikke så meget tilfælles, x går til fodbold og jeg til svøming. Vi ser hindanden typisk 2 gange om året.
jeg skal først se ham til foråret, hvor min mors venindes søn skal konfirmeres.
x og jeg er venner på facebook, jeg har skrevet med ham nogle gange, men det er kun mig der har skrevet til ham og så har han svaret og så er chatten gået lidt død. Jeg har bare skrevet nogle få ret ligegyldige ting som "har du haft en god jul?" og sådan.
jeg savner ham vildt megt, og jeg tænker på ham konstant. Jeg vil meget gerne i kontakt, men er en meget genert pige, og er meget bange for at få en afvisning, jeg er også bange for, at hvis jeg skriver at jeg synes han er vildt sød, at han så viser det til min mors venindes søn.
jeg kunne godt tænke mig at du kunne rådgive mig lidt om hvad jeg skal skrive for at få ham til at forstå at jeg er hel dødeligt forelsket i ham.
skal jeg sende på sms eller på facebook elller skal jeg vente helt jeg foråret.
jeg er begyndt at gå meget op i min vægt spiser kun hvad der er sundt, men ofte synder jeg og så får jeg så dårligt med mig selv. Jeg har svært ved at tale med min familie om det for de siger bare pjat med dig du er fin som du er. Jeg har tabt 2 kilo hen over julen. (jeg er 176 og vejer 62 kg)
jeg håber du kan hjælpe mig.
m.V.H den fortvivlede, forelskede og generte pige.
 
09.02.2012
Sv: dødforelsket
Hej med dig.
Det er helt naturligt at opleve det du gør, du er forelsket og så sker der underlige ting. Jeg vil råde dig til at sende en besked til ham via sms. Hvis du sender via facebook, så kan alle jo følge med i det, sms er trods alt mere privat. Du skal i teksten bare være dig selv og skrive at du glæder dig til at I ses igen, spørg lidt ind til hans fodbold, hvordan det går i skolen, hvad han skal lave i sin vinterferie osv. Prøv at spille bolden over til ham, og se så om han skriver tilbage til dig. Hvis han gør, kunne du jo spørge ind til næste gang I skal ses, hvilken gave man kunne give konfirmanten?
Du kunne også spørge ham om råd i forhold til en bestemt forboldklub eller forboldspiller.
I forhold til din vægt, er det da godt at du er obs. på det du spiser, men husk nu at det er det indre der tæller! Det ydre er kun skallen, det er din personlighed og din væremåde folk falder for og kan li'
Held og lykke med din sms, håber det virker.
Pia
 
07.01.2012  
Elsker jeg ham?
Hej.
jeg har en kæreste, som jeg er glad for.
men når vi ikke er sammen, så føler jeg ikke at jeg elsker ham?
er det dumt at være kærester så?
 
09.02.2012
Sv: elsker jeg ham?
Hej med dig.
Hvilke følelser er det så du har for ham?? Hvordan kan det være at de ændre sig, når I er væk fra hinanden??
Har du snakket med ham om det? Det er jo op til dig om I stadig skal være kærester, men hvis ikke du er forelsket i ham, så er der jo ikke noget at bygge videre på!
Hvis Jeg var dig, ville jeg begynde med at snakke med ham, og så se hvad der skete.
Pia
 
07.01.2012  
Venindes ekskæreste
Hej pia :). Jeg har haft det svært med kærlighed her for tiden i: min veninde har lige haft en kæreste hun så slog op med efter 1 måned og nu er hun hos en anden, jeg synes hendes eks er utrolig sød! hvad skal jeg gøre ved det? og jeg er bange for at sige det til ham.. hvad gør jeg her? hjælp! mig.. :(
 
09.02.2012
Sv: venindes ekskæreste
Hej med dig.
Ja jeg kan godt se at det er noget rod, men hvad tror du der vil ske, hvis du siger det til din veninde? Hun er jo ikke sammen med ham mere?
Hvordan ville du tage det, hvis det nu var omvendt?? Den eneste måder der sker noget på, er hvis du tager dig sammen og siger det til din veninde. Tænk nu hvis hun syntes at det er da helt ok? Det kunne jo også være at han, var lidt lun på dig! Du skal gøre op med dig selv om du vil prøve chancen på kærligheden eller om du ikke vil udfordre venskabet.
Det er op til dig og din mavefornemmelse.
Pia
 
07.11.2011  
Min ex.
Hej pia.

jeg står med et stort problem!

min kæreste gennem et halvt år har lige slået op med mig eller det vil sige at vi var enige om at det ikke gik fordi jeg fandt ud af hun havde skrevet rigtig meget med en anden fyr "altså hjerter og søde og det var dejligt at ligge med dig og sådan" han er hendes bedste "ven" og da jeg konfronterede hende med det sagde hun først at hun ikke havde ligget med ham men da jeg så sagde at jeg havde beviser på det, indrømmede hun det, og dagen efter vi har slog op, fortæller han hende at han har følelser for hende og sådan. Jeg har stadigvæk følelser for hende som kæreste og har spurgt og har spurgt om vi skal prøve igen og hun har sagt hun er meget i tvivl for hun har også følelser for mig som kæreste, men hun siger at hun er i tvivl om hun måske også har følelser for ham den anden, som hun kyssede med 3 dage efter vi havde slået op og dagen efter kyssede hun med mig.

hvad er dit råd?
hilsen den fortvivlede.
 
28.11.2011
Sv: min ex.
Hej med dig.
Du skylder dig selv at være glad og lykkelig, hvad skal der til? Lige nu er dit liv på stand by, hun har kontrollen over dig, og hun "leger" med dig. Vil du hende 100% og stoler du på hende100%? Hvordan tror du det vil blive at du hele tiden skal være på vagt, når hun er sammen med vennen? Du bliver nødt til at gøre op med dig selv om du tror på at der er fremtid i det! Hun kan jo ikke få jer begge to! Så du må bede hende om at vælge, så du på den ene eller anden siden kan komme videre med dit liv, og give dig selv mulighed for at finde en anden.
Pia
 
03.11.2011  
Er jeg vild med ham?
Hej. :)
jeg er en pige på 15 år, og jeg har skrevet med en dreng hver dag, i et halvt år nu, vi har set hinanden et par gange. Og han har sagt til mig at han sys jeg er sød og at han godt kan lide mig. Hver gang han skriver noget sødt til mig, kilder det lidt i maven, men på en måde også dårligt, jeg sys det er syndt for ham at jeg ikke ved hvad jeg føler!.. det her lyder ret egoistisk, men jeg sys ikke han er særlig køn, han er ok, men jeg sys han er sød, og man kan mærke at han ikke er ligesom mange andre drenge i den alder. (han er også 15) så jeg tænker om det måske det der gør jeg ikke kan lide ham? begrumd af hans uddsende, eller kan jeg bare ikke lide ham på den måde? jeg er lidt forvirret... Jg ved godt det er svært at svare på.. men jeg kunne godt tænke mig nogle gode råd, om hvordan jeg måske kan finde ud af det :)

mvh. S.
 
28.11.2011
Sv: er jeg vild med ham?
Hej med dig.
Du skal finde ud af hvordan du betragter ham, er han en ven eller er han noget andet?
Hvordan skal din kærsten se ud? hvilke værdier skal han have? Hvordan vil du geren have at han skal opføre sig?
Ud fra hvordan han er, hvad mangler der så?
Er det noget du kan leve med? Har du lyst til at prøve, at være sammen med ham?
Prøv at lave en liste over de ting du kan li' ved ham, og lav en liste over det du ikke bryder dig om! det kan være at du, ud fra det kan komme finde et svar på dit spørgsmål?
Håber at det hjælper.
Pia
 
13.10.2011  
Fortvivlet !
Hej jeg går i 7 klasse og det er jo der man har det med de populæreste i klassen og alt det pis.
men altså jeg var bedste veninder med en pige fra parallel klassen i et halvt år. Vi havde det sååå sjovt men hun forandrede mig. Jeg begyndte at gå med rigtig meget make up og bliver lidt mere dullet & provokerende. Hvilket jeg aldrig havde været før..
så jeg stoppede med at være sammen med hende. Nu går jeg kun med mascara, og har faktisk flere venner&veninder. Men jeg føler jeg er falsk og mit liv er totalt et rod. Jeg overvejer at være gode veninder med hende fra parallelklassen igen fordi der havde jeg det nemmere. Men jeg har også fundet ud af mange af de andre piger hader hende. Og de skal jo ik også hade mig.
hjælp.
mvh pigen1998
 
28.11.2011
Sv: fortvivlet !
Hej med dig.
Den er svær, for det med veninden og grupper er ikke det letteste.
Du skal holde fast i dig selv, du kan jo ikke være andre end den du er!
Det handler jo heller ikke om hvordan man ser ud, men hvordan man er! Tror du ikke at de andre er "bange" for hende, fordi de ikke kender hende? Du kunne måske spørge dem hvorfor de hader hende? Det er ærgeligt at du skal vælge mellem dem, kan det ikke lade sig gøre at du er venner med allesammen?
 
06.09.2011  
Hjælp mig plz
Jeg kan godt lide en pige men hun kan godt lide en anden dreng hvad kan man gøre i sådan e situtation?

mvh. Den håbe fulde
 
28.11.2011
Sv: hjælp mig plz
Hej med dig.
Hvis du vil have at hun skal lægge mærke til dig, så må du gøre noget aktivt. Snak med hende, lave tinge med hende, interessere dig for noget af det hun evt. går til.
Du kan jo også spørge hende om hun kan li' dig og evt. har lyst til at komme sammen.
Prøv det og kast dig ud i det.
Pia
 
27.08.2011  
Personen
Hej! jeg er været forelsket i en dreng i 1 år. Og jeg tør ikke at sige det til ham hvordan skal jeg sige det til ham?
 
30.09.2011
Sv: personen
Hej med dig.
Prøv at send sms, eller lave et brev til ham. Du kunne jo også sige det til ham, men det kræver mod. Kan du ikke "hænge ud" der hvor han er og på den måde bruge lidt mere tid på ham, så han fornemmer at du er interesseret i ham?
Held og Lykke
Pia
 
23.08.2011  
Snakker ikke med veninden
Hej pia jeg går i 7c og jeg flyttede skole sidste år og det er meget godt for jeg blev mobbet på min gamle skole
problemet er bare jeg snakker ikke så meget med min bedste veninde mere jeg er sammen med hende en gang om måneden og det er det vi skriver ikke ret meget på sms mere og jeg vil bare gerne snakke med hende noget mere men ved ikke hvad jeg skal gøre jeg har hendes nummer og hvis jeg ringer tar hun den ikke hvad skal jeg gøre
kærlig hilsen den fortvilede pige
 
30.09.2011
Sv: snakker ikke med veninden
Hej med dig.
Der skal to til at opretholde et venskab, og det er svært hvis det kun er dig! Kunne det tænkes at du har gjort noget hun er blevet sur over?
Hvis hun ikke tager telefonen når du ringer, så prøv at skrive et brev til hende. Måske virker det, måske ikke!
Du kan jo ikke tvinge hende til at være sammen med dig, så det er op til hende.
Pia
 
17.08.2011  
Skal jeg eller skal jeg ikke?
Hej pia
jeg er en pige på 14 som er forelsket i en rigtig dejlig dreng.
min bror sig jeg ikke skal få noget med ham fordi han han mange andre piger.
jeg kan jo ikke bare lad være og være forelsket i ham men det er bare hvem jeg skal høre på om jeg skal føle mit hjerte også prøve og se hvad der så sker eller skal jeg bare høre på hvad min bror sige jeg kan ikke lad være og blive ked af det når jeg tænke på det fordi han er jo virkelig godt kan li ham
hilsen emma som ikke ved hvilken vej jeg skal gå.
 
30.09.2011
Sv: skal jeg eller skal jeg ik
Hej Emma.
Det er jo svær for at vide, hvorfor din bror ikke syntes at du skal bruge tid på ham. Er der noget som han ikke fortæller dig, og ved han mere om ham, end han har sagt? Kunne det tænkes at du spørger ham lidt om det?
Du skal jo også lære af dine egne erfaringer, men det er altid godt at lytte til råd fra andre.
Hvem stoler du mest på i denne situation?
Pia
 
02.08.2011  
Bliver det mig og ham?
Hej pia jeg er en pige på 17 og har i rigtig langtid skrevet med en dreng jeg er dyyybt forelsket i! han er faktisk min barndoms ven men han bor i jylland og han arbejder tit så han har ikke tid til at være sammen så meget men jeg har været sammen med ham en weekend og det var helt fantastisk. Han siger han elsker mig og vil gerne ses igen snart, men problemet er at når jeg skriver til ham svare han ikke så meget og når jeg spørger hvorfor siger han at han er lidt doven til at svare men jeg vil rigtig gerne spørger ham nu om der bliver noget mere mellem os for jeg vil rigtig gerne være hans kæreste og han giver selv udtryk for han godt kan lide mig men hvordan kan jeg spørger ham om han vil noget mer? knus den forvirrede
 
21.08.2011
Sv: bliver det mig og ham?
Hej med dig.
Der er forskellige måder at bruge sin mobil på, og derfor også forskellige svar på dit spørgsmål. Kunne det tænkes at han, pga sit arbejde ikke har mulighed for at besvare din sms med det samme? Tror du at han måske har problemer med at stave og skrive? Jeg vil prøve at råde dig til at ringe til ham og snakke med ham. På den måde kan du ret hurtigt finde ud af om han er interesseret i dig eller ej. Jeg tror at du får dit svar hvis du taler med ham.
Pia
 
31.07.2011  
Skal jeg eller skal jeg ikke?
Hej pia, jeg er en 17 årig pige med et problem.
nu skal du hører.. i oktober 2010 mødte jeg en rigtig rigtig sød fyr, vi så mere og mere til hinanden og vi bliver så rigtig forelsket og bliver så kærester i november mrd. Tiden flyver afsted men allerede efter to mdr syns jeg at han begynder at virke lidt mærkelig overfor mig, han skjulte sin mobil når han fik beskeder hvilket han gjorde hele tiden, slettede altid alle beskederne så jeg ikke kunne se hvem han skrev med. Jeg spurgte ham om han havde gang i noget hvor han så meget underlig ud men svarede nej det havde han ikke og at han elskede mig og jeg fik bare alle de rosende ord på en gang.
det blev så bestemt ikke bedre med tiden, jeg prøvede at stole på ham men en dag tog jeg ham i at han havde haft gang i en anden pige i to mrd, jeg gjorde det forbi med ham, vi var kærester i 4 mrd. Det er så 4 mdr siden jeg har hørt fra ham, og jeg kan virkelig ikke komme over ham, jeg troede at jeg ville komme huritgere over ham når jeg ikke havde nogen kontakt med ham overhovedet, men jeg er fornylig begyndt at drømme om ham og tænker en del på ham, men jeg ved ikke om det bare er en periode jeg skal igennem. Det skal forresten også siges at jeg så ham en dag hvor jeg var ude at kører med en veninde og jeg begyndte at få stor hjertebanken og begyndte faktisk også at græde. Jeg forstår ikke hvorfor jeg har så svært ved at komme over ham, det er aldrig været sådan før. Mit spørgsmål er .. skal jeg kontakte ham igen og sige hvordan jeg har det og sige jeg rigtig gerne vil være venner med ham igen, fordi jeg savner ham jo så meget /: . Eller om jeg bare skal lade vær
håber du vil komme med et råd eller to knus den meget fortvivlede pige.
 
21.08.2011
Sv: skal jeg eller skal jeg ik
Hej med dig.
Jeg kan godt forstå at du er fortvivlede og ikke helt har styr på dine følelser. Du oplever både glæde og gråd ved at se og tænke på ham. Det virker ikke helt som om at du har sluppet det forhold som du er kommet ud af. Det kan godt være at du har sagt til dig selv at det er forbi, men du har ikke afsluttede det følsesmæssigt.
Du skal stille dig selv et par spørgsmål;
Hvis du tager ham tilbage, vil du da kunne stole på ham?
Vil du kunne lade vær' med at tvivle, når han sms'er eller modtager beskedder?
Vil du kunne være "kun ven" med ham?
Hvis du går og drømmer om ham og kun har øjne for ham, ja så giver du ikke dig selv en mulighed for at møde andre søde fyre.
Mit råd til dig, få ham ud af dit system, og se dig om eftere en sød ny kæreste.
Håber at du kan bruge mit svar.
Pia
 
13.06.2011  
Han har ik tid! :o
Hej jeg er en pige på 15 snart 16, og jeg har en kæreste. Vi har været sammen lidt over en månde, men vi har ikke rigtig være sammen, kun 3 gnagen, og han siger altid at han ik lige har tid, for så skal han lige til træning og sådan lidt.
- og jeg ved ikke hvad jeg skal sige til han, kan du hjælpe mig?
og tak for hjælpen.

hilsen mig :)
 
28.07.2011
Sv: han har ik tid! :o
Hej med dig.
Jeg vil råde dig til at få en snak med ham, du bliver nød til at sige til ham, at du ikke helt kan forstå ham! Vil han være sammen med dig eller ej?
Er det en dårlig undskyldning han kommer med, for at undgå at sige det til dig?
Du skal bede ham om et ærligt svar!
På den måde kan du få vished om han vil dig eller ej.
Pia
 
07.06.2011  
Jalousi
Hej pia

jeg er en pige på 17 år.

jeg har et problem med min jalousi. Jeg er meget jaloux hvis jeg ser min kæreste snakke med en anden pige. Vi var venner i over et år før vi fandt sammen og har nu været sammen i et halvt års tid, så vi kender hinanden rimelig godt. Han er i et band og han er bestemt heller ikke grim. Jeg var med til en koncert med bandet, og så kom der selvfølgelig en masse med som han kendte i forevejen, jeg snakkede med nogle andre venner og han stod 3-4 meter fra mig og snakkede med to piger. Den ene tøs krammer ham da de siger hej, det er også helt fint for det gør jeg jo også selv når jeg hilser, men efter det, så lægger hun armen om ham og så har han også armen om hende... Og sådan står de i 5 minutter, 4 meter fra mig mens jeg bare ser på det. Jeg kunne bare mærke at vreden steg op i mig og resten af aftenen var jeg lidt kold over for ham. Jeg skulle have fortalt ham hvor meget det irriterede mig men jeg kunne ikke. Jeg har lovet mig selv at jeg vil gøre det hvis jeg ser det ske igen.

jeg føler bare nogle gange at jeg er for jaloux.... jeg vil faktisk godt bare af med jalousien, jeg ved godt at det er et tegn på at jeg faktisk elsker ham og hvis jeg ikke var jaloux ville han ikke betyde noget, men jeg er i tvivl om det er for meget eller ej.

har du nogle råd, links eller andet, der kan hjælpe mig med at være mindre jaloux?
 
10.06.2011
Sv: jalousi
Hej med dig.
Du er jo allerede på vej, du har erkendt at du skal være obs. på det, du skal bare finde ud af hvordan og hvorfor du bliver jaloux!
Hvis jeg var dig, ville jeg begynde med at snakke med din kæreste, det er vigtigt at I får laver "et sæt spilleregler" I begge kan leve med! Fortæl ham hvordan du får det, når du oplever ham ude med bandet, og lad ham sige det han ser og oplever. Jeg er sikker på at hvis du føler dig mere sikker på hans kærlighed og følelser så vil den jalousi du har forsvinde, men det er jo bare mit bud.
Pia
 
  1  2  


Senest opdateret 23.12.2017 10:56 af MH