Brevkasse: Venskab og Kærlighed
Mille Martha Hjort besvarer spørgsmål inden 7 dage.
 

NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.

.

 
Har du brug for et godt råd.
Går du og tumler med spørgsmål, omkring venskab og kærlighed du ikke kan få svar på, så har du chancen her. Skriv til Mille Martha Hjort som på bedste vis vil forsøge at hjælpe.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
Mille
 
 
Vis alle sove sammen
20.04.2011  
Skal jeg !!!!!!????
Hej jeg er en pige på 14, der har en kæreste på 15 og han vil rigtig gerne i seng med mig og jeg er ikke jomfru mere, og jeg vil rigtig oss gerne, men jeg ved ikk hvad min mor, siger og jeg tør ikk sige det til hende for jeg er vildt bange for at hun siger at han ikk må komme hjem til mig mere..... Hvordan skal jeg sige det til hende hjælp miig!!!!!
 
02.05.2011
Sv: skal jeg !!!!!!????
Hej med dig.
Jeg vil foreslå at du melder klart ud, eller du kan spørge din mor til råds. Måske vil I på den måde komme ind på det.
Det bedste er at du er ærlig og ikke går bag hendes ryg.
Pia
 
16.04.2011  
Hej pia.
Hej .
jeg er en pige på 14 år der har været sammen med min kærste i 3-4 måneder nu vi er rigtig glade for hinanen og han er bare dejlig! jeg elsker ham!
mine forældre har os mødt ham og de synes han virker flink osv. Det betyder meget for mig.
mig og min kærste vil rigti gerne prøve at sove sammen ikke fordi vi vil bolle eller noget, vi vil bare prøve at sove samn.
men jeg må bare ikke før jeg er 15 jeg fylder 15 om nogle måneder og aner ikke hva jeg skal gøre for tænk hvis ikke jeg er sammen med min kærste der jeg har snakket med mine forælder om vi ikke går i seng sammen men jeg må alligevel ikke og det gør mig irriteret. Mig og min kærste er enig om det for tidligt at være i seng sammen det har vi snakket om han er et år yngre end mig hva skal jeg gøre har ikke lyst til at være uvenner med mine forældre jeg vil bare sove sammen med min kærste
 
02.05.2011
Sv: hej pia.
Hej med dig.
Du gør klogest i at respekterer det dine forældre har sagt, og vente de 2 måneder, det er jo ikke så lang tid!
Det bliver rigtigt svært for dig, hvis du går imod deres ønske, og især hvis du går bag om deres ryg, for så kan de jo ikke stole på dig, og så bliver det svært i fremtiden!
Din søde kæreste skal nok vente på dig og til du får lov.
Pia
 


Senest opdateret 23.12.2017 10:56 af MH