Trivsel på hjul
 
Lokalmenu
 
Info
Trivsel-side

Hvad er "Trivsel på Hjul"?
"Trivsel på hjul" er en trailer med forskellige teambuildings-/samarbejdsøvelser, samt indeholder forskellige sociale aktiviteter - herunder det spændende Fun-Battle, amerikansk baseball, frisbeegolf, orienteringsløb, blindefodbold, cricket, kongespil, bålplads, basket-, hånd-, fod- og rugbybolde, m.m.

Hvad er idéen med "Trivsel på hjul"?
Med "Trivsel på hjul" håber vi i UngHolbæk, at være synlige på en ny og anderledes måde og kunne skabe nogle nye relationer til kommunens børn og unge. Med traileren vil det være muligt, at sætte fokus på emner som mobning, bedre selvværd, men også andre problemstillinger som de unge står overfor i hverdagen.
Det handler ofte om, at afprøve sig selv og få en positiv oplevelse - ikke bare med sig selv, men også med andre, hvorved der kan bygges videre på et venskab.

Hvem kan benytte "Trivsel på hjul"?
Alle skoler i Holbæk kommune kan booke traileren med eller uden medarbejdere fra UngHolbæk. Der skal være en lærer, pædagog eller anden ansat på skolen, som er ansvarlig - sørger for at der bliver passet på udstyret. Det forventes, at de ansvarlige holder øje med traileren og sørger for at den er låst (med den medfølgende lås), når man er færdig med at bruge den.

Der skal ALTID være en lærer/pædagog/anden ansat tilstede, når traileren benyttes.

Traileren kan bookes gennem SSP ved henvendelse til:

 
Trivsel-indenfor

Mads Vilken Kruse - madkr@holb.dk - 72365595

Kaj Erik Hansen - kajh@holb.dk - 72365114

Martin Jungsgaard - marju@holb.dk - 72362909

Traileren kan lånes op til 14 dage ad gangen og skal selvfølgelig afleveres i samme orden som modtaget.

Er der noget, der går i stykker eller forsvinder fra traileren, er det vigtigt at give besked til SSP konsulenten, der er tilknyttet skolen.


Tak for det gode samarbejde ☺

Med venlig hilsen
SSP-teamet Holbæk

 
Nyttige links
[Top]


Senest opdateret 24.02.2017 13:02 af MK