Brevkasse: Venskab og Kærlighed
Mille Martha Hjort besvarer spørgsmål inden 7 dage.
 

NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.

.

 
Har du brug for et godt råd.
Går du og tumler med spørgsmål, omkring venskab og kærlighed du ikke kan få svar på, så har du chancen her. Skriv til Mille Martha Hjort som på bedste vis vil forsøge at hjælpe.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
Mille
 
 
Vis alle snak om
05.06.2012  
Hjælp hvad skal jeg gøre?
Jeg er en pige på 14 år. Jeg har noget sammen med en rigtig sød dreng. Vi har det rigtig godt sammen, og da vi har den samme hobby snakker vi en del sammen når vi er til træning.
han vil meget gerne være sammen med mig og omvendt. Men jeg ved bare ikke lige hvordan jeg skal få det sagt til min mor, da jeg syntes det er lidt pinligt når de kender hinanden og mine forældre kender hans forældre.
jeg har aldrig haft sådan nogle samtaler med min mor, så jeg syntes det er ret svært at snakke med hende om det.
så mit spørgsmål er hvordan skal jeg få det sagt til hende?
 
14.06.2012
Sv: hjælp hvad skal jeg gøre?
Hej med dig.
Det er godt at du er ærlig og endnu bedre at du gerne vil snakke med din mor. Det kan jo også være at hun syntes at det er svært!
Hva' med at siger; Mor kan vi ikke lige snakke om det med kærester? Der er noget jeg gerne vil spørge dig om, og jeg syntes altså at det er lidt svært, så jeg håber at du kan hjælpe?
Hvis du siger det sådan, er jeg sikker på at din mor gerne vil snakke med dig og at I får taget hul på alt det du gerne vil vide noget om!
Prøv det, held og lykke med det.
Pia
 
Tags: kæreste | mor | snak om


Senest opdateret 23.12.2017 10:56 af MH