Brevkasse: Venskab og Kærlighed
Mille Martha Hjort besvarer spørgsmål inden 7 dage.
 

NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.

.

 
Har du brug for et godt råd.
Går du og tumler med spørgsmål, omkring venskab og kærlighed du ikke kan få svar på, så har du chancen her. Skriv til Mille Martha Hjort som på bedste vis vil forsøge at hjælpe.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
Mille
 
 
Vis alle knaldevenner
02.01.2011  
Forvirret
Hej pia
jeg er en pige på 15, og jeg er dødforelsket i en på 16. Vil vildt gerne komme sammen med ham, og alt det der. Vi mødtes sidste tirsdag, og der gik vi i seng sammen. Og jeg var jomfru. Det føltes så rigtig, men jeg tror kun han vil være "knaldevenner" med mig... Han siger jeg er dejlig, og sød, osv. Jeg kan ikke holde mig fra ham, og jeg kommer bare til at gå i seng med ham, fordi han forfører mig, og er vildt god til det. Min bedsteveninde siger, jeg skal tænke på om han bare er ude på knald, og at han en dag bare ignorerer mig. Jeg blev vildt ked af det ved tanken, mens min anden veninde siger, jeg skal gøre det, jeg synes føles rigtig...
jeg er så forvirret!!!
 
04.01.2011
Sv: forvirret
Hej med dig.
Kan godt forstå at du er i tvivl, og ikke helt ved hvad du skal gøre. Har du snakket med ham om det? og Har du fået svar på det som du gerne vil vide mere om? Det er jo kun ham der kan give dig svar! Er du sikker på at du gerne vil være sammen med ham, hvis du ikke helt er sikker på ham??
Pia
 


Senest opdateret 23.12.2017 10:56 af MH