ForsideFørste uge af sommerferieAnden uge af sommerferien10. kl.Information om 10. klasseKommende elev i 2020-21?Valg af fagpakke10EUDBusinessKunst & designKulturen kalderSport & sundhedSundhed, omsorg og livTech & scienceUd i verdenElev fra anden kommuneSkoleferieplanYderligere info 2019-20SkolekortSygdom & fraværUU-vejledningElevloginLæringscentretDanskEngelskMatematikTyskFysikOSOLærerloginInternationaliseringeFamily 4UEUneedsUUddannelsessystemerREFROEntreprenørskab10PlusUngdomsklassenUngdomsskoleUngdomsskole/holdoversigtSommerferieaktiviteterKnallertkørekortBetaling til holdGenerelle oplysningerOm UndervisningenTil undervisereJagten 20207'eren 2020KlubberAfd. Holbæk byVestergadeFritidscentretLadegårdsparkenAfd. KatrinedalSvinningeAfd. SkovvejenKlubben i JyderupKlubben i JernløseAfd. KildedamKlubben i VipperødKlubben i TølløseKontaktpersonerOm UngdomsklubberneUngkort og UngfestNetværksklubberSSPSSPArbejdsgrundlagTematikkerTyveriVold og truslerMobning og chikaneRusmidler og misbrugKriminalitet genereltSociale medierRadikaliseringStraffeattesterLinksKontakt SSPKreds- og lokalrådDe 4 Netværkget2sportDAMGrejbankUdlejning og reglerHvad er en grejbankTelte m.mKano,Kajak & udrustningDiverse udstyrKontakt vedr. GrejbankUngdomsrådKontaktKontakt osBestyrelseInterntOm osBrevkasserSSP og KriminalitetCorona / COVID-19Sex og SundhedVenskab og kærlighedMig og min famlieMisbrug og stofferUddannelse og ErhvervLinks til rådgivningSpørgsmål og kommentarerEnglish
Share on facebookShare on twitterNotify a friendPrint page

Kunst & design

 

Kan du godt lide at udtrykke dig i farver, streger, billeder og gå i dybden med kreative materialer?

Hos os finder du en lang række projekter, hvor du har mulighed for at udforske din kunstneriske evner og udfolde dit kreative potentiale.

 

Vi kommer til at beskæftige os med olie, akryl og akvarel. Vi arbejder med maleteknikker, materialer, metoder og motiver. Der vil være inspirerende oplæg og individuel vejledning. Alle kan deltage, begyndere som øvede.

 

Vi kommer også til at beskæftige os med design og kreativitet. Her får du bl.a. mulighed for, at arbejde med decoupage, naturfarver på stof, stoftryk, broderi og design af smykker.  

Faget er for dig, der har lyst til at lege, gå i dybden, udfolde dig kreativt og arbejde med kunst. Vi arbejder på skolens eget værksted og tager derudover ud på ekskursioner.

 

Præsentationsvideo - Kunst & design

Senest opdateret 18.05.2020 13:33 af BB