Brevkasse: Venskab og Kærlighed
Mille Martha Hjort besvarer spørgsmål inden 7 dage.
 

NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.

.

 
Har du brug for et godt råd.
Går du og tumler med spørgsmål, omkring venskab og kærlighed du ikke kan få svar på, så har du chancen her. Skriv til Mille Martha Hjort som på bedste vis vil forsøge at hjælpe.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
Mille
 
 
Vis alle savner
31.07.2011  
Skal jeg eller skal jeg ikke?
Hej pia, jeg er en 17 årig pige med et problem.
nu skal du hører.. i oktober 2010 mødte jeg en rigtig rigtig sød fyr, vi så mere og mere til hinanden og vi bliver så rigtig forelsket og bliver så kærester i november mrd. Tiden flyver afsted men allerede efter to mdr syns jeg at han begynder at virke lidt mærkelig overfor mig, han skjulte sin mobil når han fik beskeder hvilket han gjorde hele tiden, slettede altid alle beskederne så jeg ikke kunne se hvem han skrev med. Jeg spurgte ham om han havde gang i noget hvor han så meget underlig ud men svarede nej det havde han ikke og at han elskede mig og jeg fik bare alle de rosende ord på en gang.
det blev så bestemt ikke bedre med tiden, jeg prøvede at stole på ham men en dag tog jeg ham i at han havde haft gang i en anden pige i to mrd, jeg gjorde det forbi med ham, vi var kærester i 4 mrd. Det er så 4 mdr siden jeg har hørt fra ham, og jeg kan virkelig ikke komme over ham, jeg troede at jeg ville komme huritgere over ham når jeg ikke havde nogen kontakt med ham overhovedet, men jeg er fornylig begyndt at drømme om ham og tænker en del på ham, men jeg ved ikke om det bare er en periode jeg skal igennem. Det skal forresten også siges at jeg så ham en dag hvor jeg var ude at kører med en veninde og jeg begyndte at få stor hjertebanken og begyndte faktisk også at græde. Jeg forstår ikke hvorfor jeg har så svært ved at komme over ham, det er aldrig været sådan før. Mit spørgsmål er .. skal jeg kontakte ham igen og sige hvordan jeg har det og sige jeg rigtig gerne vil være venner med ham igen, fordi jeg savner ham jo så meget /: . Eller om jeg bare skal lade vær
håber du vil komme med et råd eller to knus den meget fortvivlede pige.
 
21.08.2011
Sv: skal jeg eller skal jeg ik
Hej med dig.
Jeg kan godt forstå at du er fortvivlede og ikke helt har styr på dine følelser. Du oplever både glæde og gråd ved at se og tænke på ham. Det virker ikke helt som om at du har sluppet det forhold som du er kommet ud af. Det kan godt være at du har sagt til dig selv at det er forbi, men du har ikke afsluttede det følsesmæssigt.
Du skal stille dig selv et par spørgsmål;
Hvis du tager ham tilbage, vil du da kunne stole på ham?
Vil du kunne lade vær' med at tvivle, når han sms'er eller modtager beskedder?
Vil du kunne være "kun ven" med ham?
Hvis du går og drømmer om ham og kun har øjne for ham, ja så giver du ikke dig selv en mulighed for at møde andre søde fyre.
Mit råd til dig, få ham ud af dit system, og se dig om eftere en sød ny kæreste.
Håber at du kan bruge mit svar.
Pia
 
13.11.2010  
Hej :)
Hej jeg har en super dejlig kæreste men der er bare noget der får mig til at føle et eller andet? når jeg skriver en mellem lang besked til hende om at jeg savner hende osv. Skriver hun bare ilm
 
16.11.2010
Sv: hej :)
Hej med dig.
Der kan jo være mange forklaringer på det, tid, stedet hun skriver fra osv. Hvis du er i tvivl om hun stadig kan li' dig, så må du hellere spørge hende! Det er den eneste måde du kan få svar på.
Pia
 
Tags: savner


Senest opdateret 23.12.2017 10:56 af MH