Brevkasse: Venskab og Kærlighed
Mille Martha Hjort besvarer spørgsmål inden 7 dage.
 

NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.

.

 
Har du brug for et godt råd.
Går du og tumler med spørgsmål, omkring venskab og kærlighed du ikke kan få svar på, så har du chancen her. Skriv til Mille Martha Hjort som på bedste vis vil forsøge at hjælpe.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
Mille
 
 
Vis alle lyve
06.02.2012  
Ulykkelig i-:'
Hej brevkasse! :-)
jeg er en pige på 13 år og er meget på et spil der hedder imvu. (et chatspil) jeg får massere af venner og jeg ved de er der for mig i tykt og tyndt. Men altså inde på det her spil/chat mødte jeg en fyr(d) på 17, som jeg faldt for med det samme! vi skrev sammen i et par uger og det endte med vi kom sammen over nettet. Problemet er bare at jeg kom til at sige jeg var 16 og ikke min rigtige alder :-/ men da han opdagede det blir han rigtigt skuffet og slog op. Jeg blev knust. Nu (ca. 2 måneder senere) er jeg stadig håbløst forelsket i ham men jeg kan ikke skrive til ham da han her blockeret mig... Hvad skal jeg gøre for at få ham tilbage? i-:'
han er mit et og alt :-((

kh. Mig i-:'
 
09.02.2012
Sv: ulykkelig i-:'
Hej med dig.
Jeg ville ønske at jeg kunne skrive noget andet til dig, men...... med ærlighed kommer man længst!!
Det er jo rigtigt svært for ham, når du ikke har skrevet din rigtige alder. tænk nu hvis det var dig, der chattede med en du troede kun var et år yngre end dig selv, og så viste det sig at han var 9 år!!! Hvordan tror du, at du ville have det, når du rent faktisk også kom sammen med ham og havde fortalt dine venner om det??
Det du skal tage med dig, er den oplevelse du har følt og mærket, og de konsekvenser det giver når man ikke er ærlig, og når man "lyver" sig ældre end man er!
Jeg ved ikke hvordan du kan få ham tilbage, for det virker ikke som om at han vil dig, idet du er lukket ude.... Du skal hellere bruge din energi på finde en anden og så huske at opgive din rigtige alder:)
Pia
 
Tags: alder | chat | forelsket | lyve
31.01.2012  
Løgne
Har lidt brug for et råd.. min kæreste er begyndt på ikke at fortælle mig sandheden.. han sagde til mig, at han ikke ville gå til teater i år fordi, at han ikke havde tid til det.. og så spurgte jeg ham om vi ikke kunne tage til københavn på fredag for at fejre halvårsdag, og først sagde han ja, men så sagde han at han ikke havde tid til det... Men nu er han alligevel begyndt til teater, og har tid til det, men ikke at holde halvårsdag med mig i københavn... Det gør mig ked af det, men jeg ved ikke om jeg skal konfrontere ham med det, eller bare lade det ligge..
 
09.02.2012
Sv: løgne
Hej med dig.
Hvis ikke du får sagt det til ham, vil du komme til at gå og bruge meget energi på at tjekke og betvivle ham, hver gang I skal noget eller hver gang I snakker sammen!
Der er jo mange måder at konfronterer ham på, du kan jo undre dig over at han har tid, og hvordan kan det være??? Du kan spørge indtil hans måde at bruge sin fritid på? Du kan spørge ham hvordan ham syntes at I har det? Du kan direkte spørge ham, hvorfor han har valgt dig fra??(i forhold til teater og Københavnertur)
Jeg ville afkræve ham et svar, så du får vished.
Pia
 
25.03.2011  
Hej igen pia
Det er mig med de 4 år der var imellem os. Hm, altså jeg er meget moden af min alder og jeg er bestemt ikke som en pige på 15 år. Jeg er meget stædig og står ved mine svar, så jeg tror saktens at det kan gå på den måde. Men jeg ved heller ikke hvad jeg skal sige til mine forældre??? jeg tror at de bliver meget sure, men jeg ved det selvfølgelig ikke... Men nu er jeg bare blevet i tvivl om jeg egentlig er glad for ham... Når jeg er sammen med ham, lyver jeg for mine forældre og siger at jeg skal være sammen med nogle veninder, men så tager jeg et eller andet sted hen og mødes med ham og ja, han har kørekort. Men jeg vil ikke sige noget til mine forældre, før jeg er sikker på mig og ham. For hvis ikke der bliver noget, syntes jeg ikke der er nogen grund til, at mine forældre bør vide noget??? men jeg ved det sgu ikke, det er også bare så irriterende at jeg skal gå og lyve om det og sige at jeg skal noget helt andet, end det jeg faktisk skal :( knus mig.
 
29.03.2011
Sv: hej igen pia
Hej igen.
Ja du er jo selv inde på det, tænk nu hvis de opdager det, eller får det af vide af andre! Det er bedst at spille med åbne kort, for det betaler sig altid i den sidste ende. Det er også svært for at dig hele tiden at skulle lyve dig et andet sted hen! Jeg håber at du finder ud af det.
Pia
 


Senest opdateret 23.12.2017 10:56 af MH