ForsideFørste uge af sommerferieAnden uge af sommerferien10. kl.Information om 10. klasseKommende elev i 2020-21?Valg af fagpakke10EUDBusinessKunst & designKulturen kalderSport & sundhedSundhed, omsorg og livTech & scienceUd i verdenElev fra anden kommuneSkoleferieplanYderligere info 2019-20SkolekortSygdom & fraværUU-vejledningElevloginLæringscentretDanskEngelskMatematikTyskFysikOSOLærerloginInternationaliseringeFamily 4UEUneedsUUddannelsessystemerREFROEntreprenørskab10PlusUngdomsklassenUngdomsskoleUngdomsskole/holdoversigtSommerferieaktiviteterKnallertkørekortBetaling til holdGenerelle oplysningerOm UndervisningenTil undervisereJagten 20207'eren 2020UngdomsklubberAfd. Holbæk byVestergadeFritidscentretLadegårdsparkenAfd. KatrinedalSvinningeAfd. SkovvejenKlubben i JyderupKlubben i JernløseAfd. KildedamKlubben i VipperødKlubben i TølløseKontaktpersonerOm UngdomsklubberneUngkort og UngfestNetværksklubberSSPSSPArbejdsgrundlagTematikkerTyveriVold og truslerMobning og chikaneRusmidler og misbrugKriminalitet genereltSociale medierRadikaliseringStraffeattesterLinksKontakt SSPKreds- og lokalrådDe 4 Netværkget2sportDAMGrejbankUdlejning og reglerHvad er en grejbankTelte m.mKano,Kajak & udrustningDiverse udstyrKontakt vedr. GrejbankUngdomsrådKontaktKontakt osBestyrelseInterntOm osBrevkasserSSP og KriminalitetCorona / COVID-19Sex og SundhedVenskab og kærlighedMig og min famlieMisbrug og stofferUddannelse og ErhvervLinks til rådgivningSpørgsmål og kommentarerEnglish
Share on facebookShare on twitterNotify a friendPrint page

Brevkasse: Venskab og Kærlighed

Mille Martha Hjort besvarer spørgsmål inden 7 dage.
 

Har du brug for et godt råd.

Går du og tumler med spørgsmål, omkring venskab og kærlighed du ikke kan få svar på, så har du chancen her. Skriv til Mille Martha Hjort som på bedste vis vil forsøge at hjælpe.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
Mille
 
 
Vis alle springe ud
05.10.2012  
Drengen der ikke tør at spring
Hej jeg er vild med en dreng fra min klasse jeg tror bare ikke at han er bøsse og kan lide mig hvad skal jeg gøre?

og jeg tør heller ikke at springe ud som bøsse jeg ved ikke hvordan at folk vil reagere på det om jeg vil blive mobbet med det, der er ikke nogen der ved det i hvert fald ikke officielt har ikke sagt det til nogen men ved ikke om der er nogen der har regnet det ud

kan i hjælpe mig?

med venlige hilsner drengen der ikke tør springe ud som bøsse :(
 
08.10.2012
Sv: drengen der ikke tør at sp
Hej med dig.
jeg kan godt forstå at du tøver lidt, det er jo en stor beslutning at fortælle det, men når nu der er sådan du har det!
Kan du evt. snakke med nogen? Har dine lokale SSP'er ikke en rådgivnings telefon hvor man kan få gode råd og ideer?
Du skal jo hele tiden huske at have dig selv med, og i det temop du er klar til!
Føles det rigtigt lige nu, eller er det den forelskelse der har sat skub i tingene?
Jeg tror at det bliver letterer for sig at betro dig til en af dine venner, som du ved har forståelse og kendskab til dig. Har du en i tankerne?
Der er også sider du kan gå ind på og få gode råd, der sidder helt sikkert mange som er i samme situation.
Du skal nok også overveje om du både "springer ud" og samtidige erklære din kærlighed? Jeg vil råde dig til at tage et skrit af gangen. Måske viser det sig, at ham du kan li' får øjnene op for dig!
Held og lykke
Pia
 

NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.

.Senest opdateret 01.04.2019 18:25 af MH