Brevkasse: Venskab og Kærlighed
Mille Martha Hjort besvarer spørgsmål inden 7 dage.
 

NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.

.

 
Har du brug for et godt råd.
Går du og tumler med spørgsmål, omkring venskab og kærlighed du ikke kan få svar på, så har du chancen her. Skriv til Mille Martha Hjort som på bedste vis vil forsøge at hjælpe.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
Mille
 
 
Vis alle afstand
09.01.2012  
Dødforelsket
Hej pia.
jeg er en pige på 13, snart 14 år.
jeg er gået hen og blevet død forelsket i en dreng, lad os bare kalde ham x. Han er på samme alder som mig.
han bor i en by ret tæt på mig.
jeg så ham første gang, da jeg var til en fødselsdag hos min mors veninde. X er min mors venindes søns ven.
vi har ikke så meget tilfælles, x går til fodbold og jeg til svøming. Vi ser hindanden typisk 2 gange om året.
jeg skal først se ham til foråret, hvor min mors venindes søn skal konfirmeres.
x og jeg er venner på facebook, jeg har skrevet med ham nogle gange, men det er kun mig der har skrevet til ham og så har han svaret og så er chatten gået lidt død. Jeg har bare skrevet nogle få ret ligegyldige ting som "har du haft en god jul?" og sådan.
jeg savner ham vildt megt, og jeg tænker på ham konstant. Jeg vil meget gerne i kontakt, men er en meget genert pige, og er meget bange for at få en afvisning, jeg er også bange for, at hvis jeg skriver at jeg synes han er vildt sød, at han så viser det til min mors venindes søn.
jeg kunne godt tænke mig at du kunne rådgive mig lidt om hvad jeg skal skrive for at få ham til at forstå at jeg er hel dødeligt forelsket i ham.
skal jeg sende på sms eller på facebook elller skal jeg vente helt jeg foråret.
jeg er begyndt at gå meget op i min vægt spiser kun hvad der er sundt, men ofte synder jeg og så får jeg så dårligt med mig selv. Jeg har svært ved at tale med min familie om det for de siger bare pjat med dig du er fin som du er. Jeg har tabt 2 kilo hen over julen. (jeg er 176 og vejer 62 kg)
jeg håber du kan hjælpe mig.
m.V.H den fortvivlede, forelskede og generte pige.
 
09.02.2012
Sv: dødforelsket
Hej med dig.
Det er helt naturligt at opleve det du gør, du er forelsket og så sker der underlige ting. Jeg vil råde dig til at sende en besked til ham via sms. Hvis du sender via facebook, så kan alle jo følge med i det, sms er trods alt mere privat. Du skal i teksten bare være dig selv og skrive at du glæder dig til at I ses igen, spørg lidt ind til hans fodbold, hvordan det går i skolen, hvad han skal lave i sin vinterferie osv. Prøv at spille bolden over til ham, og se så om han skriver tilbage til dig. Hvis han gør, kunne du jo spørge ind til næste gang I skal ses, hvilken gave man kunne give konfirmanten?
Du kunne også spørge ham om råd i forhold til en bestemt forboldklub eller forboldspiller.
I forhold til din vægt, er det da godt at du er obs. på det du spiser, men husk nu at det er det indre der tæller! Det ydre er kun skallen, det er din personlighed og din væremåde folk falder for og kan li'
Held og lykke med din sms, håber det virker.
Pia
 
02.08.2011  
Bliver det mig og ham?
Hej pia jeg er en pige på 17 og har i rigtig langtid skrevet med en dreng jeg er dyyybt forelsket i! han er faktisk min barndoms ven men han bor i jylland og han arbejder tit så han har ikke tid til at være sammen så meget men jeg har været sammen med ham en weekend og det var helt fantastisk. Han siger han elsker mig og vil gerne ses igen snart, men problemet er at når jeg skriver til ham svare han ikke så meget og når jeg spørger hvorfor siger han at han er lidt doven til at svare men jeg vil rigtig gerne spørger ham nu om der bliver noget mere mellem os for jeg vil rigtig gerne være hans kæreste og han giver selv udtryk for han godt kan lide mig men hvordan kan jeg spørger ham om han vil noget mer? knus den forvirrede
 
21.08.2011
Sv: bliver det mig og ham?
Hej med dig.
Der er forskellige måder at bruge sin mobil på, og derfor også forskellige svar på dit spørgsmål. Kunne det tænkes at han, pga sit arbejde ikke har mulighed for at besvare din sms med det samme? Tror du at han måske har problemer med at stave og skrive? Jeg vil prøve at råde dig til at ringe til ham og snakke med ham. På den måde kan du ret hurtigt finde ud af om han er interesseret i dig eller ej. Jeg tror at du får dit svar hvis du taler med ham.
Pia
 
21.06.2011  
Hej pia (:
Ja, det startede med at jeg var til en privat fest hos min bedsteveninde i herlev (stor københavn), ca. En time fra mig af (:
men der var så en heelt vild sød dreng vi snakkede rigtig godt sammen og til sidst endte med vi lå alene i en dobbelt sofa, og lå og kyssede/snavede og vi sagde smukke, frække og skat til hinanden og blev ved længe og så gav vi hinanden hand-job, det var en rigtig dejlig aften, og er næsten sikker på at hvis vi havde nogen kondomer havde vi ogs sex, men det har nu ikke noget med det at gøre, mit spørgsmål er faktisk...
ja, jeg holder allered af ham med tror du han føler det samme for mig? og tror du, udfra mir referat af sftenen at der nogen sinde vil bliver mere mellem os?

det hele skete d. 18/6-2011, og vi skriver skat til hinanden, men der er jo en time imellem os, men for mig sætter afstanden ingen grænser (:

plss, hjælp mig (:
 
28.07.2011
Sv: hej pia (:
Hej med dig.
Den eneste der kan give dig et svar, er ham!
Det luder som om at I begge er vilde med hinanden, men for at det skal blive til mere og at I evt. bliver kærester, ja så skal I jo snakke sammen og lade hinanden vide hvordan, og hvilke følelser I har for hinanden.
Aftand kan selvfølgelig godt blive et problem, men lad nu tiden vise det.
Sms til han og foreslå at I møde, evt. halv vejs, så kan du jo se om han stadig vil dig.
Pia
 


Senest opdateret 23.12.2017 10:56 af MH