Brevkasse: Sex og sundhed

Hej med Jer. Jeg hedder Malene H. Madsen. Jeg er sundhedsplejerske, og har arbejdet i Holbæk kommune siden 2010. Som den nye brevkasseredaktør, glæder jeg mig til at besvare Jeres spørgsmål på bedste vis indenfor 7 dage.
 

NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.

 
Mangler du en voksen at spørge?
Har du nogle spørgsmål, der trænger sig på om sex, følelser, sundhed eller sygdom - også psykisk sygdom? Det er ikke altid let at tale med andre om sådan noget.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
20161004_115800 mm
 
 
Vis alle erektion
19.03.2017  
Erektionsproblemer
Hej..jeg er en dreng på 16 år og jeg har erektionsproblemer, jeg har haft det så længe jeg kan huske.Gjeg får ikke random erektioner om morgenen eller i løbet af dagen, jeg får kun erektion når det er fremprovokeret, og så komme den lynhurtigt og går lige så hurtigt væk igen.Kjeg har ikke kontaktet min egen læge da jeg har det svært med at se i øjnene at jeg ikke fungerer normalt.Djeg håber at du kan hjælpe 😊
 
20.03.2017
Sv: erektionsproblemer
Hej.
Erektion er meget forskellig fra person til person, og jeg tror ikke, at du fungerer så unormalt som du tror. Mange har det lige som dig. Du skriver, at du kan få erektion når den bliver fremprovokeret, og at den holder kort. Jeg tror at det skyldes måden og i hvilken situation den fremprovokeres på. Der er forskel på erektion, om man selv onanerer, om man er sammen med en man rigtig godt kan lide, hvilke tanker man har undervejs osv. Så mange ting spiller ind.
Du er ung og har måske ikke så mange seksuelle oplevelser endnu. Så mit råd til dig vil være at slappe af, og tage tingene roligt, og se om din erektion ikke ændrer sig i forhold til hvilke seksuelle oplevelser du har.
Du er velkommen til at skrive igen.
Med venlig hilsen Malene.
Tags: erektion


Senest opdateret 06.12.2019 10:42 af MEJ