ForsideFørste uge af sommerferieAnden uge af sommerferien10. kl.Information om 10. klasseKommende elev i 2020-21?Valg af fagpakke10EUDBusinessKunst & designKulturen kalderSport & sundhedSundhed, omsorg og livTech & scienceUd i verdenElev fra anden kommuneSkoleferieplanYderligere info 2019-20SkolekortSygdom & fraværUU-vejledningElevloginLæringscentretDanskEngelskMatematikTyskFysikOSOLærerloginInternationaliseringeFamily 4UEUneedsUUddannelsessystemerREFROEntreprenørskab10PlusUngdomsklassenUngdomsskoleUngdomsskole/holdoversigtSommerferieaktiviteterKnallertkørekortBetaling til holdGenerelle oplysningerOm UndervisningenTil undervisereJagten 20207'eren 2020UngdomsklubberAfd. Holbæk byVestergadeFritidscentretLadegårdsparkenAfd. KatrinedalSvinningeAfd. SkovvejenKlubben i JyderupKlubben i JernløseAfd. KildedamKlubben i VipperødKlubben i TølløseKontaktpersonerOm UngdomsklubberneUngkort og UngfestNetværksklubberSSPSSPArbejdsgrundlagTematikkerTyveriVold og truslerMobning og chikaneRusmidler og misbrugKriminalitet genereltSociale medierRadikaliseringStraffeattesterLinksKontakt SSPKreds- og lokalrådDe 4 Netværkget2sportDAMGrejbankUdlejning og reglerHvad er en grejbankTelte m.mKano,Kajak & udrustningDiverse udstyrKontakt vedr. GrejbankUngdomsrådKontaktKontakt osBestyrelseInterntOm osBrevkasserSSP og KriminalitetCorona / COVID-19Sex og SundhedVenskab og kærlighedMig og min famlieMisbrug og stofferUddannelse og ErhvervLinks til rådgivningSpørgsmål og kommentarer
Share on facebookShare on twitterNotify a friendPrint page

Brevkasse: Venskab og Kærlighed

Mille Martha Hjort besvarer spørgsmål inden 7 dage.
 

Har du brug for et godt råd.

Går du og tumler med spørgsmål, omkring venskab og kærlighed du ikke kan få svar på, så har du chancen her. Skriv til Mille Martha Hjort som på bedste vis vil forsøge at hjælpe.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
Mille
 
 
Vis alle bff
04.11.2017  
Min bff hader mig
Hej jeg er en pige på 13 år der har problemer med min bedste ven her for cirka en måned siden kom vi op at skændes over et eller andet der åbenbart har gået min ven meget på. Vfter vi skændes har hun slet ikke ville tale til mig bagtalt mig og kommet med hate kommentarer til mg som " du er så falsk både på den måde du går, snakker og griner du er det mest f*cking falske dule ever vær nu dig selv og tag det liv seriøst hvis du bliver ved med at opføre dig så retarderet så ender det jo med at du bliver skudt" sådan har hun skrevet til mig i en periode det endte med at jeg var nød til at blokkere hende dette her problem har gået mig meget på og har haft det virklig dårligt over dte

hvad kan jeg gøre ved det skal jeg bare ignorere det eller har du en bedre løsning?

kh m
 
18.12.2017
Sv: min bff hader mig
Kære M

Du skriver at du er blevet uvenner med din bedste veninde. Det kan være meget smertefuldt og ensomt.
Det er meget naturligt, at man i din alder kan blive uvenner med sine venner. Man afprøver grænser og indimellem får man overtrådt hinandens grænser. Man får sagt og gjort nogle ting der ikke kan tages tilbage. Og ting man kommer til at fortryde.
Lige nu lyder det til at din veninde gør og siger ting, hun kan komme til at fortryde senere.

Hvis du på nogen måde har mulighed for at tale med hende, er det bedste, du kan gøre, er at være ærlig overfor din veninde og sige det, som du har det. Sig, at du er ked af det, og spørg, om I ikke kan snakke ud om tingene. Hvis I kan få talt sammen, er det vigtigt at I ikke starter et nyt skænderi. Man skal holde det på egen banehalvdel. Det vil sige, at du skal fortælle hvad skænderiet/uvenskabet gør ved dig. Man skal ikke forsøge at give den anden skylden, men kun tale om egne følelser. Og man skal være villig til at tilgive.

Hvis din veninde ikke vil tale med dig, synes jeg du skal bede en voksen om hjælp, da det ikke er okay, den måde den måde hun opfører sig på lige nu. Det kan godt være at I ikke bliver venner igen, men I bør kunne lade hinanden være. I har trods alt været BBF.

Kan du tale med din lærer? Eller andre voksne der kan hjælpe jer?

Håber du kan bruge mit svar, ellers må du skrive igen.

De bedste hilsner

Mille
 

NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.

.Senest opdateret 01.04.2019 18:25 af MH