Brevkasse: Venskab og Kærlighed
Mille Martha Hjort besvarer spørgsmål inden 7 dage.
 

NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.

.

 
Har du brug for et godt råd.
Går du og tumler med spørgsmål, omkring venskab og kærlighed du ikke kan få svar på, så har du chancen her. Skriv til Mille Martha Hjort som på bedste vis vil forsøge at hjælpe.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
Mille
 
 
Vis alle
  1  2  
forelsket
16.10.2016  
Thor
Min ven har foælsket sige i en pige men er for bange til at sige skal vi komme sammen hvad skal han gøre
 
24.10.2016
Sv: thor
Hej med dig. Jeg kan godt forstå at det kan være svært at sige det, ansigt til ansigt. Det kan jo gøre på andre måder, sms besked, skrive et brev eller måske kan du som ven hjælpe.
Din ven kan ikke gå ud fra at den pige som han har forelsket sig i, selv finder ud af det. Så hvis ikke han selv gør noget, så opdager hun det nok aldrig. Som ven kan du hjælpe ham på vej. Håber at I kan bruge mit svar, ellers må I skrive igen.
Pia
 
02.02.2014  
Aldersforskel
Hej pia, jeg skriver nu til dig, da jeg er begyndt at tvivle lidt. Jeg er 16 år gammel, og har en vidunderlig kæreste på 27. Vi har været sammen i snart 2 1/2 år, og vi lever et fantastisk liv sammen. Det er ham jeg ser mig selv få børn med, blive gift med og blive gammel sammen med. Men hvordan får jeg styr på min jalousi??
min dejlige kæreste gør alt for at jeg kan stole på ham, men alligevel kan jeg ikke slippe tanken om at der måske er en anden? på trods af at han har givet mig den smukkeste ring, og mere kærlighed end mange oplever i en hel levetid, så tvivler jeg. Jeg er 99.9% sikker på at der altså kun er mig. Det er bare besværligt pga af alderen. Der er kun én af hans venner som kender til mig. Dog kender de fleste af mine venner til ham. Hverken hans eller mine forældre kender til dette forhold som har stået på så længe. Vi venter så længe som muligt, inden vi fortæller dem det, da aldersforskellen kan lyde en smule voldsomt. Men dette er kærlighed på sit højeste, og intet kan få mig til at give slip på ham.

knus
 
12.05.2014
Sv: aldersforskel
Hej

Jeg kan godt forstå, at du synes det er en svær situation du står i. Jeg undrer mig over, hvorfor I bliver ved med at holde det skjult? Vil det hjælpe din jalousi, hvis I fortalte folk, at I er sammen? Hvordan tror du folk reagerer, og hvordan vil du helst have de tænker?

Hvad er det der gør, at hans venner ikke kender til dig, og hvem har taget den beslutning? Hvis du er usikker på nogle ting, så er det vigtigt at tale om det – hvad er det du allerhelst vil, og hvad er det han vil?

Ligegyldig hvor længe du venter, eller hvor lang tid i er sammen, vil aldersforskellen være den sammen. Derfor vil der måske altid være nogle ting, du/I kommer til at slås med, da I er to forskellige steder i jeres liv. Har I sammen snakket om, hvordan fremtiden skal se ud?

Jeg håber, at du kan bruge mit råd - prøv det, eller skriv igen.
 
24.10.2012  
Han er 14, jeg er 16?
Hej.
er en pige på 16, som har en rigtig god ven på 14, har kendt ham i lidt over et år. Er vildt forelsket i ham, men selvfølgelig høre der problemer med! tilfældigvis er min veninde, hans eks kæreste, hvad vil hun lige gøre hvis hun fandt ud af det/ fik det afvide? hvad skal jeg gøre?
og hvad skal jeg gøre hvis jeg ikke vil miste ham? vil jo rigtig godt fortælle det til ham, men er bange for at fortælle det til ham.
nogen forslag?
 
31.10.2012
Sv: han er 14, jeg er 16?
Hej med dig.
Det er altid svært når det er veninders eks. Mit råd er dog, vær ærlig, for det kommer du længst med!
Du kan også prøve, at sætte dig i hendes sko, dvs. hvad nu hvis det var dig der var veninden. Hvad ville du så sige? Den måde du tænker på, er nok også den måde din veninde vil reagerer på! Brug det og find den rigtige vej
Pia
 
29.10.2012  
Kan kan ikke få ham ud af mit
Hej pia.
jeg er en pige på 14 år der har et problem som jeg håber at du vil hjælpe mig med. Her i fredags holdte to af mine veninder en fest i anledning af deres fødselsdage, der var en vildt sød dreng som jeg nogenlunde kendte, men ikke privat. Vi faldt hurtigt i snak og fandt ud af at vi havde gået til judo sammen for ca. 3 år siden. Min veninde var fast besluttet på at jeg skulle score ham, og sagde at jeg skulle prøve at kysse ham. Jeg syntes egentlig også selv at han var vildt dejlig, så hvorfor ikke. Vi havde den bedste kemi når vi snakkede, og han var bare så skøn at se og høre på. Vi satte os nogle stykker udenfor og han spurgte mig og en veninde om vi var fulde. Vi svarede self. Nej, men det var vi nok lidt alligevel. Han sagde at mig og min veninde skulle kysse for at bevise det og det gjorde vi så, min veninde sagde at han skulle kysse hende for at bevise at han ikke var fuld og så gav han hende et tantekys, bare sådan venskabeligt. Der udbrød jeg at jeg ville da også have et kys af ham og det fik jeg, han kyssede mig men blev ved med det, vi snavede og holdte rigtig tæt om hinanden resten af aftenen var vi sammen som om der var noget mellem os og vi havde det vildt hyggeligt. Da festen var slut snakkede jeg med en af hans bedste veninder som også er min veninde og hun fortalte mig at han havde sagt at jeg virkelig skulle bevise noget overfor ham hvis vi skulle få noget kørene. Det satte lidt nogle tanker i gang, for han er både sygo lækker, mega sød og en enhver pige ville falde for og så er han et år ældre end mig…
nu er det bare sådan at jeg er blevet lidt halv varm på ham og tænker virkelig på ham hele tiden, altså vi skriver sammen, men ikke sådan ”intimt” hvis man kan sige det sådan, men jeg vil gerne være sammen med ham, han har bare ikke spurgt mig og jeg ved ikke rigtig hvordan jeg skal give udtryk for at jeg gerne vil være sammen med ham eller spørge ham om det, for måske er jeg mere interesseret i ham end han er i mig og jeg ved hvordan drenge har det med desperate piger, så jeg aner ikke hvad jeg skal gøre?? please hjælp!
 
31.10.2012
Sv: kan kan ikke få ham ud af
Hej med dig.
Det virker som om at han er interesseret i dig, det du bare skla finde ud af, hvor meget?
Du skal nok lige tænke over, hvad det er du skal bevise, hvad er det han vil ha du skal gøre?
Hvis du vil ham, så er mit råd til dig, kontakt ham og snak med ham om det I lavede til festen, og spørg ham hvordan han har det med det? Det kan jo være at han slår det hen, eller måske byder han dig op til dans?
En ting er sikkert, hvid du ikke gør noget, sker der nok heller ikke noget! Du kunne jo også få en af dine veninder til at lade det sive at du er lidt vild med ham, måske bidder han på, på den måde.
Prøv at gøre noget aktivt, så får du svar.
Pia
 
05.10.2012  
Drengen der ikke tør at spring
Hej jeg er vild med en dreng fra min klasse jeg tror bare ikke at han er bøsse og kan lide mig hvad skal jeg gøre?

og jeg tør heller ikke at springe ud som bøsse jeg ved ikke hvordan at folk vil reagere på det om jeg vil blive mobbet med det, der er ikke nogen der ved det i hvert fald ikke officielt har ikke sagt det til nogen men ved ikke om der er nogen der har regnet det ud

kan i hjælpe mig?

med venlige hilsner drengen der ikke tør springe ud som bøsse :(
 
08.10.2012
Sv: drengen der ikke tør at sp
Hej med dig.
jeg kan godt forstå at du tøver lidt, det er jo en stor beslutning at fortælle det, men når nu der er sådan du har det!
Kan du evt. snakke med nogen? Har dine lokale SSP'er ikke en rådgivnings telefon hvor man kan få gode råd og ideer?
Du skal jo hele tiden huske at have dig selv med, og i det temop du er klar til!
Føles det rigtigt lige nu, eller er det den forelskelse der har sat skub i tingene?
Jeg tror at det bliver letterer for sig at betro dig til en af dine venner, som du ved har forståelse og kendskab til dig. Har du en i tankerne?
Der er også sider du kan gå ind på og få gode råd, der sidder helt sikkert mange som er i samme situation.
Du skal nok også overveje om du både "springer ud" og samtidige erklære din kærlighed? Jeg vil råde dig til at tage et skrit af gangen. Måske viser det sig, at ham du kan li' får øjnene op for dig!
Held og lykke
Pia
 
19.05.2012  
Ked af det...
Hej pia,
jeg skriver fordi jeg lige for tiden hele tiden føler mig ked af det. Jeg ved ikke rigtig hvorfor, men jeg går hele tiden og føler at jeg ikke er god nok og sådanne ting. Jeg forstår ikke rigtig hvorfor især ikke da jeg næsten lige har fået en kæreste som hele tiden fortæller mig hvor dejlig og smuk han synes jeg er. Han har sagt til mig at han synes jeg virker lidt fraværende her for tiden og jeg tror at disse følelser har skylden, men jeg ved ikke rigtig hvordan jeg skal forklare ham dem når ikke engang selv forstår dem.... jeg føler også hele tiden at min kæreste er for god til mig og helt sikkert ringer lige om lidt og slår op.... hjælp? p.S. Jeg er 15 og har fået min menstruation kan det måske have noget at gøre med harmoner?
 
14.06.2012
Sv: ked af det...
Hej med dig.
Jeg er sikker på at du er god nok, men jeg kan også godt forstå at du engang imellem føler dig usikker og ikke helt kan finde ud af hvilket ben du skal stå på. Det er naturligt at der sker en masse med din krop og sind, når du får din menses, men du bør være opmærksom på om det fortsætter, for så ville jeg råde dig til at kontakte din læge. I forhold til din kæreste, kan du jo prøve at fortælle ham hvordan du har det, måske kan I få en snak om det, måske vil det hjælpe! Der er jo også SSP på din skole, som du evt. kan tage en snak med.
Hvis nu ikke det hjælper, så skriver du igen, for jeg kan også tilbyde at snakke med dig.
Pia
 
07.04.2012  
Besværlig forelskelse
Hej, jeg er en dreng på 15, som har kærligheds-problemer.

det var fordi, jeg og nogle venner tog til en fest. Det skal siges at det er under en måned siden, jeg slog op med min kæreste. Så jeg har ikke planer om at finde en ny.
men til festen får jeg pludselig øje på en virkelig smuk pige. Som jeg bare forelskede mig i det allerførste blik. Hun dansede sammen med sin veninde, og min ven begyndte pludselig at danse med hendes veninde. Så jeg tænke at nu havde jeg chancen. Da vi mødtes, begyndte vi at danse, og vi udspurgte hinanden om navne. Men så siger hun pludselig, at hun blev nødt til at gå. Jeg tænkte selvfølgelig på, at hun nok ikke mente, at jeg var hendes type. Så hende snakkede jeg ikke mere med den aften.
men to dage senere opsøger hun mig på facebook. Hun skriver undskyld for, at hun gik, men det var fordi hun havde slået op med sin kæreste for under en måned siden. Jeg bliver utrolig glad,og skriver tilbage, at jeg kender følelsen. Den dag skrev vi meget med hinanden, og vi har skrevet siden.
men problemet er, at jeg er meget forelsket i hende. Jeg føler noget for hende, som jeg aldrig har følt for nogen anden, og heller ikke min ekskæreste har jeg haft så stærke følelser for. Måske er det bare et lille problem, men det holder mig vågen i timevis, og jeg føler, at jeg bliver nødt til at gøre noget. Vi kender jo ikke hinanden særlig godt, men jeg vil bare tage skridtet videre fra kun at være bekendte. Men jeg er bange for, at hun ikke føler sig klar til at gå ud med andre mennesker efter bruddet med kæresten. Hun bor i holbæk, og jeg bor 20 kilometer udenfor. Så har virkelig brug for nogle tips, så måske har du nogle råd?
 
13.04.2012
Sv: besværlig forelskelse
Hej med dig.
Jeg kan da godt forstå at du syntes at det er svært, men du er jo selv inde på det!
Du bliver nød til at nævne det for hende, for det holder dig vågen og fylder meget i dit liv.
Du har ret med hensyn til hvordan og om hun er klar!
Du om nogen kan sætte dig ind i det med at "slå op" og blive såret! Derfor kan du jo nævne det for hende at du selv også er "på vagt"
En ting du kan være sikker på er, at hvis du ikke gør noget, så sker der heller ikke noget!
Du kunne jo evt. prøve at sende hende en invitation på en tur i biffen eller sådan noget, så I to bare er sammen, prøv at lægge mærke til hvordan hun er og hvad hun siger m.m.
Det kan være at der viser sig noget der. Prøv at lægge ud med at du godt kunne tænke dig at komme sammen med en pige igen og at du savner det med at "være samme" læg mærke det hendes svar.
Prøv dig frem, det er mit bedste råd.
Pia
 
28.02.2012  
Drengeproblemer..
Hej pia,
jeg har et spørgsmål/problem som jeg virkelig godt kunne bruge et svar på, jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre.. jeg er forresten en pige på 16 år.
1) mit problem er at min bedste ven, som jeg har været bedstevenner med i et år nu og som jeg betragter som en bror eller en fætter, og slet ikke kunne forestille mig noget andet med, men jeg har overbevist mig selv om at han har det på præcis samme måde, men problemet er at der nu er et par stykker efterhånden der har fortalt mig at de tror han har følelser for mig, han forguder mig, gør alt for mig, hjælper mig når jeg har brug for det, men holder sine følelser for sig selv, fordi han godt ved at jeg bare vil være venner og ikke vil ødelægge det og så har jeg også en gang imellem også haft lidt følelser eller noget for andre, så det vil han ikke ødelægge, men min bedsteven har altid støttet mig uanset hvad. Hvad gør jeg? det er svært at tænke på at han har flere følelser for mig end jeg har for ham? hvordan forholder man sig til det?
 
27.03.2012
Sv: drengeproblemer..
Hej med dig.
Det er rigtigt svært i et godt venskab, når dette sker. Du kan gøre to ting,
enten kan du fortælle ham, det du har hørt at han har følelser for dig, og på den måde kan du igen fortælle ham, at du KUN ønsker at være venner!
Du kan også "opfinde" en fyr, du er forelsket i, og på den måde lade ham vide at du har følelser for en anden. Prøv at lægge mærke til hvordan han har det, nå du sger det!
Du bliver nød til at gøre noget, for du vil hele tiden tænke på det, og sætte spørgsmålstegn ved alt han gør.
Hvilken en du vælger er op til dig, i forhold til hvordan du tror det vil virke.
Pia
 
18.02.2012  
Kæresten.
Hej pia,
jeg har lige et par ting du meget gerne må svare mig på..
jeg er lidt rundt på gulvet, og ved ikke hvad jeg skal gøre..
1) min kæreste er super sød, dejlig og totalt charmerende når vi er sammen, men har det med at være ret jaloux hvad gør jeg? han blev sur på mig fordi jeg havde skrevet noget stille og roligt til en anden dreng, bare venskabeligt, og så sagde jeg bare til ham at det ville jeg da godt stoppe med hvis det var det, dette er sket 2-3 gange, men så har jeg enten senere fundet ud af, allerede vidst eller begge dele at han ikke bare har skrevet det samme, men også det der var værre til andre piger, og har sagt det til ham, men nu er det jo sket et par gange, så hvad skal jeg gøre?

2) så ved jeg også at han på et tidspunkt da han har skrevet med nogle piger har benægtet at han havde noget med en pige, og vi er altså kærester og var det også der, og jeg forstår ikke hvorfor han gør det? og hvad skal jeg gøre ved det? han ved ikke jeg ved det da det er noget jeg har fået fortalt af en anden.

kh
 
27.03.2012
Sv: kæresten.
Hej med dig.
Sikke nogt rod! Jeg vil råde jer til at sætte jer ned og få talt ud om dette her, hvis I skal videre og vil bygge på jeres forhold, så skal alt på bordret.
Hvis ikke i har tillid til hinanden , så kan det godt bliver svært! prøv at spørg dig slev om du tror på at I forbliver kærester?????
Har du og vil du invisterer tid i dette forhold, når han er dig utro? Prøv at se om I kan, og om I vil få snakket tingene igennem og da begynde på en frisk.
Held og lykke
Pia
 
06.02.2012  
Ulykkelig i-:'
Hej brevkasse! :-)
jeg er en pige på 13 år og er meget på et spil der hedder imvu. (et chatspil) jeg får massere af venner og jeg ved de er der for mig i tykt og tyndt. Men altså inde på det her spil/chat mødte jeg en fyr(d) på 17, som jeg faldt for med det samme! vi skrev sammen i et par uger og det endte med vi kom sammen over nettet. Problemet er bare at jeg kom til at sige jeg var 16 og ikke min rigtige alder :-/ men da han opdagede det blir han rigtigt skuffet og slog op. Jeg blev knust. Nu (ca. 2 måneder senere) er jeg stadig håbløst forelsket i ham men jeg kan ikke skrive til ham da han her blockeret mig... Hvad skal jeg gøre for at få ham tilbage? i-:'
han er mit et og alt :-((

kh. Mig i-:'
 
09.02.2012
Sv: ulykkelig i-:'
Hej med dig.
Jeg ville ønske at jeg kunne skrive noget andet til dig, men...... med ærlighed kommer man længst!!
Det er jo rigtigt svært for ham, når du ikke har skrevet din rigtige alder. tænk nu hvis det var dig, der chattede med en du troede kun var et år yngre end dig selv, og så viste det sig at han var 9 år!!! Hvordan tror du, at du ville have det, når du rent faktisk også kom sammen med ham og havde fortalt dine venner om det??
Det du skal tage med dig, er den oplevelse du har følt og mærket, og de konsekvenser det giver når man ikke er ærlig, og når man "lyver" sig ældre end man er!
Jeg ved ikke hvordan du kan få ham tilbage, for det virker ikke som om at han vil dig, idet du er lukket ude.... Du skal hellere bruge din energi på finde en anden og så huske at opgive din rigtige alder:)
Pia
 
Tags: alder | chat | forelsket | lyve
05.02.2012  
Alder
Hej,
jeg er en pige på 14 år. Som har et spørgsmål jeg meget gerne vil have svar på. Jeg er blevet forelsket i en dreng. Problemet er bare at han arbejder i sfo'en på min skole. Han er 18 år og selvom der er ret stor forskel synes jeg stadig at han er helt vildt sød. Dem jeg godt kan lig' er ofte 3-4 år ældre end mig og mine veninder siger også at jeg ret moden af min alder og derfor synes yngre drenge er barnlige.
er det normalt at være sammen med en som er så meget ældre end en selv??
synes han ikke bare at jeg er en lille pige?

glæder mig til at høre fra dig :)
 
09.02.2012
Sv: alder
Hej med dig.
Kærlighed har jo ingen alder, men... i dit tilfælde er det problematisk, for du er forelsket i en voksen i din sfo. Der er jo regler for sådan noget og mange sfo'er og klubber ansætter ikke så unge medarbejder, netop fordi det ofte sker at medlemmer forelsker sig i de yngre ansatte. Jeg er sikker på at ham du kan li' godt ved hvad man må og ikke må, for hvis det bliver opdaget at man er sammen med et medlem, er det fyrringsgrund! Derfor vil jeg fraråde dig at få yderliger følelser for denne her ansatte. Om han betraget dig som en lille pige, ved jeg jo ikke men det er da klart at han er "ansat" til at passe på dig!
mit råd til dig, find en som ikke arbejder på din sfo og en som ikke er 18 år, for det er altså andre interesser den aldresgruppe har!
Pia
 
02.02.2012  
Er jeg forelsket?
Hej pia.. jeg er ret i tvivl om jeg er forelsket i denne her dreng.. jeg bliver altid glad når jeg ser ham, og mit hjerte begynder at dunke hurtiger. Jeg elsker når han er ved mig men bliver samtidig lidt rød i hoved i: hvis jeg er hvad gør jeg så? han ved det ikke og det er min venindes eks?i;
og jeg ved ikke hvad jeg så skal sige til ham? jeg er bange for det ikke er gengældt :(
 
09.02.2012
Sv: er jeg forelsket?
Hej med dig.
Det kan godt være at du er lidt forelsket i ham, når du beskriver hvordan du har det.
Så.... hva' gør du nu?
Det er din venindes eks! Ville hun være ok med at du blev kærste med ham? Ville det være et problem, du kunne jo spørge? Hvis han skal vide at du har følelser for ham, bliver du nød til at fortælle/skriveeller vise ham det. Det kan jo godt være at han ikke er lun på dig, men der er den chance du må tager, hvis du vil kærligheden. Der er ikke andet at gøre end at kaste dig ud i det.
Hvilken måde der falder dig bedst, er op til dig.
Pia
 
11.01.2012  
Min dreng fra centerfest
Hej pia
jeg er en pige på 14, der har mødt en dreng til centerfest i holbæk vi dansede og kysse også den aften, vi skriver meget sammen, og jeg er begyndt og få følser for ham, han er en utrolig sød dreng. Og vi skal være sammen i weekenden også ville jeg høre om det er forkert at spøger ham om nogle ting som
1. Er det bare sjov det hele?
2 ligger du noget i det vi har?
det er nogle spørgsmål jeg har tænkt meget over og jeg pejler ikke og være pigen det er genter men jeg ved ikke hvad der er med ham men jeg smiler bare når jeg ser ham og jeg kan ikke rigtigt for ham ud af mit hoved.
hjælp mig
hilsen hende pigen som er usikker
 
09.02.2012
Sv: min dreng fra centerfest
Hej med dig.
Det er da en god ide at du vil spørge ham, og der er gode spørgsmål du stiller. Prøv at få dem ind i en af jeres samtaler, når i snakker om noget andet. Lad vær' med at stille dem som det første. Det er da også relevant, når du nu ikke er fra Holbæk, for der er jo lang vej til og hvis nu ikke han mener det.
Jeg syntes bare at du skal spørge ham, for så ved du selv besked.
 
09.01.2012  
Forelsket eller ej - kæreste e
Hej !
jeg er en 15 årig pige, der ikke kan finde ud af om jeg er forelsket eller ej. Nogle gange får jeg den fornemmesle, hvor jeg føler mig tryg, har det dejligt inden i, jeg kommer tænker andet ennd min hårde hverdag, som er en hel anden ting. Men det er kun når jeg ser og er sammen med ham.(det ikke alle jeg har det sådan med). Men jeg ved heller ikke om det bestyder, at jeg kan lide ham eller ej. Har kunnet lide han før, men det var hurtigt over igen, det var kun be grund af jeg havde sagt det til en ad min venninde, at jeg synes var dejlig og gerne vil komme sammen med ham. Min venninde blev meget overrasket og ikke viste hvad hun skulle sige.
senere samme dag, begyndte ham, jeg kunne lide, at skrive til mig over facebook og han ville så gerne have mig som ven på messenger. Sådan noget var jeg ikke vantil på det tids punkt, jeg blev også meget glad fo.Jeg tænkte, at jeg måske havde en chance til at få min første rigtige kæreste.
der gik flere dage hvor vi snakket og hyggede sig og min venninde virkede mega glad, hver gang hun så mig, altså det var jo også fint, at hun er det. Men hun var meget mere glad end hun plejede at være, og hun spurgte også tit indtil ham, jeg kunne lide.
på det tidspunkt ville jeg lide prøve, at se hun ville sige til, at jeg sagde" ikke kunne lide han længer", fordi det virkede somom de to havde snakket sammen og ikke ville sige det til mig, og det ville jeg jo gerne vide om hun havde. Pusit nok stoppede "han" også med at skrive.
det gik et halv år før vi sådan snakket sammen igen i virkeligheden mellem mig og "ham".
nu har min vennide sprugte mig, her i skoleåret, om jeg kunne lide ham, hvor jeg svarede " jeg ved det ikke" og der så min vennide lidt nedtrygt ud, da jeg sagde det, og hun har ikke sprugte min lige siden.
men det er der, at mig og "ham" vi snakker og hygger os rigtig meget, og han driller mig meget med forskelle ting. Det er jo også rigtig hyggeligt, jeg nyder at få opmærkesomligheden fra ham.
jeg er også tvivel om jeg skal gøre noget det eller om vi bare forbliver venner.
hjælp mig please!!!!

mvh
mig^^
 
09.02.2012
Sv: forelsket eller ej - kæres
Hej med dig.
Jeg kan ikke helt finde ud om om du er forelsket i ham, eller om du blot kan lide at ham giver dig opmærksomhed? På mig virker det ikke som en forelskelse, for der kan man ikke undvære hinanden, man skriver og ringer sammen hele tiden! Det virker også mere som om at det er en facebook ven, som du vil have for dig selv og ikke dele med andre. tror du ikke at din veninde er lun på ham? Ville det være ok hvis hun "gik efter ham"?
Hvis jeg var dig, ville jeg nok forblive venner med ham. På den måde er du også åben for at finde en anden kæreste, en du føler noget for.
Pia
 
07.01.2012  
Elsker jeg ham?
Hej.
jeg har en kæreste, som jeg er glad for.
men når vi ikke er sammen, så føler jeg ikke at jeg elsker ham?
er det dumt at være kærester så?
 
09.02.2012
Sv: elsker jeg ham?
Hej med dig.
Hvilke følelser er det så du har for ham?? Hvordan kan det være at de ændre sig, når I er væk fra hinanden??
Har du snakket med ham om det? Det er jo op til dig om I stadig skal være kærester, men hvis ikke du er forelsket i ham, så er der jo ikke noget at bygge videre på!
Hvis Jeg var dig, ville jeg begynde med at snakke med ham, og så se hvad der skete.
Pia
 
03.11.2011  
Er jeg vild med ham?
Hej. :)
jeg er en pige på 15 år, og jeg har skrevet med en dreng hver dag, i et halvt år nu, vi har set hinanden et par gange. Og han har sagt til mig at han sys jeg er sød og at han godt kan lide mig. Hver gang han skriver noget sødt til mig, kilder det lidt i maven, men på en måde også dårligt, jeg sys det er syndt for ham at jeg ikke ved hvad jeg føler!.. det her lyder ret egoistisk, men jeg sys ikke han er særlig køn, han er ok, men jeg sys han er sød, og man kan mærke at han ikke er ligesom mange andre drenge i den alder. (han er også 15) så jeg tænker om det måske det der gør jeg ikke kan lide ham? begrumd af hans uddsende, eller kan jeg bare ikke lide ham på den måde? jeg er lidt forvirret... Jg ved godt det er svært at svare på.. men jeg kunne godt tænke mig nogle gode råd, om hvordan jeg måske kan finde ud af det :)

mvh. S.
 
28.11.2011
Sv: er jeg vild med ham?
Hej med dig.
Du skal finde ud af hvordan du betragter ham, er han en ven eller er han noget andet?
Hvordan skal din kærsten se ud? hvilke værdier skal han have? Hvordan vil du geren have at han skal opføre sig?
Ud fra hvordan han er, hvad mangler der så?
Er det noget du kan leve med? Har du lyst til at prøve, at være sammen med ham?
Prøv at lave en liste over de ting du kan li' ved ham, og lav en liste over det du ikke bryder dig om! det kan være at du, ud fra det kan komme finde et svar på dit spørgsmål?
Håber at det hjælper.
Pia
 
09.10.2011  
Mig og min ven
Hej pia jeg hedder pernille og er 11 år og jeg kan godt lide en dreng fra min klasse men jeg ved ikke om han kan lide mig og jeg tør ikke spørge om han vil være kæreester. Hvad kan jeg gøre for at få ham til at spørger mig? hilsen pernille
p.S hvis du har mulighed kan du så sende svaret til pernille3.C@gmail.Com
 
28.11.2011
Sv: mig og min ven
Hej med dig.
Hvis du vil have at hun skal lægge mærke til dig, så må du gøre noget aktivt. Snak med ham, hæng ud, der hvor han er, lav' tinge med ham, interessere dig for noget af det han evt. går til.
Du kan jo også spørge, via sms eller mail(måske et alm. brev) ham om han kan li' dig og evt. har lyst til at komme sammen.
En tinge er sikker at hvis du ikke gør noget, sker der ingenting!
Prøv det og kast dig ud i det.
Pia
 
06.09.2011  
Hjælp mig plz
Jeg kan godt lide en pige men hun kan godt lide en anden dreng hvad kan man gøre i sådan e situtation?

mvh. Den håbe fulde
 
28.11.2011
Sv: hjælp mig plz
Hej med dig.
Hvis du vil have at hun skal lægge mærke til dig, så må du gøre noget aktivt. Snak med hende, lave tinge med hende, interessere dig for noget af det hun evt. går til.
Du kan jo også spørge hende om hun kan li' dig og evt. har lyst til at komme sammen.
Prøv det og kast dig ud i det.
Pia
 
31.08.2011  
Dreng
Hej jeg er en pige på 15 år og jeg kan rigtig godt lide en dreng men jeg ved ikke om han kan lide mig hvad skal jeg gøre for at jeg ved at han kan lide mig
 
30.09.2011
Sv: dreng
Hej med dig.
Prøv at send sms, eller lave et brev til ham. Du kunne jo også sige det til ham, men det kræver mod. Kan du ikke "hænge ud" der hvor han er og på den måde bruge lidt mere tid på ham, så han fornemmer at du er interesseret i ham, måske virker det?
Held og Lykke
Pia
 
29.08.2011  
Kærlighed
Der er en pige fra min klasse jeg er forelsked i men jeg tørre ik og spørger hinde
 
30.09.2011
Sv: kærlighed
Hej med dig.
Prøv at send sms, eller lave et brev til hende. Du kunne jo også sige det til hende, men det kræver mod. Kan du ikke "hænge ud" der hvor hun er og på den måde bruge lidt mere tid på hende, så hun fornemmer at du er interesseret i hende, måske virker det!
Held og Lykke
Pia
 
27.08.2011  
Personen
Hej! jeg er været forelsket i en dreng i 1 år. Og jeg tør ikke at sige det til ham hvordan skal jeg sige det til ham?
 
30.09.2011
Sv: personen
Hej med dig.
Prøv at send sms, eller lave et brev til ham. Du kunne jo også sige det til ham, men det kræver mod. Kan du ikke "hænge ud" der hvor han er og på den måde bruge lidt mere tid på ham, så han fornemmer at du er interesseret i ham?
Held og Lykke
Pia
 
21.06.2011  
Hej pia (:
Ja, det startede med at jeg var til en privat fest hos min bedsteveninde i herlev (stor københavn), ca. En time fra mig af (:
men der var så en heelt vild sød dreng vi snakkede rigtig godt sammen og til sidst endte med vi lå alene i en dobbelt sofa, og lå og kyssede/snavede og vi sagde smukke, frække og skat til hinanden og blev ved længe og så gav vi hinanden hand-job, det var en rigtig dejlig aften, og er næsten sikker på at hvis vi havde nogen kondomer havde vi ogs sex, men det har nu ikke noget med det at gøre, mit spørgsmål er faktisk...
ja, jeg holder allered af ham med tror du han føler det samme for mig? og tror du, udfra mir referat af sftenen at der nogen sinde vil bliver mere mellem os?

det hele skete d. 18/6-2011, og vi skriver skat til hinanden, men der er jo en time imellem os, men for mig sætter afstanden ingen grænser (:

plss, hjælp mig (:
 
28.07.2011
Sv: hej pia (:
Hej med dig.
Den eneste der kan give dig et svar, er ham!
Det luder som om at I begge er vilde med hinanden, men for at det skal blive til mere og at I evt. bliver kærester, ja så skal I jo snakke sammen og lade hinanden vide hvordan, og hvilke følelser I har for hinanden.
Aftand kan selvfølgelig godt blive et problem, men lad nu tiden vise det.
Sms til han og foreslå at I møde, evt. halv vejs, så kan du jo se om han stadig vil dig.
Pia
 
18.06.2011  
Følelsesmæssig misbrug...
Hej heidi.
jeg har lige været til eksamen om ''kærestevold'', hvor jeg gav tre foreksempler om kærestevold og det var fysisk, seksuelt og følelsesmæssig..
jeg har en kæreste, som jeg har været sammen med i otte måneder.
han har altid været meget jaloux, men det er blevet så ekstremt at jeg ikke må gå til fester fx, jeg må slet ikke være i kontakt med nogen. Det er som om han isolerer mig fra mine venner og familie...
han har taget styrningen over mig, føler jeg.
vi er altid oppe og skændes, vi har haft sindsyge skænderier, hvor jeg har låst mig selv inde på et toilet, fordi jeg var bange for at han ville slå mig.
han er rigtig skræmmende, når han bliver sur.
han har sparket mig, låst mig ude fra et hus i sverige, da mig og ham passede hans fars hus, han har slået mig.
jeg snakker ikke med nogle af mine veninder mere, heller ikke min mor, som jeg har haft alting med.
før var jeg en glad pige, men jeg er ikke den samme mere, jeg gider ikke lave noget, jeg er altid indenfor.
men alligevel elsker jeg ham stadig?
jeg plejer ikke at være typen som finder mig i det..
jeg ved ikke hvad jeg skal gøre.
jeg ved ikke hvad jeg skal gøre..
 
28.07.2011
Sv: følelsesmæssig misbrug...
Hej med dig.
Jeg kan godt forstå at det er svært for dig, du er i klemme mellem ham og "dit andet sociale liv" Du skriver at han har taget styrningen, det betyder at du har mistet kontrollen! Det er ikke godt og det er ikke sundt! Kan du på sigt leve med det? Tror du på at han vil forandre sig, eller der det dig, som skal lave dig selv om??
Du skal ikke gå og være bange, ej heller ændre dig, du skal have en kæreste der holder af dig som den du er og en som vil give dig frihed til at mødes med dine venner! IKKE en som er jaloux. Kærlighed kan overvinde meget, men i dit tilfælde er den ved at dø! Hvor er den "søde" fyr du forelskede dig i? Tror du han kommer tilbage? Tror du på jer to?
Tænk over de spørgsmål jeg har stillet dig, derigennem kan du måske finde svaret!
Held og lykke, og skriv endelig igen hvis du får brug for det.
Pia
 
13.06.2011  
Han har ik tid! :o
Hej jeg er en pige på 15 snart 16, og jeg har en kæreste. Vi har været sammen lidt over en månde, men vi har ikke rigtig være sammen, kun 3 gnagen, og han siger altid at han ik lige har tid, for så skal han lige til træning og sådan lidt.
- og jeg ved ikke hvad jeg skal sige til han, kan du hjælpe mig?
og tak for hjælpen.

hilsen mig :)
 
28.07.2011
Sv: han har ik tid! :o
Hej med dig.
Jeg vil råde dig til at få en snak med ham, du bliver nød til at sige til ham, at du ikke helt kan forstå ham! Vil han være sammen med dig eller ej?
Er det en dårlig undskyldning han kommer med, for at undgå at sige det til dig?
Du skal bede ham om et ærligt svar!
På den måde kan du få vished om han vil dig eller ej.
Pia
 
22.05.2011  
Forelsket
Hej jeg er en pige på 14 mit problem er at jeg er blevet forelsket i min 19 årige træner, og har ingen anelse om hvad jeg skal gøre..... Pleas hjælp mig
 
10.06.2011
Sv: forelsket
Hej med dig.
Du er 14, han er 19, det er 5 år!
I er for det første på to forskellige udviklings niveauer, og har efter mit bud, forskellige interesser, og så er der jo lige problemet med at han er din træner.
Nu kender jeg jo ikke holdningen i jeres klub, men vil gå ud fra at det ikke er noget som klubben vil have, da det giver problemer. Har han også et godt øje til dig? og hvilke ting er det du er blevet forelsket i? Kunne du finde ud af om det er forholdet som træner eller blot til ham som person?
Normalt ville jeg sige at du burde fortælle ham det, eller prøve at finde ud om, om han har det på sammen måde. Men fordi han er din træner ville jeg nok ikke gøre det, og forsøge at finde en anden at kaste min kærlighed over.
Pia
 
  1  2  


Senest opdateret 23.12.2017 10:56 af MH