ForsideFritidKlubberOm UngdomsklubberneUngkort og UngfestKlubben i VestergadeKLUB ØSTAfd. KatrinedalAfd. SkovvejenAfd. KildedamLD KLUBBENKontaktpersonerNetværksklubber7´erenUngdomsskole/holdoversigtKnallertkørekortBetaling til holdGenerelle oplysningerOm UndervisningenSkriv til UngdomsskolenTil undervisereHolbæk UngdomsrådJagten 20197'eren 2019Sommerferieaktiviteter10. kl.Information om 10. klasseKommende elev i 2020-21?Ud i verdenBusinessSundhed, omsorg og livTech & scienceKreativSport & sundhedKulturen kalder10EUDElev fra anden kommuneSkoleferieplanYderligere info 2019-20SkolekortSygdom & fraværUU-vejledningElevloginLæringscentretDanskEngelskMatematikTyskFysikOSOLærerloginNyhederInternationaliseringeFamily 4UEUneedsUUddannelsessystemerREFROEntreprenørskab10plusUngdomsklassenForebyggelseSSPArbejdsgrundlagTematikkerTyveriVold og truslerMobning og chikaneRusmidler og misbrugKriminalitet genereltSociale medierRadikaliseringStraffeattesterLinksKontakt SSPKreds- og lokalrådDe 4 NetværkRådgivning & brevkasserSSP og KriminalitetSex og SundhedVenskab og kærlighedMig og min famlieMisbrug og stofferUddannelse og ErhvervLinks til rådgivningSpørgsmål og kommentarerProjekterDIF get2sportFritidsjobDet Aktive MedborgerskabGrejbankUdlejning og reglerHvad er en grejbankTelte m.mKano,Kajak & udrustningDiverse udstyrKontakt vedr. GrejbankOm osKontaktUngHolbækKontakt osBestyrelseInterntEnglish
Brevkasse: SSP og Kriminalitet
Mathis Ernst Jacobsen, SSP konsulent i Holbæk Kommune, besvarer denne brevkasse.
Når jeres spørgsmål handler om straffeattest, kan link nederst på siden også benyttes.
 

Tusind tak for din henvendelse

 

Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende i kommunen, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.

 

Jeg får rigtig mange spørgsmål omkring tyveri, og plet på straffeattest. I kan læse om det i linket nedenfor.

 
 
Spørg om kriminalitet og SSP
Har du spørgsmål, brug for et godt råd, er du eller en du kender ude i noget rod eller vil du bare dele din historie med andre. Så skriv til Mathis, der er SSP-konsulent i Holbæk Kommune.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
Mathis2
 
 
Vis alle spirituskørsel
31.05.2011  
Spiritus kørsel
Hej kristina
min søn er taget for spiritus kørsel og vi afventer nu svar på blod prøverne. Hi har forsøgt at google men får desværre ikke noget entydigt svar.Akan han risikere at få en plet på hans straffeattest og i givet fald under hvilke omstændigheder? hans planer er nemlig at tage til østen om et par måneder og det ville være ærgeligt hvis han ikke kan få opholds/arbejds tilladelse.B
hilsen, den bekymrede mor
 
06.06.2011
Sv: spiritus kørsel
Hej bekymrede mor.

I skrivende stund ved jeg jo ikke hvad udfaldet på blodprøven er, men her er lidt generelle regler spirituskørsel og straffeattester.

Betinget eller ubetinget frakendelse af kørekortet oplyses IKKE på den private straffeattest; kun på den offentlige straffeattest, hvor det først forældes efter 10 år.

Bøder jfr. Færdselsloven fremgår ikke af nogle af de 2 straffeattester.

Fængselsstraf, betinget eller ubetinget, oplyses IKKE på den private straffeattest; kun på den offentlige straffeattest, hvor det først forældes efter 10 år.

Men hensyn til turen til Østen, kan du kontakte Udenrigsministeriet afdeling ASIEN OG LATINAMERIKAKONTORET
Email: asi@um.dk
Tlf: (+45) 33920953
Fax: (+45) 33920748

Adresse:
Asien og Stillehavet (ASI)
Udenrigsministeriet
Asiatisk Plads 2
DK-1448 København K

Held og lykke med det hele.
Vh. Kristina
 


Senest opdateret 14.01.2020 14:04 af MEJ