Gå til sideindhold
Share on facebookShare on twitterNotify a friendPrint page

Jagten på de gode idéer

 
Img_2145

Hvad går Jagten egentlig ud på?
Jagten er en etableret tradition, som vi har startet her i UngHolbæk, en tradition som vi holder meget af og vil gå langt for at bevare.

Jagten på de Gode Idéer er en årligt tilbagevendende event over en hel dag, hvor vi inviterer 8. klasses eleverne til en stor roterende idéudvikling, om alle mulige unge-relevante emner sammen med os, der arbejder professionelt med unge og med beslutningstagere.

Jagten på de Gode idéer er også en "byvandring" og en præsentation af forskellige uddannelses-, job- og fritidsmuligheder for unge.

Hvornår afholdes Jagten?
Jagten ligger i sensommeren, i år torsdag d. 10. september, fordi det giver mening i forhold til Holbæk Ungdomsråd - hvortil valget foregår via netop 8. klasses elevråde. Med Jagten har 8. klasses eleverne mulighed for at møde (og idéudvikle med) Holbæk Ungdomsråd før de selv skal vælge repræsentanter, på den måde ved de på forhånd hvad Holbæk Ungdomsråd er.

Alle deltagere, både elever, dem der står for posterne, politikere m.fl. får en god oplevelse - og vi kan se på resultateterne, at der kom masser af fremragende idéer frem.


 

JagtrapporterSenest opdateret 26.03.2020 13:33 af MHA