Brevkasse: Venskab og Kærlighed
Mille Martha Hjort besvarer spørgsmål inden 7 dage.
 

NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.

.

 
Har du brug for et godt råd.
Går du og tumler med spørgsmål, omkring venskab og kærlighed du ikke kan få svar på, så har du chancen her. Skriv til Mille Martha Hjort som på bedste vis vil forsøge at hjælpe.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
Mille
 
 
Vis alle gnisten
19.05.2012  
Ked af det...
Hej pia,
jeg skriver fordi jeg lige for tiden hele tiden føler mig ked af det. Jeg ved ikke rigtig hvorfor, men jeg går hele tiden og føler at jeg ikke er god nok og sådanne ting. Jeg forstår ikke rigtig hvorfor især ikke da jeg næsten lige har fået en kæreste som hele tiden fortæller mig hvor dejlig og smuk han synes jeg er. Han har sagt til mig at han synes jeg virker lidt fraværende her for tiden og jeg tror at disse følelser har skylden, men jeg ved ikke rigtig hvordan jeg skal forklare ham dem når ikke engang selv forstår dem.... jeg føler også hele tiden at min kæreste er for god til mig og helt sikkert ringer lige om lidt og slår op.... hjælp? p.S. Jeg er 15 og har fået min menstruation kan det måske have noget at gøre med harmoner?
 
14.06.2012
Sv: ked af det...
Hej med dig.
Jeg er sikker på at du er god nok, men jeg kan også godt forstå at du engang imellem føler dig usikker og ikke helt kan finde ud af hvilket ben du skal stå på. Det er naturligt at der sker en masse med din krop og sind, når du får din menses, men du bør være opmærksom på om det fortsætter, for så ville jeg råde dig til at kontakte din læge. I forhold til din kæreste, kan du jo prøve at fortælle ham hvordan du har det, måske kan I få en snak om det, måske vil det hjælpe! Der er jo også SSP på din skole, som du evt. kan tage en snak med.
Hvis nu ikke det hjælper, så skriver du igen, for jeg kan også tilbyde at snakke med dig.
Pia
 
17.04.2011  
Kørt fast ?
Hej. Min kæreste og jeg har været sammen i halvandet år nu og sidste weekend da vi var samme snakkede han om at slå op. Det gjorde mig utrolig ked af det og da jeg spurgte hvorfor han ville det sagde han at han skam stadig elskede mig, men han følte vi var kørt fast. Hvordan kan vi finde gnister igen og tilføre lidt spænding i forholdet? hotel ophold eller hvordan?

kh the fighter

ps. Vi er begge 18
 
02.05.2011
Sv: kørt fast ?
Hej med dig/jer.
Finde gnisten igen, jeg vil nok begynde med at finde ud af hvorfor den er forsvundet og hvordan I havde det, da det gik godt.
På den måde har I noget at snakke om og gå ud fra. Er i begge interesseret i at få det til at fungere igen?
Snak med ham og tag' kampen op.
Held og Lykke
Pia
 


Senest opdateret 23.12.2017 10:56 af MH