Brevkasse: Venskab og Kærlighed
Mille Martha Hjort besvarer spørgsmål inden 7 dage.
 

NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.

.

 
Har du brug for et godt råd.
Går du og tumler med spørgsmål, omkring venskab og kærlighed du ikke kan få svar på, så har du chancen her. Skriv til Mille Martha Hjort som på bedste vis vil forsøge at hjælpe.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
Mille
 
 
Vis alle biseksuel
22.12.2010  
Hjælp!?!
Jeg er en pige på snart 16 år, som har et meget stort problem. Mine forældre er muslimer så derfor må jeg ikke være til andet køn end drenge. Men problemet er at jeg er blevet meget forelsket i min bedsteveninde. Og hun er også biseksuel. Men jeg ved ikke rigtigt med mine forældre, fordi jeg er bange for at de vil gøre mig fortred hvis de finder ud af det. Håber du kan hjælpe mig, for det er et stort problem som fylder meget i min hverdag.
 
04.01.2011
Sv: hjælp!?!
Hej med dig.
Jeg kan godt forstå at du er i tvivl om hvordan du skal forholde dig. Du har flere problemstillinger fordi du også er muslim. Jeg vil foreslå dig at du evt. snakker med
Arne Dyrholm som er vores tokulturelle formidler, han vil kunne hjælpe dig og give dig gode råd. Hans telefon nr. 72365104
Håber at det kan hjælpe dig, ellers må du skrive igen.
Pia
 


Senest opdateret 23.12.2017 10:56 af MH