Share on facebookShare on twitterNotify a friendPrint page

ALLE HOLD

Danmarks mindste fuldrigger- UngHavn
Ti. 16:00-19:00
På Nationalmuseets værft på Holbæk havn, bygger vi en miniature kopi af det kæmpe store skoleskib Georg Stage. UngHavn består af en flok søde unge mennesker, så kom er vær med i et godt fællesskab og et vildt projekt.
 
Åbent for tilmelding
Dansk - Vild med dansk eller svært ved dansk?
Ma. 16:00-17:30
Vil du blive endnu bedre til dansk - her får du mulighed for at træne det, du har brug for eller lyst til at styrke dig i. Vi laver bl.a. skrive- og læseøvelser, og du kan også få hjælp til dine dansk-lektier.
 
Åbent for tilmelding
Dansk for to sproget
Ma. 14:00-15:30
Brug for hjælp - holdet for dig, som har dansk som andetsprog. Æ,Ø og Å - dansk er rigtigt svært at forstå. Hvorfor siger man ikke ordene som de skrives, og hvorfor taler danskere så sjusket?
 
Åbent for tilmelding
Design og syning
Ma. 16:30-18:30
Kom og lær at sy dine egne ting, kom og få indsigt i og forståelse for, hvad det vil sige at sy! Vi lærer at bruge et mønster, vi skal sy på symaskine vi bruger forskellige teknikker til at give tøjet m.m. et personligt look. Efter jul skal vi ud at handle, så I også får erfaring med at begå jer i en stofbutik.
 
Åbent for tilmelding
E-Sport undervisning
On. 17:00-21:00
Er der en GAMER gemt i dig og mangler du et sted at dyrke din interesse i? Kunne du tænke dig at blive undervist i E-sport? Vi kan tilbyde undervisning i CSGO og LOL! Vil du træne og udvikle dig i det virtuelle fællesskab sammen med andre? Så har du mulighed her.
 
Åbent for tilmelding
Efterårsferien - BOOST WEEKEND
Lø. 10:00-15:45, sø. 10:00-15:45
BOOST WEEKEND er et virtuelt selvtillidskursus, hvor du får lov til at lærer dig selv bedre at kende gennem 6 forskellige sjove workshops over en weekend med andre seje unge. Du kommer til at få tips, inspiration og værktøjer, til hvordan du får bedre selvtillid, selvværd, og hvordan du kan passe på dig selv som ung i stressede tider.
 
Åbent for tilmelding
Efterårsferien - HGL - Udsmyk Totempæle
Forsk. mødetider
Kom og vær med til at lave et kæmpe kunstværk ude på Holbæks Grønne Lunge. Vi skal designe og lave nogle totempæle, der skal stå herude og minde folk om verdensmålene. Det foregår hele ugen, men hvis man ikke kan alle dage, så kom og vær med når du kan. Mandag til torsdag vil vi arbejde på pælene, fredag laver vi en fernisering, hvor vi fejrer og fremviser jeres værker.
 
Åbent for tilmelding
Efterårsferien - Ungekøkkenet
Forsk. mødetider
Ungekøkkenet i efterårsferien: 5 dage med plantebaseret madlavning og bagning, hvor du får lov til at blive masterchef i køkkenet. Ungekøkkenet er fyldt med sjove oplevelser, godt humør samt inspiration og motivation til at forbedre dine køkkenskills!
 
Åbent for tilmelding
Efterårsferien - Walk&Talk
Forsk. mødetider
Walk&Talk i efterårsferien: 5 dage med tidlig morgentur med fokus på mindfulness og kommunikation. Er du frisk og vil du med?
 
Åbent for tilmelding
Engelsk hjælp til lektier og sprogøvelser
Ma. 16:00-18:00
Vil du FORBEDRE dit engelsk? Slår de engelske ord knuder på din tunge? Har du brug for hjælp til de skriftlige gloser eller dine lektier ? Meld dig her, for det behøver nemlig ikke at være kedeligt at lære nyt sammen!
 
Åbent for tilmelding
Fysik, kemi, astronomi og grøn energi
To. 16:30-19:30
Er du interesseret i fysik, kemi, rumfart, fremtidens energiforsyning m.m.? - så er dette hold noget for dig! Vi bygger raketter, solceller, fremstiller brint og alkohol. Vi har 3D printer, brændselceller, vaacumkammer og legerobotter.
 
Åbent for tilmelding
HGL Jagttegn 2021/2022
Forsk. mødetider
Dette er holdet, hvis man har en jæger inde i maven. Vi gennemgår TEORI til den obligatoriske jagtprøve, vi er på skydebane og vi hygger os med at tilberede vildt over bål.
 
Åbent for tilmelding
HGL Natur Agenter
To. 16:00-19:00
Er du til dyr, klima og bæredygtig natur? NaturAgenterne laver sjove forsøg i din lokale natur. Du bygger dit helt eget smarte drivhus, så du kan dyrke grøntsager hjemme på køkkenbordet. Du kommer på spændende udflugter. Vi skal sammen undersøge dyrene der hvor du bor. Du får en masse viden om at leve mere bæredygtigt, og så laver vi mad af ting, vi finder i naturen. Bliv naturagent og få et forrygende forløb, hvor vi har det sjovt og hjælper den lokale natur.
 
Åbent for tilmelding
HGL Naturkraft
Ma. 16:00-19:00
I dette forløb kommer du til at lege med grøn energi. Du kommer til at bygge din egen grønne powerstation, så du kan lade din mobil med grøn strøm. Vi udvikler nye måder at gemme energi på. Du bliver ekspert i Power2X. Vi tager på ture og ser hvordan vores forsyningsnet fungerer - og kommer med bud på bedre løsninger. Du kommer til at putte teknologi i dit tøj. Naturkraft er for alle unge, der interesserer sig for innovation, bæredygtighed og design.
 
Åbent for tilmelding
HGL Tur i Skjoldungernes land
Fr. 16:00 - sø. 16:00
Dette forløb slutter med en fed weekendtur i skjoldungernes land, som vi går et par etaper af. Inden vi tager afsted bruger vi 3 gange på at øve os i hvordan man gør, når man færdes og sover i naturen. Det bliver helt sikker sjovt, udfordrende, skørt, eventyrligt og helt sikker hyggeligt.
 
Åbent for tilmelding
I klemme 2021/2022
On. 16:00-18:00
Går du alene og tumler med en masse tanker, føler du dig udenfor, har du det svært og kunne du tænke dig at mødes med andre unge som ofte også føler sig 'i klemme'? Meld dig og se om det er noget for dig!
 
Åbent for tilmelding
Knallertkøreskole
Venteliste
 
Åbent for tilmelding
Krop og Kartofler
On. 18:30-21:00
Har du lyst til at mødes til sjov og ballade i et fællesskab hvor vi hygger os og bare har det rart? Tør du — og er du frisk? På "Krop og Kartofler" kan du udfordre dig selv, teste dine grænser på den sjove og gakkede måde? Vil du sammen med andre, bygge på din selvtillid via brug af hele din krop mens du får sved på panden? Tør du melde dig?????
 
Åbent for tilmelding
kvit og frit - Rygestop
To. 16:00-17:00
UngHolbæk byder velkommen til Ryge Stop Kursus Vi booster DIN viden om rygning, afhængighed, nikotin og fokuserer på viljestyrke, motivation og fordelene ved at være røgfri. Du får viden om forskning og konsekvenser ved rygning. Hvad sker der i DIN krop, når du ryger? Vi foretager forskellige målinger som kulilte, blodtryk, puls m.m.
 
Lukket for tilmelding
Matematik
To. 16:00-18:00
Har du brug for hjælp til dine lektier i matematik eller vil du bare få frisket din viden op på de områder, hvor du har glemt noget eller ikke føler dig helt opdateret. Så meld dig på dette hold!
 
Åbent for tilmelding
Styrk dit selvværd og din selvtillid!
On. 16:00-18:00
Formål: At forstå dig selv og få styrket din følelse af at være til stede i denne verden. Hvis du går med tankerne om du egentlig kender dit selvværd, men også kan komme i tvivl om, hvordan din selvtillid fungerer i dit liv, så skal du med til dette kursus.
 
Åbent for tilmelding
Ungdom uden madspild
Ma. 16:00-19:00
Too Good To Go har udviklet et forløb der gør dig klogere på hvad madspild er, hvor det sker, hvorfor det sker - og vigtigst af alt - hvad du kan gøre ved det.
 
Åbent for tilmelding


Senest opdateret 19.05.2020 12:26 af MHA