Brevkasse: Venskab og Kærlighed
Mille Martha Hjort besvarer spørgsmål inden 7 dage.
 

NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.

.

 
Har du brug for et godt råd.
Går du og tumler med spørgsmål, omkring venskab og kærlighed du ikke kan få svar på, så har du chancen her. Skriv til Mille Martha Hjort som på bedste vis vil forsøge at hjælpe.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
Mille
 
 
Vis alle vente
24.08.2011  
I tvivl
Hej. Jeg er damn forelsket i min 16-årige kæreste. Jeg er selv 14. Og vi har lavet seksuelle ting i en måned nu. Alt andet end sex, da jeg stadig er jomfru.. men jeg føler mig klar til det nu, og han siger også til mig, at han virkelig ikke vil tvinge mig, for så ville han få det dårligt med sig selv. Og jeg føler mig virkelig klar, men stadig siger min far, at det jo egentlig er ulovligt.. men jeg elsker ham jo, og føler mig klar. Og jeg er egentlig også bange for om folk vil synes jeg er for nem, at få fat på.. hvad skal jeg gøre? ):
 
30.09.2011
Sv: i tvivl
Hej med dig.
Du skal tænke dig godt om, for hvornår er man virkelig klar? Det er en stor ting, som du skal være sikker på. Har du tiltro til ham? Vil han behandle dig ordenligt, også bagefter? Der er jo en aldersgrænse på 15 år, i forhold til at dyrke sex, der mener eksperter at man er klar!
Mit råd er derfor også at du bør vente og huske at beskytte dig, når tiden kommer.
Pia
 
Tags: alder | erfaring | sex | tvivl | vente
16.04.2011  
Hej pia.
Hej .
jeg er en pige på 14 år der har været sammen med min kærste i 3-4 måneder nu vi er rigtig glade for hinanen og han er bare dejlig! jeg elsker ham!
mine forældre har os mødt ham og de synes han virker flink osv. Det betyder meget for mig.
mig og min kærste vil rigti gerne prøve at sove sammen ikke fordi vi vil bolle eller noget, vi vil bare prøve at sove samn.
men jeg må bare ikke før jeg er 15 jeg fylder 15 om nogle måneder og aner ikke hva jeg skal gøre for tænk hvis ikke jeg er sammen med min kærste der jeg har snakket med mine forælder om vi ikke går i seng sammen men jeg må alligevel ikke og det gør mig irriteret. Mig og min kærste er enig om det for tidligt at være i seng sammen det har vi snakket om han er et år yngre end mig hva skal jeg gøre har ikke lyst til at være uvenner med mine forældre jeg vil bare sove sammen med min kærste
 
02.05.2011
Sv: hej pia.
Hej med dig.
Du gør klogest i at respekterer det dine forældre har sagt, og vente de 2 måneder, det er jo ikke så lang tid!
Det bliver rigtigt svært for dig, hvis du går imod deres ønske, og især hvis du går bag om deres ryg, for så kan de jo ikke stole på dig, og så bliver det svært i fremtiden!
Din søde kæreste skal nok vente på dig og til du får lov.
Pia
 


Senest opdateret 23.12.2017 10:56 af MH