Brevkasse: Venskab og Kærlighed
Mille Martha Hjort besvarer spørgsmål inden 7 dage.
 

NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.

.

 
Har du brug for et godt råd.
Går du og tumler med spørgsmål, omkring venskab og kærlighed du ikke kan få svar på, så har du chancen her. Skriv til Mille Martha Hjort som på bedste vis vil forsøge at hjælpe.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
Mille
 
 
Vis alle chat
06.02.2012  
Ulykkelig i-:'
Hej brevkasse! :-)
jeg er en pige på 13 år og er meget på et spil der hedder imvu. (et chatspil) jeg får massere af venner og jeg ved de er der for mig i tykt og tyndt. Men altså inde på det her spil/chat mødte jeg en fyr(d) på 17, som jeg faldt for med det samme! vi skrev sammen i et par uger og det endte med vi kom sammen over nettet. Problemet er bare at jeg kom til at sige jeg var 16 og ikke min rigtige alder :-/ men da han opdagede det blir han rigtigt skuffet og slog op. Jeg blev knust. Nu (ca. 2 måneder senere) er jeg stadig håbløst forelsket i ham men jeg kan ikke skrive til ham da han her blockeret mig... Hvad skal jeg gøre for at få ham tilbage? i-:'
han er mit et og alt :-((

kh. Mig i-:'
 
09.02.2012
Sv: ulykkelig i-:'
Hej med dig.
Jeg ville ønske at jeg kunne skrive noget andet til dig, men...... med ærlighed kommer man længst!!
Det er jo rigtigt svært for ham, når du ikke har skrevet din rigtige alder. tænk nu hvis det var dig, der chattede med en du troede kun var et år yngre end dig selv, og så viste det sig at han var 9 år!!! Hvordan tror du, at du ville have det, når du rent faktisk også kom sammen med ham og havde fortalt dine venner om det??
Det du skal tage med dig, er den oplevelse du har følt og mærket, og de konsekvenser det giver når man ikke er ærlig, og når man "lyver" sig ældre end man er!
Jeg ved ikke hvordan du kan få ham tilbage, for det virker ikke som om at han vil dig, idet du er lukket ude.... Du skal hellere bruge din energi på finde en anden og så huske at opgive din rigtige alder:)
Pia
 
Tags: alder | chat | forelsket | lyve


Senest opdateret 23.12.2017 10:56 af MH