Brevkasse: Sex og sundhed

Hej med Jer. Jeg hedder Malene H. Madsen. Jeg er sundhedsplejerske, og har arbejdet i Holbæk kommune siden 2010. Som den nye brevkasseredaktør, glæder jeg mig til at besvare Jeres spørgsmål på bedste vis indenfor 7 dage.
 

NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.

 
Mangler du en voksen at spørge?
Har du nogle spørgsmål, der trænger sig på om sex, følelser, sundhed eller sygdom - også psykisk sygdom? Det er ikke altid let at tale med andre om sådan noget.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
20161004_115800 mm
 
 
Vis alle Trekant
13.12.2016  
Trekant
Hej malene
jeg er en pige på 14 år.Jjeg har en kæreste på 17 og vi har tit sex.Nmen nu prøver han at skubbe mig til at have en trekant med min bedste ven og ham.Hvi har det rigtig godt men han vil bare rigtig gerne have en trekant med mine veninder og jeg. Ied ikke hvad jeg skal gøre
plisssss hjælp!!!!!!
 
16.12.2016
Sv: trekant
Hej.
Sex skal være rart og godt, og her lyder det til at du er ved at blive skubbet ud i noget, som du ikke har lyst til. Og det er helt i orden at sige nej til en trekant. Hvis din kæreste ikke kan respektere det, så tænker jeg, at du skal finde en ny sød kæreste, som lytter til dig.
Du er kun 14 år, så det er tidligt at eksperimentere med forskellige former for sex. Husk den seksuelle lavalder er 15 år, hvilket jo også skal beskytte at unge blive presset ud i noget af ældre, som de ikke har lyst til. Så stå ved din mavefornemmelse som siger nej til en trekant.
Giver det anledning til flere spørgsmål, så skriv gerne igen.

Med venlig hilsen Malene.
Tags: Trekant


Senest opdateret 06.12.2019 10:42 af MEJ