Brevkasse: Sex og sundhed

Hej med Jer. Jeg hedder Malene H. Madsen. Jeg er sundhedsplejerske, og har arbejdet i Holbæk kommune siden 2010. Som den nye brevkasseredaktør, glæder jeg mig til at besvare Jeres spørgsmål på bedste vis indenfor 7 dage.
 

NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.

 
Mangler du en voksen at spørge?
Har du nogle spørgsmål, der trænger sig på om sex, følelser, sundhed eller sygdom - også psykisk sygdom? Det er ikke altid let at tale med andre om sådan noget.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
20161004_115800 mm
 
 
Vis alle Talgknopper
20.03.2011  
Slem lugt fra penis!!
Hej henrik

det er for nyligt begyndt at lugte meget fra penis, især omkring ved hovedet.. vasker hver dag uden sæbe, dog kommer lugten hurtig igen, har nogle små knopper ikke hvide, men røde og så bliver hovedet når jeg trukket forhuden tilbage af til lidt blå i det..
 
21.03.2011
Sv: slem lugt fra penis!!
Hej.

Der er altså ikke noget galt. Den lugt du beskriver, er lugten af det talg/fedt, som produceres i små kirtler lige under penishovedet (jeg tror, at det er de røde knopper, du omtaler). Der sker ikke noget ved at bruge sæbe - og det vil hjælpe på lugten.

Hilsen Henrik
30.12.2010  
Pik
Hey jeg er en dreng på 13 og har problemer med min pik. 1: min forhud er for lille, men får noget cream.Hhar smidt brugsanvisningen væk, så har glemt hvordan man skal smøre det på.Dved du hvorn?
2: på spidsen af min pik (det er så på foruden) er nogpe bittesmå hvide knopper.Dhvad er det ?
og jeg lider som de fleste af trang til onanering, men får jo nakkeost hele tiden..F hvordan fjerner jeg den? jeg har jo som sagt problemrt med min forhud.
 
30.12.2010
Sv: pik
Hej.

Cremen skal smøres på forhuden én gang om dagen.

De små knopper er formentlig talgknopper. Du kan vaske forsigtigt med en mild sæbe (cremesæbe) og varmt (lunkent) vand.

Hilsen Henrik


Senest opdateret 06.12.2019 10:42 af MEJ