ForsideFritidKlubberOm UngdomsklubberneUngkort og UngfestKlubben i VestergadeKLUB ØSTAfd. KatrinedalAfd. SkovvejenAfd. KildedamLD KLUBBENKontaktpersonerNetværksklubber7´erenUngdomsskole/holdoversigtKnallertkørekortBetaling til holdGenerelle oplysningerOm UndervisningenSkriv til UngdomsskolenTil undervisereHolbæk UngdomsrådJagten 20197'eren 2019Sommerferieaktiviteter10. kl.Information om 10. klasseKommende elev i 2020-21?Ud i verdenBusinessSundhed, omsorg og livTech & scienceKreativSport & sundhedKulturen kalder10EUDElev fra anden kommuneSkoleferieplanYderligere info 2019-20SkolekortSygdom & fraværUU-vejledningElevloginLæringscentretDanskEngelskMatematikTyskFysikOSOLærerloginNyhederInternationaliseringeFamily 4UEUneedsUUddannelsessystemerREFROEntreprenørskab10plusUngdomsklassenForebyggelseSSPArbejdsgrundlagTematikkerTyveriVold og truslerMobning og chikaneRusmidler og misbrugKriminalitet genereltSociale medierRadikaliseringStraffeattesterLinksKontakt SSPKreds- og lokalrådDe 4 NetværkRådgivning & brevkasserSSP og KriminalitetSex og SundhedVenskab og kærlighedMig og min famlieMisbrug og stofferUddannelse og ErhvervLinks til rådgivningSpørgsmål og kommentarerProjekterDIF get2sportFritidsjobDet Aktive MedborgerskabGrejbankUdlejning og reglerHvad er en grejbankTelte m.mKano,Kajak & udrustningDiverse udstyrKontakt vedr. GrejbankOm osKontaktUngHolbækKontakt osBestyrelseInterntEnglish
Jagten på de gode idéer
 
IMG_2145

Hvad går Jagten egentlig ud på?
Jagten er en etableret tradition, som vi har startet her i UngHolbæk, en tradition som vi holder meget af og vil gå langt for at bevare.

Jagten på de Gode Idéer er en årligt tilbagevendende event over en hel dag, hvor vi inviterer 8. klasses eleverne til en stor roterende idéudvikling, om alle mulige unge-relevante emner sammen med os, der arbejder professionelt med unge og med beslutningstagere.

Jagten på de Gode idéer er også en "byvandring" og en præsentation af forskellige uddannelses-, job- og fritidsmuligheder for unge.

Hvornår afholdes Jagten?
Jagten ligger i sensommeren, fordi det giver mening i forhold til Holbæk Ungdomsbyråd - hvortil valget foregår via netop 8. klasses elevrådene. Med Jagten har 8. klasses eleverne mulighed for at møde (og idéudvikle med) Holbæk Ungdomsbyråd før de selv skal vælge repræsentanter, på den måde ved de på forhånd hvad Holbæk Ungdomsbyråd er.

Alle deltagere, både elever, dem der står for posterne, politikere m.fl. får en god oplevelse - og vi kan se på resultateterne, at der kom masser af fremragende idéer frem.


 
Jagtrapporter


Senest opdateret 22.08.2019 10:56 af CAMHJ