ForsideFørste uge af sommerferieAnden uge af sommerferien10. kl.Information om 10. klasseKommende elev i 2020-21?Valg af fagpakke10EUDBusinessKunst & designKulturen kalderSport & sundhedSundhed, omsorg og livTech & scienceUd i verdenElev fra anden kommuneSkoleferieplanYderligere info 2019-20SkolekortSygdom & fraværUU-vejledningElevloginLæringscentretDanskEngelskMatematikTyskFysikOSOLærerloginInternationaliseringeFamily 4UEUneedsUUddannelsessystemerREFROEntreprenørskab10PlusUngdomsklassenUngdomsskoleUngdomsskole/holdoversigtSommerferieaktiviteterKnallertkørekortBetaling til holdGenerelle oplysningerOm UndervisningenTil undervisereJagten 20207'eren 2020UngdomsklubberAfd. Holbæk byVestergadeFritidscentretLadegårdsparkenAfd. KatrinedalSvinningeAfd. SkovvejenKlubben i JyderupKlubben i JernløseAfd. KildedamKlubben i VipperødKlubben i TølløseKontaktpersonerOm UngdomsklubberneUngkort og UngfestNetværksklubberSSPSSPArbejdsgrundlagTematikkerTyveriVold og truslerMobning og chikaneRusmidler og misbrugKriminalitet genereltSociale medierRadikaliseringStraffeattesterLinksKontakt SSPKreds- og lokalrådDe 4 Netværkget2sportDAMGrejbankUdlejning og reglerHvad er en grejbankTelte m.mKano,Kajak & udrustningDiverse udstyrKontakt vedr. GrejbankUngdomsrådKontaktKontakt osBestyrelseInterntOm osBrevkasserSSP og KriminalitetCorona / COVID-19Sex og SundhedVenskab og kærlighedMig og min famlieMisbrug og stofferUddannelse og ErhvervLinks til rådgivningSpørgsmål og kommentarer
Share on facebookShare on twitterNotify a friendPrint page

Brevkasse: Venskab og Kærlighed

Mille Martha Hjort besvarer spørgsmål inden 7 dage.
 

Har du brug for et godt råd.

Går du og tumler med spørgsmål, omkring venskab og kærlighed du ikke kan få svar på, så har du chancen her. Skriv til Mille Martha Hjort som på bedste vis vil forsøge at hjælpe.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
Mille
 
 
Vis alle sex
27.05.2012  
Sex med ex?
Er det dumt at have sex med sin eks, hvis man ikke er ovre personen? :-s

kh
 
14.06.2012
Sv: sex med ex?
Hej med dig.
Ja for hvornår kommer du så over ham eller hende, du fastholder dig selv i et forhold som er usundt for dig!
Jeg ville ikke gøre det, hvis jeg var dig, jeg ville glemme alt om personen og komme videre.
Pia
Tags: dumt | med eks | sex
24.08.2011  
I tvivl
Hej..jeg er damn forelsket i min 16-årige kæreste.Jjeg er selv 14.Oog vi har lavet seksuelle ting i en måned nu.Lalt andet end sex, da jeg stadig er jomfru.M men jeg føler mig klar til det nu, og han siger også til mig, at han virkelig ikke vil tvinge mig, for så ville han få det dårligt med sig selv. Fg jeg føler mig virkelig klar, men stadig siger min far, at det jo egentlig er ulovligt.G men jeg elsker ham jo, og føler mig klar.Rog jeg er egentlig også bange for om folk vil synes jeg er for nem, at få fat på.J hvad skal jeg gøre? ):
 
30.09.2011
Sv: i tvivl
Hej med dig.
Du skal tænke dig godt om, for hvornår er man virkelig klar? Det er en stor ting, som du skal være sikker på. Har du tiltro til ham? Vil han behandle dig ordenligt, også bagefter? Der er jo en aldersgrænse på 15 år, i forhold til at dyrke sex, der mener eksperter at man er klar!
Mit råd er derfor også at du bør vente og huske at beskytte dig, når tiden kommer.
Pia
Tags: alder | erfaring | sex | tvivl | vente
21.03.2011  
Hej sex
Sexhej, jeg har ofte haft sexuelle tanker om min klassekamerats mor, jeg ved ik' hvorfor men hun tiltrækker mig helt vildt. Jeg er 13, og hun er vel 30-35, hvor stor aldersforskel må der være før det er ulækkert

21.03.S011sv: sexhej.J

jeg synes ikke at dit spørgsmål passer til denne brevkasse - jeg sender lige videre til brevkassen "venskab og kærlighed".Njeg kan iøvrigt se, at du har sendt samme spørgsmål i forskellige variationer.
H
hilsen henrik
 
25.03.2011
Sv: hej med min klasse kamerat
Hej
Det at have tanker og fantasier om sex er jo helt normalt. Der hvor den bliver noget rod, er at du er under kriminelle lavalder som jo er 15 år. Derfor er det ikke nogen god ide at du kaster dig ud i at have sex med en klassekamerats mor! Vent til du er klar og find en på din egen alder, det vil give meget mere mening.
Pia
10.01.2011  
Jeg har brug for hjælp med min
Hej, emnet her er en blanding af sex og venskab så jeg putter det ind under venskab.. jeg er en dreng som har en bedsteveninde.. vi snakker om sex tit og vi har sagt at vi vil gøre det med hinanden første gang.M min bedsteveninde sagde at vi kunne gøre det i ferien, og jeg troede på det, men hun sagde det bare for sjov..Jog jeg kom til at sige til en af mine venner (han er ikke en meget nær ven) at jeg måske skulle have sex med min bedsteveninde.E og jeg er bange for at han har sagt det videre til en af hans venner selvom han lovede ikke at gøre det, fordi hans ven har lige sagt at han har hørt at vi har haft sex (altså mig og min bedsteveninde) og nu er jeg bange for at han vil sprede rygtet og min bedsteveninde finder ud af at jeg har sagt det.I jeg er ikke bange for at min bedsteveninde ikke vil have sex med mig.Emen jeg er bange for at miste hende, fordi jeg holder utrolig meget af hende.U håber du kan hjælpe mig
hilsen drengen som har dummet sig
 
24.01.2011
Sv: jeg har brug for hjælp med
Hej med dig.
Ja det er da noget rod, og set i bagspejlet kan man jo altid være klog! Hva' med at snakke med din veninde og fortælle hende det som det er? Det er bedst at være ærlig for på en måde kommer du længst og på den måde sikre du at det er fra dig, hun høre om det, og ikke gennem andre!
En anden gang bør du holde det for dig selv, for tænk hvis det var omvendt, og det var dig, der gik rygter om.
Pia
02.01.2011  
Udnyttede
Hej
her ved nytår var jeg lidt stiv og vildt forelskede. Jeg fandt ham for at fortælle min følgser for han han sage det samme og at han havde kigget på mig hele aften.jBg blev virkelig glad. Gi gik tilbage til fest og drak lidt mere.Nhan kommer hen og hvisker mig i øret at jeg skulle gå med han.Avi fandt et værelse hvor vi havde sex.Ajeg var virkelig glad for jeg kunne jo godt lide han dagen efter ringede jeg til han for at sige tak han sage at du var dumt af han og at jeg bare skulle skride og jeg var dårlig i sengen jeg blev vildt ked af det så jeg ringede til min bedsteveninde.Tog fandt ud af at de var gået bag min ryg for at gøre mig til grin for alle.Kjeg ved ikke hvad jeg skal gøre.Tde har sagt det til alle de unde i min omgangskreds du må hjælpe mig
 
04.01.2011
Sv: udnyttede
Hej med dig.
Det er noget rod, og jeg kan godt forstå at du er ked af det. Du skal tage ved lære af dette, så du undgår det en anden gang! Den omgangskreds du er i, er da ikke værd at samle på. Kan du evt. få hjælp i din skole, det kan være at din klasselærer kan bistå med lidt hjælp? På din skole er der også en SSP tilknyttede måske kan hun hjælpe. Hvis du vil kan du skrive igen og jeg skal formidle kontakten. Jeg vil også godt tilbyde at tage en snak med dig, hvis ikke det andet virker. Du er velkommen til at sms dit mobil nr. til mig, så vil jeg kontakte dig.
Mit nr. er 72365132
Pia
Tags: sex | trist | udnyttede
 

NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.

.Senest opdateret 01.04.2019 18:25 af MH