ALLE HOLD
 

Nye hold på vej
Aktuelt NYT
VI LÆGGER NYE HOLD PÅ HELE TIDEN! Nogle af holdene ER i gang, men du kan stadig tilmelde dig. Denne side kan IKKE bruges som tilmelding!!
 

baby
Lø. 09:30-14:30, sø. 09:30-14:30
Babysitterkursus 2019
På dette kursus som strækker sig over 2 dage, vil du blive undervist af 2 sundhedsplejersker. Her vil du få en gennemgang af barnets udviklingsstadier, barnets behov, forebyggelse af ulykker og hvad forventningerne er til en god babysitter.
 
Åbent for tilmelding

jan 2011 (25)
On. 16:15-18:45
Billedkunst
Du vil på dette hold lære om billedkunst og kunstanalyse. Du vil bl.a. arbejde med at fremstille skitser, lære at anvende enkle teknikker, arbejde med forskelligt materiale og lære om farvesammensætninger.
 
Åbent for tilmelding

vejviser-dansk som andetsprog
Dansk som andetsprog
Holdet for dig, som har dansk som andetsprog. Æ,Ø og Å - dansk er skide svært at forstå. Hvorfor siger man ikke ordene som de skrives, og hvorfor taler danskere så sjusket?
 
Åbent for tilmelding

sy
Ma. 16:00-18:00
Design og syning
Få indsigt i og forståelse for, hvad det vil sige at sy! Vi lærer at bruge et mønster, vi skal sy på symaskine vi bruger forskellige teknikker til at give tøjet m.m. et personligt look. Efter jul skal vi ud at handle, så I også får erfaring med at begå jer i en stofbutik.
 
Åbent for tilmelding

LOL CS GO
Ti. 16:30-21:00
E-Sport undervisning CSGO og LOL
Kunne du tænke dig undervisning i E-sport? Vi kan tilbyde CSGO og LOL! Vil du træne og udvikle dig i det virtuelle fællesskab sammen med andre? Så har du mulighed her.
 
Åbent for tilmelding

engelsk tunge
Ma. 18:00-20:00
Engelsk
Vil du gerne FORBEDRE dit engelsk? Slår de engelske ord knuder på din tunge? Har du brug for hjælp til de skriftlige gloser eller dine lektier ? Meld dig her, for det behøver nemlig ikke at være kedeligt at lære nyt sammen!
 
Ikke flere pladser

fysik og kemi
To. 17:00-20:00
Fysik, kemi og astronomi
På dette hold kaster vi os ud i forsøg og tager udgangspunkt i jeres ideer og vi bruger bl.a. vores 3D printer i undervisningen.
 
Åbent for tilmelding

hip hop
Ti. 17:00-19:00
Hip Hop / TEATER Dans
Det handler om at have det sjovt - dansetime med god energi, masser af sved og smil på læben. På holdet skal vi lære grooves og trin, som vil blive fundamentet for koreografier, hvor du får lov til at arbejde med dit personlige udtryk som danser.
 
Åbent for tilmelding

bogstaver
Ma. 18:00-20:00
Hra du sævrt v d@nsk?
Hra du sævrt v d@nsk? Eller vil du bare udvikle dine evner? Vi hjælper dig med at finde dit potentiale og øge dit niveau. Vi tilbyder: • Skriveøvelser • Læseøvelser • Lektiehjælp
 
Åbent for tilmelding

Unavngivet
To. 16:00-21:00, to. 15:00-21:00
HUSET
 

hår, hud og negle
Ma. 16:00-18:00
Hår, hud og negle
Skønhedspleje og gode råd til hele din krop. Vi kommer ind på hvordan man plejer sit hår, får tips til at sætte det. Hvordan man tager vare på sit ansigt, renser og fugter det og lægger make up. Vi plejer og ordner vores negle og fødder.
 
Lukket for tilmelding

klemme
On. 16:00-18:00
I klemme 2018/2019
Har du det svært - føler du dig ofte 'i klemme' ??
 
Åbent for tilmelding

Jagttegn
On. 17:00-21:00
Jagttegn 2018/2019
På dette kursus gennemgås TEORI til den obligatoriske jagtprøve. Vi er på skydebane og vi tilbereder selv noget vildt over bål.
 
Lukket for tilmelding

Knallertkørsel 14
Knallertkøreskole
Meld dig i god tid, så du er sikker på at få kortet til din fødselsdag.
 
Åbent for tilmelding

level x
Ti. 17:00-18:00
Level X. OCR Ninja Warrior
Her får du chancen for at udfordre dig selv. Udfordre din styrke, dit mod og øge din selvtillid på én og samme gang. Vi du træne og være med til at "lege" på DANMARKS VILDESTE LEGEPLADS? Så er det holdet for dig, hvis du tør!
 
Åbent for tilmelding

ordblind
To. 16:00-18:00
Læs og skriv med IT - lær på en ny måde
Har du problemer med læsning og skrivning? Er du ordblind eller har læsevanskeligheder? På holdet vil du blive bedre til at forstå det du læser og kunne skrive længere og bedre tekster. Vi træner læsning og skrivning med forskellige hjælpemidler.
 
Åbent for tilmelding

matematik
To. 16:00-18:00
Matematik
Her kan du få hjælp til dine lektier i matematik eller også kan du bare få frisket din viden op på de områder, hvor du har glemt noget eller ikke føler dig helt opdateret.
 
Åbent for tilmelding

0000049046
Ma. 18:00-19:30
Parkour for begynder
Kan du lide at være aktiv og har mod på at prøve noget nyt – så er dette hold lige noget for dig. På holdet vil at du lære at overgå dine egne personlige grænser, du vil blive instrueret i at bruge kroppen på en anden måde, som vil overraske dig selv! Man bevæger sig fra A til B på den mest effektive og hurtige måde.
 
Åbent for tilmelding

street-dance
Ti. 19:00-20:00
Street Dance
LET'S DANCE - KOM OG VÆRE MED! Det handler om at have det sjovt, så meld dig til en dansetime med god energi, masser af sved og smil på læben.
 
Åbent for tilmelding

Teater hold teaterkoncert
To. 17:00-19:00
Teaterkoncert 2019 - Teater/skuespil
Her kan du være med som SKUESPILLER. Det er teater, der er markant anderledes end hvad du ellers oplever. Vi skal igen i år skabe vores egen forestilling som med skuespil, dans, musik og medie fortæller om ungdomsliv – fra unge, til unge.
 
Åbent for tilmelding

traktor
Traktorkørekort
Traktorkørekort i samarbejde med Kalundborg ungdomsskole. Tilmelding her i Holbæk, al teori og kørsel i Kalundborg.
 
Åbent for tilmelding

2055093fdef14e1ca0a27a0e5c38816d
Tør' du - er du frisk?
Tør du— er du frisk? Vil du udfordre dig selv, teste dine grænser på den sjove og gakkede måde? Føler du dig nogen gange som en sæk kartofler? Vil du sammen med andre, bygge på din selvtillid via brug af hele din krop mens du får sved på panden? Tør du melde dig?????
 
Åbent for tilmelding

Førstehjælp-ved-hjertestop-1
Lø. 10:00-14:30
UngHolbæk - redder liv
UngHolbæk redder liv — vil du være med? Jo flere der kan førstehjælp, jo større tryghed vil vi alle sammen have. Vi gennemgår hovedpunkterne i førstehjælp og har forskellige øvelser og snakker om det at yde hjælp på mange måder.
 
Åbent for tilmelding
 


Senest opdateret 08.09.2017 11:37 af RCH