ForsideFørste uge af sommerferieAnden uge af sommerferien10. kl.Information om 10. klasseKommende elev i 2020-21?Valg af fagpakke10EUDBusinessKunst & designKulturen kalderSport & sundhedSundhed, omsorg og livTech & scienceUd i verdenElev fra anden kommuneSkoleferieplanYderligere info 2019-20SkolekortSygdom & fraværUU-vejledningElevloginLæringscentretDanskEngelskMatematikTyskFysikOSOLærerloginInternationaliseringeFamily 4UEUneedsUUddannelsessystemerREFROEntreprenørskab10PlusUngdomsklassenUngdomsskoleUngdomsskole/holdoversigtSommerferieaktiviteterKnallertkørekortBetaling til holdGenerelle oplysningerOm UndervisningenTil undervisereJagten 20207'eren 2020UngdomsklubberAfd. Holbæk byVestergadeFritidscentretLadegårdsparkenAfd. KatrinedalSvinningeAfd. SkovvejenKlubben i JyderupKlubben i JernløseAfd. KildedamKlubben i VipperødKlubben i TølløseKontaktpersonerOm UngdomsklubberneUngkort og UngfestNetværksklubberSSPSSPArbejdsgrundlagTematikkerTyveriVold og truslerMobning og chikaneRusmidler og misbrugKriminalitet genereltSociale medierRadikaliseringStraffeattesterLinksKontakt SSPKreds- og lokalrådDe 4 Netværkget2sportDAMGrejbankUdlejning og reglerHvad er en grejbankTelte m.mKano,Kajak & udrustningDiverse udstyrKontakt vedr. GrejbankUngdomsrådKontaktKontakt osBestyrelseInterntOm osBrevkasserSSP og KriminalitetCorona / COVID-19Sex og SundhedVenskab og kærlighedMig og min famlieMisbrug og stofferUddannelse og ErhvervLinks til rådgivningSpørgsmål og kommentarerEnglish
Share on facebookShare on twitterNotify a friendPrint page

Brevkasse: SSP og Kriminalitet

Mathis Ernst Jacobsen, SSP konsulent i Holbæk Kommune, besvarer denne brevkasse.

OBS: Vi er i gang med at flytte vores brevkasser over til Cyberhus.dk. Fra 1. August 2020 er det kun på Cyberhus, at jeg vil kunne træffes. Følg nedenstående link:

https://cyberhus.dk/holb%C3%A6k
 

Tusind tak for din henvendelse

 

Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende i kommunen, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.

 

Jeg får rigtig mange spørgsmål omkring tyveri, og plet på straffeattest. I kan læse om det i linket nedenfor.

 
 

Spørg om kriminalitet og SSP

Har du spørgsmål, brug for et godt råd, er du eller en du kender ude i noget rod eller vil du bare dele din historie med andre. Så skriv til Mathis, der er SSP-konsulent i Holbæk Kommune.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
Mathis2
 
 
Vis alle spirituskørsel
31.05.2011  
Spiritus kørsel
Hej kristina
min søn er taget for spiritus kørsel og vi afventer nu svar på blod prøverne. Hi har forsøgt at google men får desværre ikke noget entydigt svar.Akan han risikere at få en plet på hans straffeattest og i givet fald under hvilke omstændigheder? hans planer er nemlig at tage til østen om et par måneder og det ville være ærgeligt hvis han ikke kan få opholds/arbejds tilladelse.B
hilsen, den bekymrede mor
 
06.06.2011
Sv: spiritus kørsel
Hej bekymrede mor.

I skrivende stund ved jeg jo ikke hvad udfaldet på blodprøven er, men her er lidt generelle regler spirituskørsel og straffeattester.

Betinget eller ubetinget frakendelse af kørekortet oplyses IKKE på den private straffeattest; kun på den offentlige straffeattest, hvor det først forældes efter 10 år.

Bøder jfr. Færdselsloven fremgår ikke af nogle af de 2 straffeattester.

Fængselsstraf, betinget eller ubetinget, oplyses IKKE på den private straffeattest; kun på den offentlige straffeattest, hvor det først forældes efter 10 år.

Men hensyn til turen til Østen, kan du kontakte Udenrigsministeriet afdeling ASIEN OG LATINAMERIKAKONTORET
Email: asi@um.dk
Tlf: (+45) 33920953
Fax: (+45) 33920748

Adresse:
Asien og Stillehavet (ASI)
Udenrigsministeriet
Asiatisk Plads 2
DK-1448 København K

Held og lykke med det hele.
Vh. Kristina


Senest opdateret 11.06.2020 09:20 af MEJ