Forside10. kl.Kommende elev i 2019-20?Ud i verdenBusinessSundhed, omsorg og livTech & scienceKreativSport & sundhedKulturen kalderYderligere info 2018-19Bus- og togkortSygdom & fravær10EUDElev fra anden kommuneUU-vejledningSkoleferieplanElevloginLæringscentretDanskEngelskMatematikTyskFysikOSOLærerloginNyhederInternationaliseringeFamily 4UEUneedsUUddannelsessystemerREFROEntreprenørskab10plusUngdomsklassenFritidSommerferieaktiviteterKlubberOm UngdomsklubberneUngkort og UngfestKlubben i Vestergade4300 AgervangAfd. KatrinedalAfd. SkovvejenAfd. KildedamKlubben i LadegårdsparkKontaktpersonerNetværksklubberSkriv til Mads7´erenUngdomsskolen holdplanKnallertkørekortBetaling til holdGenerelle oplysningerOm UndervisningenSkriv til UngdomsskolenTil undervisereJagten på den gode idéUngdomsrådetForebyggelseSSPArbejdsgrundlagTematikkerTyveriVold og truslerMobning og chikaneRusmidler og misbrugKriminalitet genereltSociale medierRadikaliseringStraffeattesterLinksKontaktKreds- og lokalrådDe 4 NetværkRådgivning & brevkasserSex og SundhedVenskab og kærlighedMig og min famlieMisbrug og stofferSSP og KriminalitetUddannelse og ErhvervLinks til rådgivningSpørgsmål og kommentarerProjekterDIF get2sportFritidsjobDet Aktive MedborgerskabGrejbankUdlejning og reglerKano,Kajak & udrustningTelte m.mDiverse udstyrKontakt vedr. GrejbankHvem er vi?Kontakt osUngHolbækKontakt osBestyrelseInterntEnglish
Jagten på de gode idéer
 
IMG_2145

Hvad er går Jagten egentlig ud på?
Jagten er en etableret tradition, som vi har startet her i UngHolbæk, en tradition som vi holder meget af og vil gå langt for at bevare.

Jagten på de Gode Idéer er en årligt tilbagevendende event over en hel dag, hvor vi inviterer 8. klasses eleverne til en stor roterende idéudvikling, om alle mulige unge-relevante emner sammen med os, der arbejder professionelt med unge og med beslutningstagere.

Jagten på de Gode idéer er også en "byvandring" og en præsentation af forskellige uddannelses-, job- og fritidsmuligheder for unge.

Hvornår afholdes Jagten?
Jagten ligger i sensommeren, fordi det giver mening i forhold til Holbæk Ungdomsbyråd - hvortil valget foregår via netop 8. klasses elevrådene. Med Jagten har 8. klasses eleverne mulighed for at møde (og idéudvikle med) Holbæk Ungdomsbyråd før de selv skal vælge repræsentanter, på den måde ved de på forhånd hvad Holbæk Ungdomsbyråd er.

Alle deltagere, både elever, dem der står for posterne, politikere m.fl. får en god oplevelse - og vi kan se på resultateterne, at der kom masser af fremragende idéer frem.


 
Jagtrapporter


Senest opdateret 28.03.2019 13:59 af CAMHJ