Brevkasse: Venskab og Kærlighed
Mille Martha Hjort besvarer spørgsmål inden 7 dage.
 

NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.

.

 
Har du brug for et godt råd.
Går du og tumler med spørgsmål, omkring venskab og kærlighed du ikke kan få svar på, så har du chancen her. Skriv til Mille Martha Hjort som på bedste vis vil forsøge at hjælpe.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
Mille
 
 
Vis alle player
27.11.2010  
Hjælp er han vild med mig!
Det er en dreng jeg er ret vild med.Han er 15 og fylder snart 16.Og jeg er 13!det hele har startet siden d.9 august hvor vi startet med at tjek hinanden ud på en måde.Så udviklet det sig til dybe blikke indtil nu.Især inden ferien,hvor han lignet en der havde noget for mig,hvor han kigget viildt meget og prøvet få min opmærksomhed.Jeg har skrevet med ham 5-6gange,men alle gange har det været mig.Nogengange tænker jeg også,hvorfor skriver han aldrig,når det ligner at han har følelser forstår det ikke s; er det hans venner. Han har også prøvet at gøre mig joulex 4 gange hvor det var ret oplagt.Nogengange kan han bare stå og smug glo på mig imen andre gange hvor han er ret fraværende.Og jeg kan sige det klart at han er sådan en 'sej' fyr der prøver på at være sej ligesom alle hans andre venner.Så hans venner et et stort problem.Jeg tror ikke han vil have at hans venner skulle vide noget hvis han kunne lide mig, hvis han kunne.Nogengange opfører han sig vildt forelsket den ende dag og så næste dag fulstændig fraværende.Det her har næsten stået på 4-5 måneder.Jeg føler også han kan lide mig,jeg kan mærke det.Det bare han forvirrer mig indemellem!jeg er ret forvirret for hvad syntes du $: (undskyld hvis det for langt,men det fylder meget i min hverdag og håber at du gider svare mig til min email!plzz:) (vil du ikk nok svare over min email : nase.Natural@live.Dk (for jeg kan sikkert ik finde den hjemmeside, eller overhovdt se dit svar så vil blive rigtig glad for at se dit svar på min mail mange tak!:-)
 
30.11.2010
Sv: hjælp er han vild med mig!
Hej med dig.
Jeg kan godt forstå at du ikke ved hvor du står!
Mit helt ærlige bud, han er en player som ikke helt kan finde ud af om han er til dig eller ej.
Jeg tror at du skal lægge ham på is, og lade vær med at kontakte ham og selt ikke kigge på ham! Prøv at se om der sker noget ved det, det kan jo være at han lige pludselig kontakter dig.
Prøv at se om virker.
Pia
 
15.11.2010  
Vild med en player
Hej pia, jeg er blevet lidt vild med en player som engang viste rigtig meget interesse i mig, men da jeg sagde nej til noget han ville have fra mig stoppede vi bare med at skrive sammen. Vi skriver stadig lidt sammen men så er det mig som skriver til ham! hvad skal jeg gøre? vil gerne redde situationen men vil heller ikke virke desperat!
 
30.11.2010
Sv: vild med en player
Hej med dig.
Du skal overveje om du vil bruge kræfter på ham, det virker ikke som om at han vil på dig! Hvad er det du gerne vil bruge ham til, og tror du at han, har det på samme måde?
Hvis ikke han skriver tilbage til dig, så lad vær' med at bruge din tid på ham.
Pia
 


Senest opdateret 23.12.2017 10:56 af MH