ForsideFørste uge af sommerferieAnden uge af sommerferien10. kl.Information om 10. klasseKommende elev i 2020-21?Valg af fagpakke10EUDBusinessKunst & designKulturen kalderSport & sundhedSundhed, omsorg og livTech & scienceUd i verdenElev fra anden kommuneSkoleferieplanYderligere info 2019-20SkolekortSygdom & fraværUU-vejledningElevloginLæringscentretDanskEngelskMatematikTyskFysikOSOLærerloginInternationaliseringeFamily 4UEUneedsUUddannelsessystemerREFROEntreprenørskab10PlusUngdomsklassenUngdomsskoleUngdomsskole/holdoversigtSommerferieaktiviteterKnallertkørekortBetaling til holdGenerelle oplysningerOm UndervisningenTil undervisereJagten 20207'eren 2020UngdomsklubberAfd. Holbæk byVestergadeFritidscentretLadegårdsparkenAfd. KatrinedalSvinningeAfd. SkovvejenKlubben i JyderupKlubben i JernløseAfd. KildedamKlubben i VipperødKlubben i TølløseKontaktpersonerOm UngdomsklubberneUngkort og UngfestNetværksklubberSSPSSPArbejdsgrundlagTematikkerTyveriVold og truslerMobning og chikaneRusmidler og misbrugKriminalitet genereltSociale medierRadikaliseringStraffeattesterLinksKontakt SSPKreds- og lokalrådDe 4 Netværkget2sportDAMGrejbankUdlejning og reglerHvad er en grejbankTelte m.mKano,Kajak & udrustningDiverse udstyrKontakt vedr. GrejbankUngdomsrådKontaktKontakt osBestyrelseInterntOm osBrevkasserSSP og KriminalitetCorona / COVID-19Sex og SundhedVenskab og kærlighedMig og min famlieMisbrug og stofferUddannelse og ErhvervLinks til rådgivningSpørgsmål og kommentarerEnglish
Share on facebookShare on twitterNotify a friendPrint page

Brevkasse: Venskab og Kærlighed

Mille Martha Hjort besvarer spørgsmål inden 7 dage.
 

Har du brug for et godt råd.

Går du og tumler med spørgsmål, omkring venskab og kærlighed du ikke kan få svar på, så har du chancen her. Skriv til Mille Martha Hjort som på bedste vis vil forsøge at hjælpe.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
Mille
 
 
Vis alle konflikter
18.02.2012  
Kæresten.
Hej pia,
jeg har lige et par ting du meget gerne må svare mig på.

jeg er lidt rundt på gulvet, og ved ikke hvad jeg skal gøre.1
1) min kæreste er super sød, dejlig og totalt charmerende når vi er sammen, men har det med at være ret jaloux hvad gør jeg? han blev sur på mig fordi jeg havde skrevet noget stille og roligt til en anden dreng, bare venskabeligt, og så sagde jeg bare til ham at det ville jeg da godt stoppe med hvis det var det, dette er sket 2-3 gange, men så har jeg enten senere fundet ud af, allerede vidst eller begge dele at han ikke bare har skrevet det samme, men også det der var værre til andre piger, og har sagt det til ham, men nu er det jo sket et par gange, så hvad skal jeg gøre?

2) så ved jeg også at han på et tidspunkt da han har skrevet med nogle piger har benægtet at han havde noget med en pige, og vi er altså kærester og var det også der, og jeg forstår ikke hvorfor han gør det? og hvad skal jeg gøre ved det? han ved ikke jeg ved det da det er noget jeg har fået fortalt af en anden.

kh
 
27.03.2012
Sv: kæresten.
Hej med dig.
Sikke nogt rod! Jeg vil råde jer til at sætte jer ned og få talt ud om dette her, hvis I skal videre og vil bygge på jeres forhold, så skal alt på bordret.
Hvis ikke i har tillid til hinanden , så kan det godt bliver svært! prøv at spørg dig slev om du tror på at I forbliver kærester?????
Har du og vil du invisterer tid i dette forhold, når han er dig utro? Prøv at se om I kan, og om I vil få snakket tingene igennem og da begynde på en frisk.
Held og lykke
Pia
01.01.2012  
Er så frustreret!
Hej pia

jeg har gået i parallelklasse med en pige, som aldrig var særlig venlig overfor mig, selvom jeg aldrig havde gjort hende noget.Ii alle de år jeg har gået i folkeskole, har hun gjort ting, som har fået mig til at føle mig alene og til tider klam.Shun skulle hver morgen, tilfældigvis lige gå ind i mig med hendes skulder hvis jeg sad på min plads, eller også gav hun mig et ondt blik.;de "små" ting har haft en negativ effekt i min skolegang, hvor jeg altid har været tilbageholdende i timerne, selvom jeg godt kunne finde ud af det, men var bange hun ville komme med en dum kommentar, så derfor turde jeg ikke.der var også en episode i 8kl.Rhvor min lærer i samfundsfag brugte en af mine afleveringopgaver, som eksempel på hvordan en god opgave skal være og indeholde, og det blev hende pigen sur over og sagde "nu er det jo ikke kun .N.E.U. Aer kan finde ud af det, jeg har da lavet en der var meget bedre", og lærerne sagde aldrig noget når hun med kommentarer som disse, som hun ofte gjorde, ikke kun mod mig men også andre.Edet gjorde mig virkelig ked af det, og har flere gange grædt over de ting hun har sagt eller gjort i mod mig, eller hvis jeg har taget hende i at bagtale mig, som jeg har gjort mange gange.Inu er hun så heldigvis flyttet, så jeg får 9 klasse uden at hun mobber mig, og det er så skønt! mine karakterer er steget meget, og jeg er blevet en af de mest mundtlige i hele min klasse, og jeg får meget ros fra mine lærer.S
her er så de to problemer som jeg er frustreret over:
mine veninder ved godt jeg ikke kan lide hende, og ved også godt hvor grimt hun snakker om mig, men alligevel leger de bedste veninder med hende hver gang vi møder hende, selvom de også selv siger at de heller ikke bryder sig om hende, og de ting har gjort mod mig, og jeg føler virkelig bare, at jeg bliver stukket i ryggen af min aller bedste veninder, fordi de er så sukkersøde overfor hende.Ajeg vil selvfølgelig heller ikke have at de skal blive uvenner med hende, men når de selv siger de ikke bryder sig om hende, og den måde hun taler om andre folk på, så sårer det mig at de så ikke viser det overfor hende.Rjeg har flere gange prøvet, at spørge hvorfor de er så søde mod hende, og er så gode venner med hende, når i alligevel snakker det dårligt om hende bag hendes ryg, og det kan de aldrig svare på.Vså hvad skal jeg gøre ved det, for hvis de gerne vil være veninder med hende, så er det deres valg, men de beskriver jo overfor mig som om de slet ikke kan foredrage hende?
mit sidste spørgsmål er, at hver gang jeg går ind på hendes facebook profil, så føler jeg mig klam og grim, fordi hun er så køn, og jeg har gjort så jeg ikke ser hendes ting på facebook længere, men en gang i mellem knækker filmen for mig, og så er jeg nød til at tjekke hende profil, og jeg bliver så ked af det og misundelig på hendes udseende.. hvad kan jeg gøre for ikke at føle sådan?
 
09.02.2012
Sv: er så frustreret!
Hej med dig.
Jeg kan godt forstå at du syntes at det er svært, og at det har været hårdt!
Hvis du skal videre, vil jeg foreslå at du slår en streg over det og lægger alt bag dig. Du skal ikke bruge energi på hende mere. Nu er hun ikke længere i din klasse, NYD DET.
Nu er hun ikke så tit i den omgangskreds, NYD DET. At dine veninder snakker med hende, er deres valg, lad vær med at gå ind i det(hvis du altså kan) Du skal ikke tjekke hendes facebook, prøv at fjerne hende fra dine tanker og dit liv. Gør dig selv en tjeneste, hvar gang du tænker på hende eller andre taler om hende, så tænk på en god oplevelse, en sød fyr, en tinge du har fået ros for osv. Lad vær' med at lytte når dine veninder snakker om hende eller med hende. På den måde kan du få skubbet hende ud af dit liv. Lad' ikke hende tager kontrol, men tag' den selv. Brug ikke din energi på hende, brug den på nogen/noget du i stedet kan li'.
Håber at det kan hjælpe lidt.
Husk på at hun fylder kun så meget, som du giver hende lov til at fylde i det liv.
Det er dig der bestemmer over dit liv..... Dig der sætter dagsordnen.
Pia
06.08.2011  
Må lyve for vennerne, begrund
Hej..:-)

jeg har en rigtig sød kæreste, som jeg elsker og holder af.Vvi var engang rigtig meget sammen med min omgangskreds, så han lærte mine mennesker at kende.Si starten kunne han godt lide dem, men fordi han er et år ældre og måske lidt mere moden, så er de ikke lige hans typer og nok ikke dem han ville vælge at være sammen med.Sdet synes jeg også er fint nok, men både ham, mig og alle de andre har efterhånden været sammen i rigtig lang tid, hvor vi hygger os, og derfor ved jeg heller ikke hvordan jeg skal forklare mine venner at min kæreste ikke gider med til alt det vi laver mere.Kfor jeg vil ikke fortælle dem grunden, og det må jeg heller ikke for min kæreste.R.O men jeg bliver også ked af det når han nu i sidste måned fortalte at han ikke kunne lide min bedsteven, eller den type han er.Emin kæreste og ham er nok også rigtig forskellige, men han har aldrig gjort ham noget så jeg synes det lidt underligt at han skal gå og være sur hvis min bedsteven nu er sammen med os.Njeg er da også tit sammen med nogle som ikke lige er min kop te, men jeg smiler da alligevel. Hen nu her igår fortæller han mig at han heller ikke bryder sig om min bedsteveninde.Dså jeg blev selvfølgelig ked af det, for jeg kan ikke se hvad det er de gør galt.Nmen når jeg forklare de her ting, lyder han også rigtig dum fordi han ikke kan lide mine nærmeste.Emen der er selvfølgelig også mange af mine venner, som han synes er fine nok..M men det bare dem jeg holder aller mest af han ikke kan lide, og det svært for mig at skulle håndtere det, når min bedsteveninde eller bedsteven spørg om vi alle sammen skal være sammen.Enu er jeg begyndt at lyve overfor dem, begrund af min kæreste..Sog jeg har aldrig løjet overfor dem før, så det gør rigtig ondt indeni.I. Kå jeg ved ikke hvordan jeg skal forklare min kæreste det.Lfor jeg vil rigtig gerne have at han i hvert fald fortæller min bedsteveninde hvad det er hun gør galt nogle gange, for hun kan jo ikke vide det hvis hun ikke får det fortalt..Jmen det vil han ikke, så har du nogle råd om hvad jeg kan sige til ham, og hvordan jeg undgår at lyve for mine venner?

hilsen pigen.
 
28.11.2011
Sv: må lyve for vennerne, begr
Hej med dig.
Det er ikke en god situation du sidder i, du begynder at gøre ting, som du ellers ikke ville. Du er i klemme mellem din kærsete og dine venner. Der er et ordsprog, man kan ikke både puste og have mel i munden. Det kan du heller ikke, derfor skal du overveje hvordan du tacker det. Det er godt nok dig der er i midten, og derved også dig der skal tage stilling til det som skal ske. Du er selv inde på at du bliver nød til at snakke med ham, for at fortælle ham om det, det gør ved dig, når han vælger dine venner fra!
Det bliver ikke bedre, sikkert blot værer, derfor skal du nok ikke vente far lang tid. Tænk dig, hvis dine venner tager dig i at lyve? Hvad tror du de gør? Vælger de dig fra på grund af ham?
Valget er dit, og hvordan du gør, er op til dig.
Pia
16.10.2011  
Jeg har et stort problem!
Hej jeg, er en pige som har et stort problem, med en veninde, eller faktisk to veninder..

det startet i sommerferien, hvor jeg var bedsteveninder med en der hed cecilie, og det havde vi vi havet i 3 månender eller sådan noget.

så valgte vi at havde en pause, men jeg tro hvorfor vi valgte ikke at være bedsteveninder mere, var fordi at vi slet ikke havde set hinanden i særlig lang tid.også begyndte dig en masse problemer, med at alle de fleste af min nærmeste veninder blev sure på mig.E.
Hså jeg havde ikke nogen rigtig støtte fordi de kun havde hørt historien fra hendes side og ikke min.E
et stykke tid efter, begyndte hun med at skrive til mig igen om at hun savnet mig og hun gerne vil være bedsteveninder med mig igen, så sagde jeg ja, jeg havde ikke nogen computer med eller noget, så jeg kunne ikke se hvad der skete inde på facebook, men min mobil havde noget det hvor jeg godt lige kunne komme ind og se, og der opdaget jeg så at hun var osse var blevet bedsteveninder med, hende den anden, som jeg har kendt hele min barndom.Sogså skrev jeg så til hende ida som hende den anden pige hed, om hun var blevet bedsteveninder med hende, og det sagde hun ja til.J så skrev jeg at jeg osse var bedsteveninder med hende.Iog den skal lige siges at jeg blev spurgt før hende.T men så sagde hun at hun ikke troet på det, og det var bare noget jeg sagde for at havde en bedsteveninde, og alt muligt.V men imellem tiden havde hun osse blevet bedsteveninder med en tredje.Tså vi kunne ikke forstå noget.Defter et stykke tid fandt de så ud af at hun løj, og at hun valgte mig fra, som hun lige havde spurgt.N også blev jeg jo sur, men igen var der ikke nogen der støttet mig.Ojeg følte ikke at der var nogen der holdte af mig!:-( jeg har siddet hjemme på mit værelse, mange dage og bare grædt og grædt.Uogså var sommerferien ligesom slut, og det hele var slet ikke som det plejet, at være.D men jeg har osse snakket meget med min mor om det, hun har været den støreste hjælp.Emen så ida, og cecilie de var bedsteveninder, også skrev jeg ti ida som jeg plejet hej:-), og så skrev hun hej med et spørgsmåltegn, også kom vi op og skændes, hun skrev til mig at jeg var klam, og jeg var klam imig selv, og altmuligtt grimt om mig.Ejeg blev sur og skrev noget som jeg fortryder rigtig meget, jeg sagde at hun ikke kan være det bekendt og at det her venskab er slut nu..Jså begyndte hun med at sige altmuligt med at jeg havde smidt hende uda af mit liv.Hmin mor syntes at det var nok nu og kørte mig hjem til hende der cecilie, vi snakket om det, og blev okey veninder igen. Sller jeg troet vi var veninder igen.D
når men så hende der ida, hende havde jeg kendt langttid, oog jeg kunne ikke undværre hende, eller noget.Uså skrev hun til mig at hun vil havde en kæmpe pause, fra mig, og at jeg bare skulle lade hende være.,jeg sagde så til hende at vi skulle tage den faceface, og det gjorder vi så. Hi snakket og sagde det var noget latterligt noget..Pet hele var ved at falde på plads, men jeg kunne mærke på dem at de ikke gad mig elller noget. Teg kunne cecilie kode til facebook, og jeg tog chancen og tastet den ind.Djeg kom ind på hendes side, også fik jeg lidt dårligt, og det tog mig tid, men jeg gik så ind og så hvad hun havde skrevet om mig sammen med hende der ida, jeghar taget bbilleder af det, og jeg havde ikke troet det om hende!, hun skrev feks.Aat jeg var klam so, og at hun aldrig nogensinden vil komme tilbage til mig, for så dum var hun ikke, og jeg bare skulle fucke op i helvdet, og jeg troet vi var gode veeninder, men så så jeg at hun havde skrevet at jeg bare var der og vi ikke var veninder.D.Ogal det gjorder ondt!, men jeg kom videre også skrev jeg til hend om hun nogensinden havde kaldt mig det og så skrev hun ja, men så havde hun fandt ud af det, og så begyndte hun helved bare igen.M.Ejeg tro aldrig det vil blive det samme igen, og jeg går bare her hjemme, fordi dem over i skolen vil ikke havde noget med mig at gøre, selvom hende der cecilie næsten lige er kommet ind i klasse.E.Dde ved ikke at jeg har været inde på hendes profil, men de vil heller hende ind mig:-/

undskyld hvis der er lidt stavefejl.-
jeg håber virkelig du kan hjælpe mig, fordi jeg kan ikke klare det mere!!:-(
tak på forhånd ...
 
28.11.2011
Sv: jeg har et stort problem!
Hej med dig.
Sikke en historie, og sikke noget du har været igennem. Jeg kan godt forstå at du gerne vil have en bedste veninde, men hun skal være en som du kan stole på, en som du har det godt med, en som ikke taler og skriver bag din ryg!
Min råd til dig;
brug ikke mere tid på dem, åben dine øje og prøv at kigge ud i verden og på den måde få øje på en ny, eller flere bedste veninder. Du er så meget rodet ind i "det gamle veninde pjat" at du slet ikke har forsøgt at finde andre. De piger giver dig ikke energi og venskab, de gør det modsatte. Slet dem fra dig liv, og lad dem ikke styre det. De kan sige hvad de vil, kun dig og dem du kender, ved om det er sandt! Drop det med facebook, og lad vær med at gå ind på hendes side, det er spild af tid.
Kan du evt. prøve at finde en ny veninde ved at gå andre steder hen, end du plejer?
Husk at det er dit liv, det og det skal du ikke spilde på den måde.
Held og lykke i jagten
Pia
01.06.2011  
Hjælp med kæreste og veninder.
Hej pia..jeg står i dilemma, da jeg er vildt forelsket i en fyr og har været det i 3 kvart år.Gog han har det på samme måde, men sidst vi var kærester skuffede han mig virkelig meget :-( han var mig utro men mine følser har stadig holdt ved de 6 måneder vi har været uvenner.Aså nu har jeg tilgivet ham, og vi er begyndt at have lidt kørende igen.Rjeg kommer fra en lidt "fint" hjem.Khvor han kommer fra en roddet bondegård, og han forældre er skilt.Than mener at det er for "fint" nogle gange, når han er hjemme hos mig.E så han bliver flov over det.Nmen jeg har intet i mod at han kommer fra en anden type familie end mig, men det røre åbenbart ham meget.R
mine veninder kan ikke lide ham fordi han sårede mig sådan sidst, så jeg er også bange for at miste dem hvis vi begynder aat blive kærester igen.
E
så mine spørgsmål er:
hvorfor betyder det så meget for ham at jeg kommer fra en lidt "finere" familie end mig?

kan jeg godt risikere min egen sårbarhed for at være sammen med ham igen?

skal jeg lade værre på grund at mine veninder?
håber du vil hjælpe mig! :-)
 
10.06.2011
Sv: hjælp med kæreste og venin
Hej med dig.
Ja hvordan skal du vælge og på baggrund af hvad? Ham du godt kan li' kender du jo, på både godt og ondt! Dine veninder går jeg ud fra at du har haft i rigtigt lang tid, og I kender hinanden og har været igennem meget sammen.
Måske kan du lave en liste hvor du skriver det gode og dårlige du kommer i tanke om hos dine veninder og din ekskæreste. Måske giver det dig et billede af i hvilken retning du skal, og hvem du skal vælge!
Hvorfor han har det svært ved at du kommer fra et fint hjem, det må du spørge ham om. Måske kan det hænge sammen med at du/I har noget han aldrig har haft, og som han måske gerne ville have. Der kan være mange forklaringer, men kun den han giver, vil give dig det svar du har brug for.
Pia
01.06.2011  
Mine veninder og ham jeg er fo
Jeg er en pige på 13 der efterhåneden har haft mnge kærester.Emen der er en jeg er meget mere forelsket i end jeg nogensinde har været før. Han har såret mig virkelig dybt før, og der droppede jeg ham.Imen mine følser har været der gennem det halve år hvor vi ikke har snakket sammen.Hjeg har haft mange drømme om mig og ham, og jeg er kommet frem til at tilgive ham, og vi er begyndt at have lidt kørende igen.Dmine veninder kan ikke lide ham fordi han er som han er.Gjeg er bange for at de dropper mig hvis jeg begynder at blive kærester med ham igen.J hvad skal jeg gøre? knus en fortvivlet pige :-(
 
10.06.2011
Sv: mine veninder og ham jeg e
Hej med dig.
Ja hvordan skal du vælge og på baggrund af hvad? Ham du godt kan li' kender du jo, på både godt og ondt! Dine veninder går jeg ud fra at du har haft i rigtigt lang tid, og I kender hinanden og har været igennem meget sammen.
Måske kan du lave en liste hvor du skriver det gode og dårlige du kommer i tanke om hos dine veninder og din ekskæreste. Måske giver det dig et billede af i hvilken retning du skal, og hvem du skal vælge!
Pia
16.04.2011  
Hej pia..
Hej ..
jeg er en pige på 14 år der har været sammen med min kærste i 3-4 måneder nu vi er rigtig glade for hinanen og han er bare dejlig! jeg elsker ham!
mine forældre har os mødt ham og de synes han virker flink osv.Edet betyder meget for mig. O
mig og min kærste vil rigti gerne prøve at sove sammen ikke fordi vi vil bolle eller noget, vi vil bare prøve at sove samn.G
men jeg må bare ikke før jeg er 15 jeg fylder 15 om nogle måneder og aner ikke hva jeg skal gøre for tænk hvis ikke jeg er sammen med min kærste der jeg har snakket med mine forælder om vi ikke går i seng sammen men jeg må alligevel ikke og det gør mig irriteret.Emig og min kærste er enig om det for tidligt at være i seng sammen det har vi snakket om han er et år yngre end mig hva skal jeg gøre har ikke lyst til at være uvenner med mine forældre jeg vil bare sove sammen med min kærste
 
02.05.2011
Sv: hej pia..
Hej med dig.
Du gør klogest i at respekterer det dine forældre har sagt, og vente de 2 måneder, det er jo ikke så lang tid!
Det bliver rigtigt svært for dig, hvis du går imod deres ønske, og især hvis du går bag om deres ryg, for så kan de jo ikke stole på dig, og så bliver det svært i fremtiden!
Din søde kæreste skal nok vente på dig og til du får lov.
Pia
16.03.2011  
Min skinhead kæreste.
Hey pia
jeg har fået en kæreste som jeg holder så ufatteligt meget af han er sød og sjov og han fulender mig helt kort sagt jeg elsker ham!!!.


men han har også været hjemme hos mig - og der skal det siges at han er skinhead han er ikke nazist men bare traditionel skinhead- og første aften han var hjemme hos mig var ingen succes da min forældre så ham første gang gik han bare i sit almindlige tøj - dvs.Ndoc martens støvler, bomber jakke og meget kort hår for min dejlige kæreste er ikke skaldet - gloede de meget på ham min far virkede som om han godt kunne lide min kæreste men min mor begynte at spørge ind til hvad har politiske holdninger var og hans videre uddanelse, han svarede ærligt som det var og det fik mor til at "zip it" min kæreste var sød og høflig og sprugte om han skule hjælpe med noget.S

her er mit spørgsmål: min perfkete og dejlige kæreste "og hans slags" som min mor sagde har flere gange været grunden til dårlig stemmning hjemme hos mig skal jeg blive ved med at holde fast i min kæreste selvom det er dømt til at give mage flere skænderrier og jeg er så træt af at skulle skændes med min mor over min dejlige kæreste?

please hjælp.
 
25.03.2011
Sv: min skinhead kæreste.
Hej med dig.
Det er ærgeligt for dig, for du er sat lige midt i mellem. Du kan jo evt. prøve at fortælle dem det, for at de skal forstå hvordan du har det! Dine forældre må jo også huske på at de skal møde og acceptere dem du vælger at være kæreste med, for ellers ender det med at du holder tingene for dig selv og at de i sidste ende ikke ved hvad du foretager dig. Hvis du elsker din kæreste, så hold fast i ham og prøv at få lavet aftaler mellem ham og dine forældre, så I alle kan være sammen uden at der bliver problemer. Dine kæreste kunne også prøve at tilsasse sig lidt, så dine forældre og ham kunne mødes på midten, til ære for dig.
Håber at det hjalp lidt.
Pia
10.01.2011  
Mobning..
Hej jeg er en 13 årig pige som bliver mobbet. Jeg flyttede skole for et år siden pga.Mmobning men dem fra min gamle skole mobber mig stadig! det vil bare ikk lade mig være.Vhvis de ser mig på gaden griner de ad mig og sender mig blikke. Le laver oss telefonfis med mig og laver rygter om mig.Gjeg prøver virkelig at ignorer det men de er begyndt at blive venner med dem på min nye skole.Eså de er oss begyndt at mobbe mig.Bde mobber mig med at jeg er genert og har dårligt selværd, hvilket bestemt ikk hjælper mig med at få det bedre med mig selv.Ijeg kan virkelig ikk klare det mere jeg har en veninde på min gamle skole som beder dem om at stoppe men de bliver ved og jeg kan ikk klare det mere! jeg flyttede fordi jeg ville væk fra dem og fordi jeg ville ha' at de skulle lade mig være.Rmen de bliver ved og jeg kan bare ikk klare det mere! hvad skal jeg gøre?
 
24.01.2011
Sv: mobning..
Hej med dig.
Ja jeg tænkte nok at det også var der der skrev før, igen vil jeg tilbyde dig det hold som Ungdomsskolen har. Er du i klemme? På dette hold, vil du være sammen med andre unge som også har noget de går og tumler med! Du vil endvidere få redskaber som gør at du kan klare de ting og prøvelser du bliver udsat for. Prøv at læse mere om holdet på lystavlen under Ungdomsskolen. Hvis du har lyst til det, kan vi aftale at du bliver ringet op af underviseren som vil snakke lidt med dig, blot for at du kan finde ud af om det er noget du har lyst til.
Hvis du nu slet ikke har lyst til det, vil jeg råde dig til at kontakte den vejleder som der er på din skole, måske kan han eller hun hjælpe dig. Det er altid godt at fortælle andre om ens problemer, for på den måde kan man få hjælp. Du kan evt. også bruge din klasselærer, som jeg er sikker på vil støtte dig og som jeg mener burde vide hvordan du har det!
Pia
15.11.2010  
Uvenner....
Hej, jeg går i en klasse hvor vi har et rigtig dårligt sammehold! pigerne og drengene skændes konstant, men alligevel vil man gerne blive "godkendt" af de "seje drenge.Uquot; igår kom jeg op og skændes med en af de "seje" drenge, og selvom det var ham der var en rigtig idiot og jeg bare forsvarede mig selv, så følte jeg alligevel at jeg skulle sige undskyld så jeg ikke blev uvenner med ham.Amen hvad får jeg ud af at være venner med ham? han behandler mig alligevel rigtig dårligt i skolen! jeg er ikke en der kan lide at have konflikter eller at nogen ikke kan lide mig.Mmen skal man alligevel stå op for sig selv eller bare være sød imod en som aldrig kommer til at respektere mig? hvad gør jeg? :s
 
30.11.2010
Sv: uvenner....
Hej med dig.
Du skal vælge dine kampe, og finde ud af, hvem du bakker op, og om det giver mening.
Kan du ikke snake med din klasselærer om at gøre noget, det er jo også i hans/hendes interesse at klassen trives.
Pas på dig selv.
Pia
 

NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.

.Senest opdateret 01.04.2019 18:25 af MH