Brevkasse: Sex og sundhed

Hej med Jer. Jeg hedder Malene H. Madsen. Jeg er sundhedsplejerske, og har arbejdet i Holbæk kommune siden 2010. Som den nye brevkasseredaktør, glæder jeg mig til at besvare Jeres spørgsmål på bedste vis indenfor 7 dage.
 

NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.

 
Mangler du en voksen at spørge?
Har du nogle spørgsmål, der trænger sig på om sex, følelser, sundhed eller sygdom - også psykisk sygdom? Det er ikke altid let at tale med andre om sådan noget.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
20161004_115800 mm
 
 
Vis alle Tvangstanker
24.11.2010  
Tvangstanker?
Jeg er en dreng på 14 år der er ca.11.11 høj og vejer ca.151.K kilo.Ejeg er godt klar over at jeg vejer relativt ''meget'' mindre end naturligt, men mit problem er at jeg for et par år siden led af mindre overvægt, og derfor kan det stadigvæk ses på min mave.Ajeg satte mig for at jeg ville tabe mig lidt, og da jeg aldrig har været specielt god til sport, begyndte jeg bare at spise mindre, og jeg er idag blevet en smule besat af mit kalorieindtag, desuden er min brystkasse begyndt at ''skrympe'' en lille smule og mine ribben er temmelig visible - men jeg har stadig en masse overflødigt.).Vhud(?) ved min mave. Veg vil virkelig ikke ende med at få anoreksi, men jeg vil virkelig også gerne miste mave.A. Jvad skal jeg gøre?
 
25.11.2010
Tvangstanker?
Hej.

Jeg tror, at du har brug for at tale med en person, som du har tillid til, om det. Det kunne være dine forældre, din læge eller sundhedsplejersken på din skole. Hvis du ligefrem bruger meget tid på at tænke på det, så tror jeg, at samtale med en proffesionel kunne hjælpe.

Hilsen Henrik


Senest opdateret 06.12.2019 10:42 af MEJ