ForsideFørste uge af sommerferieAnden uge af sommerferien10. kl.Information om 10. klasseKommende elev i 2020-21?Valg af fagpakke10EUDBusinessKunst & designKulturen kalderSport & sundhedSundhed, omsorg og livTech & scienceUd i verdenElev fra anden kommuneSkoleferieplanYderligere info 2019-20SkolekortSygdom & fraværUU-vejledningElevloginLæringscentretDanskEngelskMatematikTyskFysikOSOLærerloginInternationaliseringeFamily 4UEUneedsUUddannelsessystemerREFROEntreprenørskab10PlusUngdomsklassenUngdomsskoleUngdomsskole/holdoversigtSommerferieaktiviteterKnallertkørekortBetaling til holdGenerelle oplysningerOm UndervisningenTil undervisereJagten 20207'eren 2020UngdomsklubberAfd. Holbæk byVestergadeFritidscentretLadegårdsparkenAfd. KatrinedalSvinningeAfd. SkovvejenKlubben i JyderupKlubben i JernløseAfd. KildedamKlubben i VipperødKlubben i TølløseKontaktpersonerOm UngdomsklubberneUngkort og UngfestNetværksklubberSSPSSPArbejdsgrundlagTematikkerTyveriVold og truslerMobning og chikaneRusmidler og misbrugKriminalitet genereltSociale medierRadikaliseringStraffeattesterLinksKontakt SSPKreds- og lokalrådDe 4 Netværkget2sportDAMGrejbankUdlejning og reglerHvad er en grejbankTelte m.mKano,Kajak & udrustningDiverse udstyrKontakt vedr. GrejbankUngdomsrådKontaktKontakt osBestyrelseInterntOm osBrevkasserSSP og KriminalitetCorona / COVID-19Sex og SundhedVenskab og kærlighedMig og min famlieMisbrug og stofferUddannelse og ErhvervLinks til rådgivningSpørgsmål og kommentarer
Share on facebookShare on twitterNotify a friendPrint page

Brevkasse: Venskab og Kærlighed

Mille Martha Hjort besvarer spørgsmål inden 7 dage.
 

Har du brug for et godt råd.

Går du og tumler med spørgsmål, omkring venskab og kærlighed du ikke kan få svar på, så har du chancen her. Skriv til Mille Martha Hjort som på bedste vis vil forsøge at hjælpe.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
Mille
 
 
Vis alle hvorfor
31.01.2012  
Løgne
Har lidt brug for et råd.. min kæreste er begyndt på ikke at fortælle mig sandheden.A han sagde til mig, at han ikke ville gå til teater i år fordi, at han ikke havde tid til det.S og så spurgte jeg ham om vi ikke kunne tage til københavn på fredag for at fejre halvårsdag, og først sagde han ja, men så sagde han at han ikke havde tid til det.R.Hmen nu er han alligevel begyndt til teater, og har tid til det, men ikke at holde halvårsdag med mig i københavn.G.Kdet gør mig ked af det, men jeg ved ikke om jeg skal konfrontere ham med det, eller bare lade det ligge..
 
09.02.2012
Sv: løgne
Hej med dig.
Hvis ikke du får sagt det til ham, vil du komme til at gå og bruge meget energi på at tjekke og betvivle ham, hver gang I skal noget eller hver gang I snakker sammen!
Der er jo mange måder at konfronterer ham på, du kan jo undre dig over at han har tid, og hvordan kan det være??? Du kan spørge indtil hans måde at bruge sin fritid på? Du kan spørge ham hvordan ham syntes at I har det? Du kan direkte spørge ham, hvorfor han har valgt dig fra??(i forhold til teater og Københavnertur)
Jeg ville afkræve ham et svar, så du får vished.
Pia
07.11.2011  
Min ex..
Hej pia..

jeg står med et stort problem!

min kæreste gennem et halvt år har lige slået op med mig eller det vil sige at vi var enige om at det ikke gik fordi jeg fandt ud af hun havde skrevet rigtig meget med en anden fyr "altså hjerter og søde og det var dejligt at ligge med dig og sådan" han er hendes bedste "ven" og da jeg konfronterede hende med det sagde hun først at hun ikke havde ligget med ham men da jeg så sagde at jeg havde beviser på det, indrømmede hun det, og dagen efter vi har slog op, fortæller han hende at han har følelser for hende og sådan.Ijeg har stadigvæk følelser for hende som kæreste og har spurgt og har spurgt om vi skal prøve igen og hun har sagt hun er meget i tvivl for hun har også følelser for mig som kæreste, men hun siger at hun er i tvivl om hun måske også har følelser for ham den anden, som hun kyssede med 3 dage efter vi havde slået op og dagen efter kyssede hun med mig.L

hvad er dit råd?
hilsen den fortvivlede.
 
28.11.2011
Sv: min ex..
Hej med dig.
Du skylder dig selv at være glad og lykkelig, hvad skal der til? Lige nu er dit liv på stand by, hun har kontrollen over dig, og hun "leger" med dig. Vil du hende 100% og stoler du på hende100%? Hvordan tror du det vil blive at du hele tiden skal være på vagt, når hun er sammen med vennen? Du bliver nødt til at gøre op med dig selv om du tror på at der er fremtid i det! Hun kan jo ikke få jer begge to! Så du må bede hende om at vælge, så du på den ene eller anden siden kan komme videre med dit liv, og give dig selv mulighed for at finde en anden.
Pia
15.05.2011  
Hej
Hej pia, jeg skrev med dig d..3..i 4..om drengen fra min klasse som jeg havde haft "sex" med tideligere..jeg mandede mig nok op til at spørge om han kunne huske det... Senere spurgte han hvad jeg ville med det. Jeg svarede at jeg godt ville have en "afslutning" på det vi engang havde.Hhan sagde ok, og i skjul gav vi hinanden blowjob nogle gange (hans var større end forventet så det var svært).Esenere foreslog han at vi skulle prøve anal, det var fint, men han sprang fra og sagde at han suttede på mig fordi han ikke ville skuffe mig.Idet giver jo bare ikke nogen mening da det var ham som ville anal mm.Phan spurgte så senere om vi skulle igen og jeg ville self.R(jeg er ikke glad for at give blowjob, så ved ikke hvor bøsse jeg er hvis jeg bare lader ham sutte fordi jeg kun kan forestille mig ham) så sprang han fra og til og fra og til så det blev kun til at han gav et blowjob mere og så holdt det.R

mine spørgsmål:
er jeg bøsse hvis jeg (mest) kun er glad for at få den suttet af?
jeg bliver nok bare tiltrukket af at få den suttet, (det kunne jo lige så godt være en pige), men gan er bare god til det (i forhold til hvad jeg har prøvet).Vhan siger han bare ville eksperimentere (hvilket jeg forstår) men jeg forstår ikke hvorfor han ikke sagde det, så han ikke efterlod mig i denne her ophidsede situtation.
 
18.05.2011
Sv: hej
Hej med dig.
Du gik jo ind i dette for at få en "afslutning" og det var jo ikke lige det som skete!!
Nu sidder du der igen, ved ikke fra eller til!
Så inden du gør mere vil jeg råde dig til at;
få styr på om du ønsker at være sammen med ham - inden du evt. ser ham igen.
få styr på dine følelser i forhold til drenge eller piger. Lav ent. en liste hvor du sætter + og - ved det du forbinder med begge køn. det kan være at det giver mening og du derved får et svar. Måske er du til begge køn?
Hold fast i det som virker rigtigt for dig, og gør kun det du selv har lyst til!
Håber at det hjalp lidt.
Pia
28.02.2011  
Omg );
Jeg havde en tidligere boyfriend u know....
han sagde han elskede mig overalt og ville gøre alt for mig, men hva sker der? efter et par dage skriver han med andre piger og begynder at skrive koldt til mig, så snakkede vi her for leden, også snakkede han til mig, som om jeg var hans veninde!???? :o wtf.&:'( hva skal jeg gøre???
 
24.03.2011
Sv: omg );
Hej med dig.
Det lyder ikke som om at du skal bruge meget tid på ham. for han agter ikke at gøre det på dig!
Der er vist ikke meget fremtid i den fyr, så drop du ham og find en ny!
Pia
 

NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.

.Senest opdateret 01.04.2019 18:25 af MH