ForsideFritidKlubberOm UngdomsklubberneUngkort og UngfestKlubben i VestergadeKLUB ØSTAfd. KatrinedalAfd. SkovvejenAfd. KildedamLD KLUBBENKontaktpersonerNetværksklubber7´erenUngdomsskole/holdoversigtKnallertkørekortBetaling til holdGenerelle oplysningerOm UndervisningenSkriv til UngdomsskolenTil undervisereHolbæk UngdomsrådJagten 20197'eren 2019Sommerferieaktiviteter10. kl.Information om 10. klasseKommende elev i 2020-21?Ud i verdenBusinessSundhed, omsorg og livTech & scienceKreativSport & sundhedKulturen kalder10EUDElev fra anden kommuneSkoleferieplanYderligere info 2019-20SkolekortSygdom & fraværUU-vejledningElevloginLæringscentretDanskEngelskMatematikTyskFysikOSOLærerloginNyhederInternationaliseringeFamily 4UEUneedsUUddannelsessystemerREFROEntreprenørskab10plusUngdomsklassenForebyggelseSSPArbejdsgrundlagTematikkerTyveriVold og truslerMobning og chikaneRusmidler og misbrugKriminalitet genereltSociale medierRadikaliseringStraffeattesterLinksKontakt SSPKreds- og lokalrådDe 4 NetværkRådgivning & brevkasserSSP og KriminalitetSex og SundhedVenskab og kærlighedMig og min famlieMisbrug og stofferUddannelse og ErhvervLinks til rådgivningSpørgsmål og kommentarerProjekterDIF get2sportFritidsjobDet Aktive MedborgerskabGrejbankUdlejning og reglerHvad er en grejbankTelte m.mKano,Kajak & udrustningDiverse udstyrKontakt vedr. GrejbankOm osKontaktUngHolbækKontakt osBestyrelseInterntEnglish
Brevkasse: SSP og Kriminalitet
Mathis Ernst Jacobsen, SSP konsulent i Holbæk Kommune, besvarer denne brevkasse.
Når jeres spørgsmål handler om straffeattest, kan link nederst på siden også benyttes.
 

Tusind tak for din henvendelse

 

Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende i kommunen, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.

 

Jeg får rigtig mange spørgsmål omkring tyveri, og plet på straffeattest. I kan læse om det i linket nedenfor.

 
 
Spørg om kriminalitet og SSP
Har du spørgsmål, brug for et godt råd, er du eller en du kender ude i noget rod eller vil du bare dele din historie med andre. Så skriv til Mathis, der er SSP-konsulent i Holbæk Kommune.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
Mathis2
 
 
Vis alle job
06.10.2011  
Butikstyveri..
Hej kristina..
håber virkelig du vil hjælpe mig.Jjeg har fået en bøde og en plet på sin straffeattest pga.Ibutiktyveri. Keg kan læse mig til, at staffen vil stå i 2 år på min private straffeattest og 10 år til politiet og offentlige myndigheder. Een hvad er offentlige myndigheder præcis??? hvor lang tid vil straffen stå på den straffeattest, man skal vise, når man f.Aks vil søge arbejde i en kommunal børnehave el.Opå et bosted for udvhæm.T(er det en offentlig myndighed??).O
mvh.Pfra den urolige pædagog
 
13.10.2011
Sv: butikstyveri..
Hej med dig.
Tak for dit spørgsmål.
En offentlig myndighed er et organ, der udfører en stats, en kommunes eller en anden territorial myndigheds grundlæggende lovgivende, udøvende eller dømmende funktioner (herunder militære, diplomatiske og informative funktioner).
I følge ny lovgivning er der forskel på om du er over eller under 18 år når du begår noget kriminelt. Hvis du er under 18 år og det er første gang, vil du ikke få en plet på din straffeattest. Hvis det drejer sig om flere tilfælde eller du er over 18 år, vil det stå på den private straffeattest i 2 år.
I dit tilfælde vil du "kun" skulle vise en privat straffeattest.
Held og lykke med jobbet.
Vh. Kristina


Den væsentlige forskel er, at der på den offentlige straffeattest medtages oplysninger, der er op til 10 år gamle, hvorimod grænsen på den private er 5 år.
 


Senest opdateret 14.01.2020 14:04 af MEJ