Brevkasse: Sex og sundhed

Hej med Jer. Jeg hedder Malene H. Madsen. Jeg er sundhedsplejerske, og har arbejdet i Holbæk kommune siden 2010. Som den nye brevkasseredaktør, glæder jeg mig til at besvare Jeres spørgsmål på bedste vis indenfor 7 dage.
 

NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.

 
Mangler du en voksen at spørge?
Har du nogle spørgsmål, der trænger sig på om sex, følelser, sundhed eller sygdom - også psykisk sygdom? Det er ikke altid let at tale med andre om sådan noget.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
20161004_115800 mm
 
 
Vis alle Udløsning
23.10.2011  
Min sperm
Hej henrik mit sperm er underligt når jeg kommer er det i 3 faser
1 fase er hvor der kommer en meget tynd væske ud ligesom tis bare uden lugt
2.Ffase er sperm som det burde se ud efter min viden
3.Ffase er noget meget elastisk noget som hverken linger sperm eller tis det virker som lim men det er genemsigtigt
 
23.10.2011
Sv: min sperm
Hej

1. Det tynde kommer fra blærehalskirtlen inden
udløsningen.

2. Det er selve sæden, som er blandet med det
tynde slim. Sæden føres ved udløsningen
via sædlederen igennem blærehalskirtlen.

3. Tykkere slim, som også produceres i
blærehalsen.

Det du har oplevet er helt normalt!!

Hilsen Henrik
14.10.2009  
Hurtig udløsning
Hej henrik jeg er en dreng på 15 år og jeg kommer rimlig hurtigt jeg kan gøre det på under et minut og det er rigtig træls at komme så hurtigt er bange for at gå i seng med en pige fordi jeg ville bare komme på under et minut er der noget jeg kan gøre på forhånd tak :)
 
18.10.2009
Sv: ..
Hej

For det første vil jeg råde dig til at prøve det i praksis. Jeg forstår det sådan, at du kan få udløsning rimeligt nemt, når du onanerer. Det er ikke sikkert, at du får udløsning så hurtigt, når du er sammen med en pige, men jeg kan på den anden side heller ikke udelukke det. Prøv!!

Hvis det viser sig, at du fortsat får udløsning for hurtigt, kan du evt. bruge kondom (det skal du jo under alle omstændigheder, når du ikke har en fast kæreste, som bruger prævention - ikke også!!!) Kondomet gør, at dit penishovede ikke stimuleres for meget, og så kan du sandsynligvis holde lidt længere. Hvis det heller ikke hjælper, kan en omskæring muligvis komme på tale. Herved fjernes forhuden ved en lille operation, og huden på dit penishovede vil herefter fortykkes lidt. Så er det ikke lige så følsomt, og du vil kunne holde udløsningen tilbage længere.

Hilsen fra Henrik


Senest opdateret 06.12.2019 10:42 af MEJ