Brevkasse: Venskab og Kærlighed
Mille Martha Hjort besvarer spørgsmål inden 7 dage.
 

NB! Denne brevkasse service er primært forbeholdt unge fra Holbæk Kommune, så hvis du skriver til os, og ikke er bosiddende her, kan vi ikke garantere at du får svar på dit spørgsmål.

.

 
Har du brug for et godt råd.
Går du og tumler med spørgsmål, omkring venskab og kærlighed du ikke kan få svar på, så har du chancen her. Skriv til Mille Martha Hjort som på bedste vis vil forsøge at hjælpe.

Stil et spørgsmål i brevkassen
Overskrift:
Spørgsmål:

 
Mille
 
 
Vis alle venslab
10.01.2011  
Jeg har brug for hjælp med min
Hej, emnet her er en blanding af sex og venskab så jeg putter det ind under venskab.. jeg er en dreng som har en bedsteveninde.. vi snakker om sex tit og vi har sagt at vi vil gøre det med hinanden første gang.. min bedsteveninde sagde at vi kunne gøre det i ferien, og jeg troede på det, men hun sagde det bare for sjov.. og jeg kom til at sige til en af mine venner (han er ikke en meget nær ven) at jeg måske skulle have sex med min bedsteveninde.. og jeg er bange for at han har sagt det videre til en af hans venner selvom han lovede ikke at gøre det, fordi hans ven har lige sagt at han har hørt at vi har haft sex (altså mig og min bedsteveninde) og nu er jeg bange for at han vil sprede rygtet og min bedsteveninde finder ud af at jeg har sagt det.. jeg er ikke bange for at min bedsteveninde ikke vil have sex med mig. Men jeg er bange for at miste hende, fordi jeg holder utrolig meget af hende.. håber du kan hjælpe mig
hilsen drengen som har dummet sig
 
24.01.2011
Sv: jeg har brug for hjælp med
Hej med dig.
Ja det er da noget rod, og set i bagspejlet kan man jo altid være klog! Hva' med at snakke med din veninde og fortælle hende det som det er? Det er bedst at være ærlig for på en måde kommer du længst og på den måde sikre du at det er fra dig, hun høre om det, og ikke gennem andre!
En anden gang bør du holde det for dig selv, for tænk hvis det var omvendt, og det var dig, der gik rygter om.
Pia
 


Senest opdateret 23.12.2017 10:56 af MH