Brevkasse: Venskab og Kærlighed
Mille Martha Hjort besvarer spørgsmål inden 7 dage.
 

NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.

.

 
Har du brug for et godt råd.
Går du og tumler med spørgsmål, omkring venskab og kærlighed du ikke kan få svar på, så har du chancen her. Skriv til Mille Martha Hjort som på bedste vis vil forsøge at hjælpe.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
Mille
 
 
Vis alle kysser
29.10.2012  
Kan kan ikke få ham ud af mit
Hej pia.
jeg er en pige på 14 år der har et problem som jeg håber at du vil hjælpe mig med. Her i fredags holdte to af mine veninder en fest i anledning af deres fødselsdage, der var en vildt sød dreng som jeg nogenlunde kendte, men ikke privat. Vi faldt hurtigt i snak og fandt ud af at vi havde gået til judo sammen for ca. 3 år siden. Min veninde var fast besluttet på at jeg skulle score ham, og sagde at jeg skulle prøve at kysse ham. Jeg syntes egentlig også selv at han var vildt dejlig, så hvorfor ikke. Vi havde den bedste kemi når vi snakkede, og han var bare så skøn at se og høre på. Vi satte os nogle stykker udenfor og han spurgte mig og en veninde om vi var fulde. Vi svarede self. Nej, men det var vi nok lidt alligevel. Han sagde at mig og min veninde skulle kysse for at bevise det og det gjorde vi så, min veninde sagde at han skulle kysse hende for at bevise at han ikke var fuld og så gav han hende et tantekys, bare sådan venskabeligt. Der udbrød jeg at jeg ville da også have et kys af ham og det fik jeg, han kyssede mig men blev ved med det, vi snavede og holdte rigtig tæt om hinanden resten af aftenen var vi sammen som om der var noget mellem os og vi havde det vildt hyggeligt. Da festen var slut snakkede jeg med en af hans bedste veninder som også er min veninde og hun fortalte mig at han havde sagt at jeg virkelig skulle bevise noget overfor ham hvis vi skulle få noget kørene. Det satte lidt nogle tanker i gang, for han er både sygo lækker, mega sød og en enhver pige ville falde for og så er han et år ældre end mig…
nu er det bare sådan at jeg er blevet lidt halv varm på ham og tænker virkelig på ham hele tiden, altså vi skriver sammen, men ikke sådan ”intimt” hvis man kan sige det sådan, men jeg vil gerne være sammen med ham, han har bare ikke spurgt mig og jeg ved ikke rigtig hvordan jeg skal give udtryk for at jeg gerne vil være sammen med ham eller spørge ham om det, for måske er jeg mere interesseret i ham end han er i mig og jeg ved hvordan drenge har det med desperate piger, så jeg aner ikke hvad jeg skal gøre?? please hjælp!
 
31.10.2012
Sv: kan kan ikke få ham ud af
Hej med dig.
Det virker som om at han er interesseret i dig, det du bare skla finde ud af, hvor meget?
Du skal nok lige tænke over, hvad det er du skal bevise, hvad er det han vil ha du skal gøre?
Hvis du vil ham, så er mit råd til dig, kontakt ham og snak med ham om det I lavede til festen, og spørg ham hvordan han har det med det? Det kan jo være at han slår det hen, eller måske byder han dig op til dans?
En ting er sikkert, hvid du ikke gør noget, sker der nok heller ikke noget! Du kunne jo også få en af dine veninder til at lade det sive at du er lidt vild med ham, måske bidder han på, på den måde.
Prøv at gøre noget aktivt, så får du svar.
Pia
 
11.01.2012  
Min dreng fra centerfest
Hej pia
jeg er en pige på 14, der har mødt en dreng til centerfest i holbæk vi dansede og kysse også den aften, vi skriver meget sammen, og jeg er begyndt og få følser for ham, han er en utrolig sød dreng. Og vi skal være sammen i weekenden også ville jeg høre om det er forkert at spøger ham om nogle ting som
1. Er det bare sjov det hele?
2 ligger du noget i det vi har?
det er nogle spørgsmål jeg har tænkt meget over og jeg pejler ikke og være pigen det er genter men jeg ved ikke hvad der er med ham men jeg smiler bare når jeg ser ham og jeg kan ikke rigtigt for ham ud af mit hoved.
hjælp mig
hilsen hende pigen som er usikker
 
09.02.2012
Sv: min dreng fra centerfest
Hej med dig.
Det er da en god ide at du vil spørge ham, og der er gode spørgsmål du stiller. Prøv at få dem ind i en af jeres samtaler, når i snakker om noget andet. Lad vær' med at stille dem som det første. Det er da også relevant, når du nu ikke er fra Holbæk, for der er jo lang vej til og hvis nu ikke han mener det.
Jeg syntes bare at du skal spørge ham, for så ved du selv besked.
 
07.11.2011  
Min ex.
Hej pia.

jeg står med et stort problem!

min kæreste gennem et halvt år har lige slået op med mig eller det vil sige at vi var enige om at det ikke gik fordi jeg fandt ud af hun havde skrevet rigtig meget med en anden fyr "altså hjerter og søde og det var dejligt at ligge med dig og sådan" han er hendes bedste "ven" og da jeg konfronterede hende med det sagde hun først at hun ikke havde ligget med ham men da jeg så sagde at jeg havde beviser på det, indrømmede hun det, og dagen efter vi har slog op, fortæller han hende at han har følelser for hende og sådan. Jeg har stadigvæk følelser for hende som kæreste og har spurgt og har spurgt om vi skal prøve igen og hun har sagt hun er meget i tvivl for hun har også følelser for mig som kæreste, men hun siger at hun er i tvivl om hun måske også har følelser for ham den anden, som hun kyssede med 3 dage efter vi havde slået op og dagen efter kyssede hun med mig.

hvad er dit råd?
hilsen den fortvivlede.
 
28.11.2011
Sv: min ex.
Hej med dig.
Du skylder dig selv at være glad og lykkelig, hvad skal der til? Lige nu er dit liv på stand by, hun har kontrollen over dig, og hun "leger" med dig. Vil du hende 100% og stoler du på hende100%? Hvordan tror du det vil blive at du hele tiden skal være på vagt, når hun er sammen med vennen? Du bliver nødt til at gøre op med dig selv om du tror på at der er fremtid i det! Hun kan jo ikke få jer begge to! Så du må bede hende om at vælge, så du på den ene eller anden siden kan komme videre med dit liv, og give dig selv mulighed for at finde en anden.
Pia
 
28.03.2011  
Hej er 12 år og har en kæreste
Hej har to spørgsmål
1. Hvor gammel skal man være for at have en kæreste
2. Hvordan kysser jeg min kæreste. ..?
 
29.03.2011
Sv: hej er 12 år og har en kær
Hej med dig.
Det er da dejligt og hvor er du heldig! Man kan have kærester i alle aldere, det kommer jo ikke an på hvor gammel eller ung man er, men mere på hvad man laver med sin kæreste. I børnehaven var men jo bare gode venner, holdt i hån og gav et kram! Når man bliver lidt ældre, så begynder man at kysse og få føelser for hinanden og senere begynder at dyrke sex. Det med at kysse er der kun et at sige til, øvelse gør mester! Du må bare kaste dig ud i det!
Held og lykke med hele.
Pia
 
16.01.2011  
Utro
Er man utro hvis man kysser med en anden, end den som man har en lille smule kørende med?;s
 
24.01.2011
Sv: utro
Hej med dig.
Ja det ville jeg sige, hva' nu hvis det var omvendt, og det var dig det gik ud over? Hvordan ville du så tage det?
Du skal tænke dig om, så du undgå at såre nogen.
Pia
 
Tags: kysser | utro
30.11.2010  
....
Hvis man kysser med en anden, inden at man kommer sammen med en man har noget med.
er man så personen utro?
 
07.12.2010
Sv: ....
Hej med dig.
Nej det er du ikke, du øver dig bare og det kan ikke skade. Du har jo ikke gjort noget forkert.
Pia
 
Tags: kysser | utro


Senest opdateret 23.12.2017 10:56 af MH