Brevkasse: Venskab og Kærlighed
Mille Martha Hjort besvarer spørgsmål inden 7 dage.
 

NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.

.

 
Har du brug for et godt råd.
Går du og tumler med spørgsmål, omkring venskab og kærlighed du ikke kan få svar på, så har du chancen her. Skriv til Mille Martha Hjort som på bedste vis vil forsøge at hjælpe.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
Mille
 
 
Vis alle trusler
18.02.2012  
Uvenner
Hej jeg jeg er en pige på 14 år og er blevet uvenner med en veninde som er mega voldlig vi kom op at skændes og hun slog mig i ansigtet men siden den dag har jeg ikke set hende men hun truer med at dukke op på skolen og tæske mig osv. Nu er hun blevet sendt til udlandet begrund af hun var for voldlig men hun er på ferie her i 2 uger og jeg er mega bange for at møde hende igen. Hvad gør jeg?
hilsen den anonyme
 
27.03.2012
Sv: uvenner
Hej med dig.
Jeg kan godt forstå at du er bange for at møde hende! Har du nogen voksne du har snakket med om dette? Er der SSP på din skole, eller en kontaktlærer som du kan dele dine bekymringer med? Du kan også vælge at gå til politiet og fortælle om dine oplevelser med hende, måske kan de så være "på vagt" hvis du ringe!
Mit råd til dig, er at holde dig væk fra hende, hvis hun kommer og opsøger dig, så tag kontakt til de nærmeste mennesker der er omkring dig, og fortæl at du er bange for at hun vil slå dig, og at du har brug for deres hjælp - ring til politiet med det samme!!
Jeg vil altså også gå videre med de trusler hun fremsender til dig, det er ikke i orden. Du skal ikke gå og være bange. Kan dine forældre evt. hjælpe dig med at kontakte skolen, politiet så du kan få hjælp.
Håber at du kan bruge mine råd.
Pia
 


Senest opdateret 23.12.2017 10:56 af MH